צהרים טובים

צרצרה1

New member
רותם, שכחת להוסיף: את קרן. אין לי ספק שגב

מנשק אחרת לגמרי בחורה שהוא אוהב ו/או נמשך אליה. מקרן כנראה יש לו תעוב נוראי.

רינתי77

Active member
אני מוכרחה לומר שלראות אותם גורם לי הרגשה

שהיא ממש פיזית. זה מתחיל באי נוחות ומגיע עד לצמרמורת. ההרגשה היא שקורה שם משהו מאד לא טוב, על גבול החולני...לא יודעת למה..אבל זה מה שקורה.

שן22

New member
חחח אתם משהו... אתם לא מכירים את המשפט הידוע

שהעיניים הם הראי לנשמה, הוא מנסה פשוט להסתיר את החוסר עניין שלו ברגע שהוא מרכיב משקפיים, שלא נראה שהעיניים של חסרות כל חשק להיות שם באמת....

אני מעבירה מצלמה ברגע שהם מופיעים

קרן פאטתית, מעוררת רחמים. איזה הבדלים בין שני הזוגות, הקירבה, המבטים, התוכן. שמיים וארץ.

רותם 1121

New member
צליל - נכון. איזה הבדל בשיחות ובשפת הגוף

של איתן ודניאל לשפת הגוף של קרן וגב.

גייל 7

New member
../images/Emo45.gif ותודה להפקה .....

בלי שהתכוונתם ועל אף הנסיונות המקוממים להעלים את איתן ודניאל ולהבליט את הזוג המדומה במופעי הסאדו מאזו - מדי פעם, כשאתם לא עירניים מספיק והמצלמה בכל זאת משתהה לרגע וקולטת את השיחה, טון הדיבור ושפת הגוף - אני מתענגת לפגוש שני אנשים צעירים נבונים וכנים שמסוגלים לנהל שיחה ברמה נאותה, שמכבדים אחד את השני ואת הסביבה וכל אחד את עצמו. אתם יכולים לצלם ולשדר אלף שעות של ריק והשפלה ושיפלות ודקותיים של טוהר והיגיון, אתם יכולים לנסות לפברק רגשות ובסופו של דבר אולי אפילו להעניק פרס לאנשים לא ראויים ובכל זאת ולמרות הכל - אני מכתירה את איתן ודניאל לזוג הראשון והיחיד בתולדות הריאליטי ששווה היה לי לצפות בהם. במשוואה של כמות מול איכות, רגע אחד של קירבת אמת ואנושיות, שווה אין סוף רגעים משפילים ודלים וחולניים. מרגש לדעת שישנם עוד צעירים כמו איתן ודניאל כשמסביב סדום ועמורה ...

../images/Emo45.gif אני כבר מתביישת לכתוב שהם פשוט מרגשים

אותי. כן תוכנית ריאלטי, טראש, צהוב, וואט אבר, הם נוגעים בי. רוב הזמן אני במצלמות המשנה, שם אפשר לראות אותם, מבלי לשמוע מרגישים את הכבוד ההדדי ואת האהבה, שפת הגוף אומרת כל כך הרבה. אהבתי את השיחה שלהם היום כשיצאה מאיריס, דניאל מייטיבה לנסח את התחושות שלה ואיתן אלוף בהקשבה, זו הייתה שיחה נעימה ומעניינת גם על איך הם רואים את העתיד שלהם מחוץ לוילה, ניתחו באופן מפוקח וראוי.

גייל 7

New member
צליל, גם אני מתביישת ../images/Emo250.gif

אבל לא בזה שהם מרגשים אותי ... אני מתביישת בזה שהסטנדרטים של הימים האלה כל כך נחותים ... שיש בכלל ספק מה אותנטי ומה לא ... שנערים ונערות מנצלים ומנוצלים וכל כך לא מחוברים לעצמם. אני צופה בתוכנית בדאגה, כאם, כסבתא טרייה, אני מתפלצת ממה שאני רואה ומעציב אותי מאוד שזה העולם שאנחנו מגדלים בו את הדורות הבאים ... נכון שזה לכאורה טראש, צהוב, כולו תוכנית טלוויזיה - ובכל זאת - זה משקף לדעתי את המציאות ...

