צירים כל 8 דקות

הרמוניה

New member
ברוכה הבאה לעולם שיר ../images/Emo79.gif

המון המון מזל טוב ונחת להורים הגאים מאחלת לכולכם הרבה אושר הרמוניה

..נעמה

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

ואוו,את הודעת ההריון שלכם לא אוכל לשכוח ועכשיו שיר כבר איתכם. התרגשות גדולה גדולה. הרבה נחת ואושר. נשיקות נעמה

חנה וליאור הורים של שיר !!!../images/Emo149.gif../images/Emo141.gif

מאושרת בשבילכם עד השמיים איזו סגירת מעגל "פורום פרידה" כולנו עם ילדים סוף סוף איזה אושר! תומר כבר מחכה בקוצר רוח ( הוא חסר סבלנות כמו אמא שלו) לפגוש את שיר נשיקות לכולכם

רוני@30

New member
המון המון מזל טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

שהחיים יהיו מלאים מעכשיו שיר - בכל מובן ומשמעות אפשרית !
כל הברכות והאיחולים - רוני

מירבי*

New member
מזל טוב- איזה פורים שמח../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

לחנה ליאור ושיר החדשה...המון המון מזל טוב.. מאחלת לכם שתהנו אחד מהשני ומהשניה כבר מהשניה הראשונה.. מירבי*

שיר, אייל מוסר לך ד"ש חם ו ../images/Emo25.gif

המון מזל טוב כל כך הרבה אנשים חיכו איתכם לרגע הזה שקשה לתאר את השמחה של כולנו אנחנו מקווים שישנתם טוב לפני זה כי עכשיו תשנו פחות
ושוב המון מזל טוב אייל אסנת ושלומי

e i n s h e m

New member
אין אין לי מילים

אין רגע קוורצי מזה אין מילים לתיאור מעכשיו תשתקעו בה ומה שהיא מביאה איתה ואין צורך להתבזבז במילים כל הכבוד לחנה וכל הכבוד לשירתנו ולאבא שחכה בצפיפות כזאת. תהיו מאושרים תמיד אינשם והילד

אורית ג.

New member
../images/Emo142.gif המון המון המון ברכות חמות

גם ממני, לליאור וחנה של שיר שהחיים יהיו מנגינה יפה ושמחה מעכשיו ועד עולם.

טלי2

New member
מזל טוב גדול ../images/Emo24.gif

איזה רגע מרגש, לכבודו העזתי והגעתי לכתוב כאן. מאחלת לשניכם את כל האושר שבעולם עם שיר הקטנה, הרבה רגעים, ימים, חודשים ושנים של שמחה, אהבה ונחת.

מזל טוב, מזל טוב!!!

איזה תאריך יפה שיר מצאה לה (יש לי חברה מ-ק-ס-י-מ-ה שנולדה באותו תאריך). שמחה לשמוע שהכל עבר בשלום, מאחלת רק טוב להורים המאושרים ולפעוטה שעוד לא יודעת כמה מאושרת היא תהיה אחרי שתכיר אותם קצת יותר טוב... מצטערת על העיכוב בברכה, אבל... גנבו (!!!) לי את המחשב, ויש לי קצת קשיים להתחבר.

נטאשה

New member
מ ז ל ט ו ב ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

רק עכשיו ראיתי.... איזה יופי, איזה אושר כל כך שמחה, עם דמעות בעיניים, מתרגשת מאוד כמעט לידה בשידור חי מאחלת לכם המון המון אושר ושמחה ושתהנו המון האחד מהשני, שלושתכם! איזה יופי אני לא יודעת מה לכתוב כל כך מתרגשת בטח יבואו עוד מילים אחר כך אוהבת דלית

ווווווווווווווואאאאאאאאאאאייייייייי

רק נפגשנו לפני יומיים ואני עוד איחלתי לשיר "להתבשל" עד שבוע 41 סתם ככה כי בא לי.
שיהיה רק טוב וטוב וטוב
סאני, סאני ובן זוגה.

מירה@

New member
איזה יופי!!!!!!

ליאור וחנה היקרים, כל כך מהר עברו לי תשעת החודשים..... שמחה לשמוע שהכל עבר בשלום שיהיה המון המון מזל טוב ורק אושר צרוף מהיום והלאה. וגם, מזל טוב לשיר הקטנה שניחנה בזוג הורים מדהים רק טוב מירה

טביקאט

New member
אושר גדול!

מזל טוב להולדת שיר! מאחלת לכם שההתרגשות הגדולה כשהיתה ברחם תגדל מיום ליום, שהאושר יהיה בלתי סופי- ורק טוב, טוב טוב! טביקאט

../images/Emo20.gif מזל טוב ושתהיה לכם הורות נפלאה

ההתחלה כל כך מופלאה - כל ריס, כל אצבע וציפורן כל נשימה כל נגיעה פשוט ממלאים מקום שפתאום נפתח לרווחה - רק שייכנסו ויעשו שם את הבלאגן המופלא שלהם... תהנו מכל רגע (נכון שיש המון רגעים אבל הם טסים) אל תרגישו רגשי אשם (אתם ההורים הכי נפלאים שהיא יכלה לקבל) תעשו בדיוק את הדברים שאתם מאמינים בהם (ולא לפי כל מיני עייצעס גיברס) איזה כיף עולם חדש. המון מזל טוב שוב ושוב ושוב

למעלה