צהרים טובים

צרצרה1

New member
לכן אני לא מבינה את המשפחה של קרן, שלא

מוציאים אותה מהתכנית, גם רגע לפני הגמר. כי לראות אותה ואת גב, במיוחד בסיטואציות שהיא מנסה לפתות אותו, וכופה עצמה בכוח, כאילו היא עיוורת לגמרי לנעשה... הוא הרי שכב בכוונה לבד בכורסת היחיד, והיא שוב עלתה עליו. הוא מיד הזיז עצמו כדי לא להיות בגובה פניה, והיא עשתה הכל כדי להביא את שפתיה אליו. הוא אומנם נישק אותה על השפתיים (נזהר שזו לא תהיה צרפתית...) - אבל מיד קפץ כנשוך נחש... האחים של קרן, כפי שפורסם בזמנו - התחלחלו מהקטע שהיא שכבה עם איתן. אז איך הם מסוגלים להתמודד עם זה עכשיו, כשהיא ממשיכה, ובאופן יותר בוטה - לנסות לחרמן גבר שכלל לא מעוניין בה? למה המשפחה שלה נותנת לה להתבזות כל כך?????

שן22

New member
עכשיו הם יוציאו אותה מהבית? אחרי כל מה שהיא

עברה? הם כבר יכולים להריח את ה
אז שווה לספוג את העילבון

למשפחה שלה זה לא נורא מה שהיא עושה

חשוב להם שהיא תזכה במקום ראשון, את מה שהיא עשתה וממשיכה לעשות ישכחו לה

צרצרה1

New member
השתגעת? האמא של קרן היא כמוה... ויותר

כוחנית, שתוקפת בחור שלא רוצה את הבת שלה - במקום לתת בראש לבת שלה על זה שהיא משתמשת במין ובהתעלקות כדי לנסות להחזיק גברים שלא רוצים אותה.

רינתי77

Active member
אני לא חושבת שזה כל כך ברור ופשוט..

אני לא חושבת שגב לא רוצה את קרן וזהו זה מבחינתו. יש כאן משחק ברור גם מצידו. הוא שקל והחליט שכדאי לרוץ עם קרן כבת זוג. בשביל טנגו צריך 2. הוא משתף פעולה, אולי לא כל כך רוצה בקרבה פיזית, אבל רוצה ועוד איך את המיליון.

מה הם יכולים לעשות?

יש להם חמישה ימים למצוא את הפסיכולוג הכי טוב באוסטרליה ולקבוע לה תור. ואז להזמין כרטיס טיסה, כיוון אחד.

רינתי77

Active member
אני לא חושבת שיש להם ברירה. קרן חתומה

על חוזה דראקוני שלא מאפשר לה לצאת ביוזמתה מהוילה. אני מניחה שהמשפחה יודעת את זה. חוץ מזה, היא בטח לא רוצה לצאת..ולהפסיד את המיליון.

קשקשה9

New member
את יודעת...אם זה הולך כמו ברווז ....וכו'

תמיד יהיו את אלו שמעדיפים לא לראות אבל... אי ידיעה אינה פותרת מעונש וזה מה שיחכה להם שם בחוץ קצת שלא בהקשרו אבל עדיין מדהים קבלי
http://www.youtube.com/watch?v=Vq1zQ57RrW8

צרצרה1

New member
יוני, הבלוטה המהלכת הכעורה בעולם -

חי מחנופה וליקוקים. לא פלא שהוא נלחם על אתי.... גבר אמיתי היה מרגיש לא נוח בחנופה עד כדי כך שיקרית. אבל לא האינפנטיל הדוחה.

שן22

New member
חחח זה מעיד הרבה על מי הוא ... ללא ספק משהו

מאוד לא בוגר משדרת הבלוטה שלו....

למעלה