צהרים.......

anonimit75

New member
ההורים שלך אנשים חכמים וטובים

הם מאמינים בבני אדם. כמו שגב אמר בציניות ובצחוק : "אין ילד רע, יש ילד שרע לו..." אבל יש בזה הרבה... גב הוא בחור מאוד מורכב, ויש סיבות להאמין שהוא למד לשקר ולשים על עצמו המון מסיכות כדי לשרוד בחיים... הוא כל הזמן צוחק,"משחק" משתמש בציניות. חלילה וחס שלא יעלו עליו, זלא ידעו מי שהוא...כולו הצגה, כולו מסכה אחת גדולה. אני תמכתי בקרן וגב כל העונה והאמנתי באהבה הזאת שלהם ובחסמים של גב... בימים האחרונים התחלתי להרגיש שזה משחק, והפסקתי להאמיןי להם (בעיקר לגב) אבל זה לא שאני בטוחה בזה, אף אחד מאיתנו לא יכול לדעת בוודאות מה עובר להם בראש זה בהחלט מבלבל...ורובינו משלימים את החסר ומעדיפים להאמין בטוב של בני האדם... כמו שגב אמר לקרן " אנחנו שואפים להיות מבינים אבל לא מובנים..." לשמור על עמימות...זאת אסטרטגיה, אבל מיהו באמת, אנחנו לא ממש יודעים...

וול, גם אני הצבעתי לליברמן

ואין שום סיכוי שאבא שלך ראה את כל מה שאנחנו. ואם כזו בת הוא היה רוצה... וול..

talibatata

New member
גם אני הצבעתי ללברמן, ואצביע לו שוב.

מה הקשר לדור הבא לא הבנתי.

thisisme4

New member
טוב הסבר בבקשה.

אני לא רוצה להסתכן כאן בדיבה ולשון הרע, וזה גם לא הסטייל שלי, אבל, הבחירה בגב וקרן בזוג הזוכה משולה, (זה משל, לא השוואה, אלא משל ונמשל, אלגוריה, אנו עימדו על ההבדל) להצבעה בבחירות לליברמן. הבנתם? וזאת לעניות דעתי הפרטית והלא חשובה. זה היה לשם בדיחה ולא למען להכעיס.

meytula

New member
מה שהיא ניתסה להסביר על ליברמן

לא יודעת אם הבנתי נכון שמבחינתה אבא שלה לא ממש עושה בחירות לא כל כך נכונות באנשים כמו קרן וגב וכמו ליברמן. שהוא אומנם טוען שהיא לא מבינה באנשים אבל בעצמו נופל בטענה הזאת לזה התכוונת??

thisisme4

New member
לא

אבא לא עושה בחירות נכונות באנשים נקודה. וראייה לכך, שהוא בוחר בליברמן בבחירות. לכן טענתו שאינני מבינה באנשים היא טיפשית מפני שהוא בעצמו אינו רואה אנשים נכוחה, מי הם ומה הם בדיוק, מתחת לכל ההצגות, המסיכות, הפופוליזם שלהם והדמגוגיה הטיפשית שלהם. הוא קונה מה שהם מוכרים לו. במקום לראות את האמת מתחת לפני השטח ואת האינטרסים האמיתיים של אותם אנשים כגון גב, קרן, ביבי וליברמן. תודה ושלום

thisisme4

New member
יותר הטריד אותי שהוא מוכן שלבת שלו תהיה זוגיו

זוגיות כזו

רינתי77

Active member
יש לי קטע דומה, עם חמותי שתחייה שאני

מאד אוהבת אותה. היא התחברה לקרו וגב ורואה שם אהבה. עכשיו, להגנתה יש לומר שהיא תמיד רואה משהו טוב בבן אדם( בגלל זה היא אוהבת אותי...) ושהיא ממש תמימה על אף גילה המופלג וגם רומנטיקנית חסרת תקנה. העניין הוא שיש הרבה אנשים כאלה. לכן הם זכו.

thisisme4

New member
הוא טוען שהיא אישיות ואני מסכימה

היא מקסימה חכמה אינטלגנטית, אבל היא בוחרת בני זוג לא משהו, וגם רכלנית לא קטנה, ובקיצור, בעיה שלו

חכמה? כן.. אינטילגנטית? כן..

רכלנית לא קטנה? כן.. אבל הבעיה לא בריכולים.. אלא בנבזיות שהיא עושה את זה. מקסימה? HELL NO

puma141

New member
אז..אבא זה דבר חכם בד"כ.יש לו אינטואיציות ונס

ונסיון חיים. ניסית לחשוב-אולי הוא צודק? :) תמסרי לאבא שלך בשמי-שכל הכבוד לו, שלא ראה הל-ועדין ראה את האמת!!! בעיק רלגבי המפונקים שמגיע להם הכל-אורבך ודניאל. אל תשכחי-תמסרי לו!

andy181

New member
לנו אין את הבעיה הזו- אצלנו אף אחד לא סובל את

קרן במשפחה. אתמול אחרי הגמר סבתא שלי התקשרה לאמא שלי בפאניקה איך זה שקרן זכתה, שלא מגיעה לה, שהיא רעה...אני חושבת שזו הפעם הראשונה במשפחה שכולנו מסכימים על משהו :)

למעלה