חוויות ממשימה 4
טוב, קודם כל בחרתי משפט שונה: "אני ער - לספירה של 6 אמצא את השמש, לספירה של 3 אפקח את עיניי ואמחא כף, לספירה של 3 אעמוד על רגליי, 1 2 3 4 5 6". חשוב לי מאוד להשתמש דווקא במשפט הזה ולבצע את המשימות הללו, משום שאני טיפוס מפונק באופן כללי, ואני בדרך כלל אוהב להמשיך לצלול אחרי שהתעוררתי, לצלול, להתעורר, שוב לצלול וכו'. אתם בטח מכירים את זה. לאחרונה הבנתי כמה זה לא בריא להמשך היום כל הצלילות האלה, כמה זה קשור לזה שאין לי כח לקום לעבודה (ובכלל לחיי ה"יומיום"), ובמיוחד כמה זה מסוכן לחלימה. מסוכן. רק עכשיו הבנתי למה דון חואן לא נותן לקרלוס להמשיך לצלול אחרי החוויות שלו, ולוחץ עליו להשאר ער. לא האמנתי בהתחלה שזה אפשרי לזכור את המשפט ולומר אותו בקול, או לא לפקוח עיניים לפני, אבל וואלה זה פועל טוב. ומשום מה השינה היא מהסוג הזה שאני מרגיש כאילו לא ישנתי בכלל אבל מתעורר אנרגטי, שינה של 5 שעות לעומת 9 שעות שאז קשה להתעורר משכרון מעמקים. עד עכשיו לא עמדתי ב-3 ימים רצופים, ולרוב נכשלתי כשהלכתי לישון באמצע היום. שינה של אמצע היום זה ה-צלילה וה-התפנקות בשבילי. בריחה לעולמות קסומים. במצב כזה אם יציעו לי להשכיר דירה, למשל, אני נשאר בלי בעייה בכלל. בכל מקרה התרגיל הזה ספציפית חשוב לי מאוד ועד שהוא לא יהיה פרפקט אני לא עובר הלאה.