פתיל לשרשור הודעות!

Rogue 7

New member
לפי השמועה

המשפטים שאומרות הדמויות בסרט הם העתק מדויק של מה שהן אומרות בספרים.

Tomji

New member
"הגלקסיה" מעודכנת

אז מה יש לנו השבוע - הרבה חדשות, כרגיל; קצת "מלחמת הכוכבים" הפעם, לכל המבקשים * ספרים חדשים על המדף * עוד קצת תמונות מאייקון (מישהו מצא אולי את הפילם שלי?
...) * שר הטבעות בדרך אלינו * תוצאות סקר אייקון!! כמה אהבו וכמה לא? + סקר חדש - וויאג´ר בלווין, מה דעתכם? וכולי וכולי, http://www.netspell.com/galaxy גלישה נעימה, תומג´י

a.bkot

New member
פורום בנושא רומח הדרקון

ישנה גם תחרות על ניהול הפורום פרטים נוספים באתר: www.dragonlance.up.co.il

buga

New member
הקמת תא סטודנטים למד"ב

לאחרונה נעשו מאמצים להקים תא סטודנטים למד"ב באוניברסיטה העברית. בטווח הקצר, תא שכזה יאפשר לנו לתלות מודעות על אירועי מד"ב בלוחות של האגודה. בטווח הארוך, הקמת התא תאפשר לקבל מקום ועזרים ולקיים פעילויות מד"ב סדירות. לצורך הקמת התא, אני זקוק ל- 30 חתימות של סטודנטים. כל מי שמוכן לתרום את חתימתו, מתבקש לשלוח לי אי-מייל או הודעה באיציק(55672276). אני רוצה להדגיש שהחתומים אינם מתחייבים לתרומה של מיליוני שקלים לאוניברסיטה, או להשתתפות במסעי רצח המוניים. החתימה אינה מחייבת אתכם לתא בשום צורה שהיא- כל מה שהיא אומרת זה שאינכם מתנגדים להקמתו. כמו כן, חסרים עוד שני אנשים לתפקיד "הנציגים המוסמכים של התא". התפקיד הזה כן דורש מעט זמן פנוי, וקושר את הנציגים לתא. אשמח אם יהיו מתנדבים...

dusk

New member
מעוניין לחתום

האם תוכל להסביר לי מחר באוניברסיטע? דוד 058220348

ספרים למכירה + "פנסיה 2000" 40,25,

שלום לכולפ, עקב מעבר דירה אני נאלץ להיפטר מספרים רבים (פשוט אין מקום...
). לפני פירוט הספרים: ברשותי "פנטסיה 2000", גליונות מס. 7, 10, 25, 38, 40. שמעתי שיש אתר בו סורקים גליונות של "פנטסיה 2000" ומעלים אותם לרשת. לפני שאני מוכר את הגליונות, אני רוצה להעמיד אותם לטובת הכלל; אם הגליונות הנ"ל כבר און-ליין, יש למישהו URL שלהם? אם לא, איך יוצרים קשר עם - ומעבירים את הגליונות אל - האחראי לפרוייקט מבורך זה? רשימת הספרים (חלקית): הקיסם בעינו של אלהים פטיש השטן עולם שמחוץ לזמן מפגש היצ´י עולם של פטאאבים גילוי עיניים הקוסמת פארק היורה כפת החתול תחנת דרכים שמי יהיה לרבבה מושבות בחלל (עיון, לא מד"ב) קיסרות האדמה מחפשים את המהדי מעשה השפחה על כנפי השיר דאלגרן רובוטים של שחר מסלפי העולם מעוף השפירית מעוף הדרקון האיש במצודה הרמה העמדה (סטיבן קינג) בים האפלה סיירת החלל ניצחון טיק-טוק נוסע בלילה כל אלה בעברית, יש עוד - גם מד"ב וגם לא - באנגלית. 10 ש"ח לספר. המכירה תתקיים בבוקר יום ו, 7.12.01, במרכז הישראלי לטאי-צ´י, חיים לבנון 45, רמת-אביב, מול מכון התקנים, בשעה 9:30-12:30.

"כולפ" = כולם + תיקון מחיר: 5 ש"ח ל

5 ש"ח לספר, חלקם במצב כמעט חדש וחלקם די בלויים - אבל כל הדפים ישנם.

astronomi

New member
תחרות הפיתה המזמרת: חידה מס´ 2!

אם אתם זוכרים ואם אתם לא, בשבוע שעבר פורסמו כאן חוקי תחרות "הפיתה המזמרת", תחרות זיהוי ששת הפסקולים החמקמקים המסתתרים בשיר "היקום בפיתה" - על ידי הורדת השיר מהאתר ופתרון החידות המסייעות. פורסמה לה גם חידה מסייעת מס´ 1: "החייזר שבא מחוץ לארץ נסע באופן לא מהיר". והיום? היום אנחנו מגיעים לחידה מס´ 2, שאמנם איננה קשה כמו החידות הבאות, אבל מהווה אתגר גדול יותר מאשר חידה מס´ 1, שנטען כאן בתוקף שהיא קלה מדי. נראה אתכם הפעם! חידה מספר 2: בספר נטען כי - לא בגלל תחרות סיפורי האגודה - אלוהים נפטר. גם כך אומר הזר. בהצלחה!

