פתיל לשרשור הודעות!

Boojie

New member
איכס.

לא, אל תבינו אותי לא נכון. את היו"ר אני מאד מחבבת. אלה וואלה שאני לא סובלת - השרתים שלהם כל כך איטייייייייייייים! וצריך להעלות כל הודעה חמש עשרה פעמים עד שהיא מצליחה לעלות. והפרסומת המחרידה הזו בצד...

Boojie

New member
את מפתיעה אותי.

אני מבקרת באופן קבוע בוואלה, לצערי, בגלל שאני קבועה שם בפורום תרגום. זה פשוט נורא. בזמן האחרון אני כמעט לא נכנסת לפורום (ולא שאני לא צריכה אותו יותר), כי בכל פעם שאני מנסה להעלות הודעה, אני צריכה לעשות כמה וכמה ריפרשים עד שהיא עולה, והכל עולה לאט בצורה מייאשת. פשוט בלתי נסבל לגלוש שם. כאן, לעומת זאת, אין לי בעיות בכלל. הכל עולה חלק, ומהר, ובכיף, והסידור עם ההודעות הנפתחות הוא פשוט גאונות במיטבה. זו אחת הסיבות שבגללן עברתי מוואלה לכאן, מבין כל האופציות שנפתחו לפני. הממשק פה הוא בלי ספק מהידידותיים ברשת, וההנהלה אכפתית, שזה לא דבר שמוצאים בכל מקום.

Quantom

New member
למה לא ?

הסדרה כולה מצויינת, ואני חשבתי שפרק 8 באמת היה מצויין במיוחד (לעומת terra nova שהיה יחסית חלש). יש בסדרה את החדווה שבגילוי החלל, "הרוח האמריקאית-מערבית", האמונה בעתיד טוב יותר ביכולת לפתור כל בעיה וסכסכוך בצורה אינטלגנטית ונעימה, בקיצור כל התכונות הטובות שאיפיינו את מסע בין כוכבים לאורך השנים ודעכו לאחרונה. אין כמו קצת אופטימיות להנעים את הזמן בתקופה טרופה זו. מי יתן והסידרה תגיע במהרה למסכינו, כדי שכולם יוכלו להנות מסדרה נפלאה זו, שבינתיים אין בה רעים,מלחמות,עוולות,פילוגים,מריבות ורק החדווה בפריצת הגבול הסופי והרישוניות בהגעה למקום אליו שום רגל אנוש עוד לא דרכה.

jsamuel

New member
איפה זה בית אריאלה?

בבקשה תן פרטים איפה זה ספריית בית אריאלה

mermit

New member
צמוד למוזיאון תל אביב,

שדרות שאול המלך, מדרום לקרייה.

Rogue 7

New member
אולי יום אחד אחרי ארה"ב

אבל באותה מידה גם אחרי ירדן ואיחוד האמירויות (; אבל למי אכפת. (חוץ מלדתיים שזה יוצא יום שישי)- כן שוב דופקים את היהודים. דרך אגב במצרים הסרט יוצא רק ב29 למאי.

preacher

New member
או שלא תשלח בכלל

היות שזה גם לא חוקי, וגם לא ממש קשור לפורום (אלה חוברות DND ולא ספרי קריאה)

Boojie

New member
פתיל לשרשור הודעות! ../images/Emo112.gif

זהו פתיל כללי לשרשור הודעות רלוונטיות, מודעות, וכדומה.

אנמציה יפנית

בבקשה עיזרו לי אני מחפש סרט ששודר. כול סוף חופש גדול שידרו בערוץ 1 אני לא יודע את שמו אני יודע שזה לא העדשי ולא מעוף הדרקונים.אני מחפש את הסרט כבר שנים בבקשה עיזרו לי בתודה מראש

Boojie

New member
אני חושבת שיש יותר סיכוי שיוכלו

לעזור לך אם תפרט קצת - מה היה נושא הסרט? היו בו חלליות? מכשפים? דובונים מרקדים? איזשהו פרט שיאפשר לאנשים להתביית על מה שאתה מחפש.

דרגורן

New member
אההה, נו. בטח! שמו של הסרט הוא....

אין לי שמץ של מושג
אם הייתה טורח להוסיף קצת פרטים כגון: על מה היה הסרט... גיבור/גיבורים... אולי סצנות שאתה זוכר מהסרט... תן אותם ויהיה קל יותר לזהות....

למעלה