היי גייל ../images/Emo24.gif

אני לא יודעת אם הדיירים בוילה או בכל תוכנית אחרת, מייצגים נאמנה את מה שקורה בחוץ. יש כאלו ויש גם כאלו. אני לא מכירה באופן אישי אנשים שהיו מסכימים להכנס לתוכנית כזו , אני גם לא מכירה מישהו שהשתתף בתוכנית טלויזיה (למעט חמותי, בתוכנית של דודו טופז
) חושבת שתמיד היו אנשים מנצלים ומנוצלים וכן מחוברים ופחות מחוברים, הם פשוט לא צולמו ושודרו לכל האומה, אז פחות היינו מודעים לקיומם. לדעתי, מי שצריך לחשוש אלו ההורים של אנשים כמו קרן וליהי שהדבר האחרון שהיו צריכות זה תוכנית טלויזייה שתחשוף ערוותן (תרתי משמע). כפי שאת ואני רואות, גם בטראש הזה, יש אנשים שכן שמייצגים נאמנה גם את הערכים שאני דוגלת בהם, אמון, נאמנות, שפה נקייה וכו', כלומר יש גם כאלו וטוב שכך. אל תתייאשי,

גייל 7

New member
צליל ../images/Emo2.gif

בתוכנית של דודו טופז
נכון. אבל הפומביות נותנת לגיטימיות לנלוזות .... ואם עוד יקבלו על זה פרס, אז בכלל ...... לא אתייאש
בין היתר בזכותך ובזכות עוד כמה וכמה שאני קוראת כאן בפורום ...

../images/Emo6.gif

כן, באחד השעשועונים שלו...אל תשאלי. אני מסכימה שלפעמים זה קשה לצפייה, את הילדים שלי לא הייתי שולחת או אוסרת עליהם להכנס למקום כזה, שיעברו תהליכים בעולם האמיתי ולא בתוכניות טראש. אגב, מה זה אומר עלינו שאנחנו צופים בדבר הזה? בזה אני יותר מתביישת
(סתם, לא באמת, אם לא הייתי ניהנית מדיי פעם, לא הייתי צופה בכלל)

גייל 7

New member
../images/Emo6.gif

אין סיכוי שהבנים שלי היו נכנסים. אם היו רוצים להיכנס, הייתי מאיימת עליהם שמיד אחריהם גם אני משתבצת באיזו תוכנית ריאליטי
זה היה מעביר להם את החשק צ'יק צ'ק
על כל אחד מאיתנו זה אומר משהו אחר ... אני למשל מאוד אוהבת להתבונן בהתנהלות של בני אדם - ברכבת, באוטובוס, בבית קפה - זה אוניברסיטה של החיים ... זה מרתק ! עד שזה מעייף אותי ואני מסתגרת בבית לכמה חודשים, להתאוששות ... (וצופה בריאליטי ......
)

חחח מצחיקה את../images/Emo24.gif

אגב, גם אני כזו, אוהבת להתבונן ולקרוא התנהגויות של אנשים שסובבים אותנו. בכלל תוכניות ריאלטי הם הרגל נרכש, אני זוכרת כשעלה האח הגדול הראשון, הייתי מזועזעת קשות מרמת החשיפה שאנשים מוכנים לה, לאט לאט התרגלתי ואני חושבת שאחת הסיבות שהתוכנית 24/7 נכשלה היא שהיה כאן פחות דם וריבים מתוכניות אחרות, הם לא "עמדו בציפיות"..

adiyon2

New member
נכון, לא דחפו אותם לקצה

כל מה שהם צריכים יש להם. על מה לריב?

גייל 7

New member
לא בטוח,

הייתי הולכת עם זה יותר רחוק אפילו. כבר כתבתי על זה כאן. הייתי מכניסה 20 איש אנונימיים ונותנת להם להתנהל כמו בחוץ, כמעט. עם אינטרנט, עם אפשרות להזמין חברים וחברות, בלי משימות, עם סופר קטן שאפשר לרכוש מה שמתחשק - ובלי הדחות. רק בתום התקופה - הקהל מחליט את מי אהב, למי התחבר ומי המנצח הגדול ביחסי אנוש ... אני חושבת שזה יכול להיות מרתק ... הטבע האנושי כבר ימציא לנו את כל האינטריגות המתבקשות ... כמובן שהם יוכלו לקרוא טוקבקים ולהתרשם מה דעתנו על התנהלותם ... בעיני 24 לא הצליח כי מגמת ההפקה והתערבותה מורגשת מאי פעם.

למעלה