צהרים טובים

רותם 1121

New member
אני מתה כבר לראות את היציאה שלהם מהווילה

ההשפלה שאיילה עברה עם סער בערב היציאה היא כלום לעומת מה שקרן תעבור

שרית 68

New member
רותם שאת צודקת את צודקת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הפעם אני מסכימה איתך גב שחקן שקרן ןתחמן,אני זוכרת שאלין שאלה אותו ברעיון אחרי גמר השרדות מה אתה רוצה לעשות עכשיו גב אמר לה להעלם מהתקשורת ובכלל שקרן

שן22

New member
כן הקשר שלהם עושה לי די זה וו לקשר של סער

ואיילה למרות שגב שונה מסער, בכל אופן סער חיפף את איילה אחרי ארבעה ימים, נראה לי שגב יחפף את קרן אחרי שבוע וחצי ואני אומרת את זה בגלל שאני נדיבה...

webguy

New member
אז למען המידע הנכון ..

סער הודיע לתקשורת שהוא מעונין בבולבלון אבל מי אמר שאיילה לא נפרדה ממנו לפני ההודעה שלו ..
ואולי ההודעה היתה דרישה של בולבלון להכרזה פומבית להחזרת כבודה האבוד ? הרי סער שיצא אמר שהוא מבולבל .. אגב שאחרי שהסיפור עם איילה סער חזר לבולבלון הם שוב נפרדו ושוב חזרו ..!! והם עדיין לא מתחתנים ..

webguy

New member
חהחה ..

אגב באח אמר על בולבלון שהיא קרה ..!! .. נראה מתי יתחתן עם בולבלון ..? הגיע הזמן שלא יחכה לאיילה חהחה:)))))))))))

adiyon2

New member
והמצלמה עוברת לזוג הכי יפה בוילה

קרן וגב. נשיקות קטנות על הלחי. היא שוכבת עליו. מראים לנו כדי להכריח אותנו להאמין שיש שם אהבה.

נטלי1013

New member
גב צודק../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

י ע ל ג ר

New member
מגיע לא מגיע

ובהמשך אמר שמגיע לו בגלל שהיה מכור והוא משתכר משכורת מינימום...אבל נחליט למי מגיע וזה רק לדניאל המקסימה ואיתן שמפרגן לה בלי סוף ותומך מהלב יחסים דו צדדים מה שלא רואים אצל גב וקרן. אני מתפלאת על קרן לאיזה יחסים היא נכנסת אם זה מתחיל ככה קשה מה יהיה בהמשך בחיים הוא לא יהיה כוח עזר הוא רק מנצל אותה ומכאיב לה בהנאה אותי זה דוחה. מגיע לה הרבה יותר טוב ממנו אני מקווה בשבילה שבחוץ היא תפתח את העיניים בעזרת משפחתה ותברח מזה כמו מאש.

webguy

New member
אורטל היחידה שאמרה לאתי את האמת ..שאפו ..../images/Emo70.gif

12:02 "זה לא קשור מה עשיתי מה לא עשיתי" אתי עדיין מתעסקת במשימת הסוציומטרי בה הבנות האחרות חשבו שלא מגיע לה להגיע לגמר, והיא מאוד מאוכזבת מהן. אורטל לא מפחדת להיות ישירה איתה ואומרת לה שזה כנראה קשור לדברים שהיא עשתה בווילה כמו "לתקוע סכין בגב". אתי חושבת שזה דווקא לא קשור. מעניין

thisisme4

New member
יוני = אתי עם בולבול

יוני מתרברב כמה הוא עשיר ומוצלח וכמה חברים יש לו איכסה מצא מין את מינו

ela501

New member
רק הלכתי לשעה כבר כולם מלכלכים על קרנונה וגב

יש אהבה והיא תנצח!

רותי167

Well-known member
חחחחחחחחחחח,נכון

יוני דומה מאוד לאתי ונכאן הקשר ביניהם.

צרצרה1

New member
גב קפץ מנסיון אונס נוסף של קרן - והמצלמה

מיד חתכה. ובפרק הסיום יראו לנו את ה"נשיקה" המאולצת בה גב נזהר שלא לפתוח את הפה - ולא יראו אותו קופץ מהכורסא כדי להפסיק את הדחייה שלו ממנה...

למעלה