לאוהבי סופרמן וסרטים משוחזרים

ישנה עצומה לשיחרור מחדש של סופרמן 2 בעריכת ריצארד דונר ( הבמאי המקורי שצילם את רוב הסרט ) ולא ריצארד לסטר ( שהרס את הסרט ע"י קטעי הומור מיותרים ומפגרים ). לכל אוהבי סרטי סופרמן חובה לגשת לאתר : http://www.deceptions.net/superman/ מדובר בארכיון עצום של כתבות ותמונות מהסרטים ומההפקות שלהם. יש גם פורום לאתר - מקום מצויין! http://pub1.ezboard.com/bsupermancinemadiscussion.html ואם בא לכם להקדיש כמה דקות להירשם לאתר של העצומה ולחתום עליה ( בבקשה ממכם ) הפורום נמצא פה: http://www.hometheaterforum.com/uub/Forum10/HTML/003753.html להירשם לפורום ( תהליך שך 24 שעות וחובה להירשם בשם האמיתי ):http://www.hometheaterforum.com/htforum/register.php אך מכיוון שכרגע הם משפצים את האתר כנראה יהיה ניתן להירשם רק עוד כמה ימים. אנא ממכם אני מתחנן...תחתמו על העצומה!

תפוז מסרים - שירות חדש לגולשים

מערכת הפורומים של תפוז מאפשרת התקשרות ישירה בין הגולשים, שלא דרך תכנת מסרים מיידיים ולא דרך תיבת הדואר האלקטרוני. לכל הגולשים המשתתפים בפורומים תיבה ב"תפוז מסרים", באמצעותה ניתן ליצור קשר עם כל גולש אחר בתפוז, בצורה ישירה ופרטית. אתם מוזמנים להשתמש בשירות החדש.

shivalord

New member
הי לכולם... - הודעה מקדימה

שלום לכולם... אני מניח שמעטים מבינכם מכירים אותי , אם בכלל.... אבל זה לא משנה.. אני קורא את רוב מה שעובר פה... בכל מקרה.. אני רוצהלהודיע מראש, שמתישהו היום בלילה (בערך ב2 לפנות בוקר... אפרסם את רשימת כל הספרים שבספרייה שלי.... לקח לי המון המון המון זמן לרשום את כולם.. ועוד קצת יותר זמן למחוק את זה ולבנות את זה ב ACCESS (לא שזה מעניין מישהו) בכל מקרה בסיפרייה שלי יש 466 כותרים - מתוכם כ 200 בערך מד"ב ו200 פנטזייה... יש עוד כמה שממש לא יענינו מישהו אבל זה לא חשוב... בכל מקרה, הסיבה שאני מפרס את זה (חוץ מהעובדה שאני רוצה שכולכם תקנו בי מאד מאד... זה שאני רוצה עוד!! כפי שתשימו לב בוודאי (כשאני יעלה את זה) אז יש כמה ספרים שיש לי "כפול"... ואותם אינ אשמח להחליף.. חוץ מזה אני אקנה כל ספר שאין לי... ובאופן כללי מי שבא לו יכל בכייף סתם להלוות... (כמובן שצריך לרכוש את אמוני קודם:) זהו בנתיים... נ.ב. אני יודע שאתכם זה לא כל מרגש... אבל למי איכפת.. אותי זה מאד:::)) יום טוב לכולם... שיווא

shivalord

New member
טוב.. אז סיימתי מהר מהצפוי ....

זהו.. סיימת.. (פשוט ממש משעמם לי :) צירפתי קובץ EXEL להודעה... אתם מוזמנים לעיין בו... הטבלה ממוינת לפי קטגורייה המד"ב נמצא באמצע הפנטזייה בסוף.. (מה אני מזיין את השכל אני בטוח שתסתדרו)... בכל מקרה... מי שרוצה יכל ליצור איתי קשר ב ICQ 658 77 628 אני זמין מ02:00 עד 08:00 ... או לחילופין ב אי מייל [email protected] תהנו.. יאלה בי בי ...

preacher

New member
אין לי אקסל, מה אני עושה?

יש אפשרות להוציא את הרשימה בתור קובץ TXT DOC או RTF? אני פוחד לבקש HTML כי התוכנות של מיקרוסופט מנפחות את ה-HTML לגדלים שלא יאומנו.

עומד בפינה בשקט ומתבייש

אאז"נ אנחנו כמעט שכנים. אתה רוצה אקסל? בלי קשר, יש בשתי פרות, ובטח בעוד מקומות, תוכנות שיתופיות וחינמיות לצפייה בקבצים ממינים וזנים שונים (כולל נדירים ובסכנת כליה). אקסל (תופתע לגלות) זמין כ"כ שיש יותר מ5 תוכנות צפייה שונות בו. ולמה אני טורח לכתוב כל זה במקום לשים דוק? כי, עם כל הכבוד לטקסט, אקסל הוא המדיום הטבעי ביותר (לבד ממסד נתונים אמיתי) להצגת הנתונים האלה.

preacher

New member
לא, אני לא רוצה אקסל

אני לא מרגיש צורך להתקין תוכנה כבדה ומקצועית רק בשביל לראות איזה רשימת ספרים שאפשר לשים בטבלה פשוטה. ברור שאני יכול להתקין, אבל המחשב שלי עובד מצוין כרגע ואני לא רואה צורך להכביד עליו עם תוכנות מיותרות.

MuadDib

New member
מדברים על תוכנה לצפייה

זוהי תוכנה קטנה, FREEWARE או SHAREWARE, שאתפלא עם היא תעבור את גבול ה-2 מגה (וזה תלוי כמה FEATURES נוספים יש בתוכנה). היא משמשת לצפייה בלבד, ואולי לעריכה בסיסית ביותר. לך לDOWNLOAD.COM או ל-TUCOWS.COM תכתוב EXCELL+VIEW בשורת חיפוש וזהו! אף אחד לא ביקש ממך להתקין EXCELL!

למעלה