קבוצת הערות מתעוררת

jedi

New member
את טועה.

הלואי ואלה היו הזמנים בין מחיאות כף.

jedi

New member
תיקון

הלואי ואלה היו הזמנים שאני נשאר מרוכז.

וארה

New member
ג'די - מה אתה מודד?

נראה לי שאתה מודד זמנים בין מחיאות כף - והבנתי שיש למדוד את זמן הישיבה בעיניים עצומות. אולי אני טועה או שאולי יש לך מטרה שלא הבנתי מאחורי המדידות?

אהההההה מס' 10

אני כל הזמן אחרי 3-4-5-6 שעות, שוכחת להסתכל על השעון ולפעמים בהפרש של איזה 7 דקות מהשעה שאני אמורה להגיד בה ת'משפט! שיאו כאילו, דהעהעהע, זה כאילו, ברררר, הלווווווו! וזה תמיד קורה אחרי חוויה - אני מאבדת את תחושת הזמן לחלוטין כמעט! חצי שעה יכולה להרגיש כמו דקה - אז כאילו וואו! הלווווווו מה אני אמורה לעשות?! זה אשמתי שאני לא תופסת את הזמן כמו שצריך? זה אשמתו של אלוהים!(הינה תירוץ לרשימת התירוצים)

וארה

New member
משימה 3

היום הצלחתי להשלים אותה לאחר כמה ימים של הפסקה בתרגול ולאחר שמשהו בתרגול השתנה לגמרי: במשך התרגולים הקודמים בכל פעם שמחאתי כף הרגשתי כישלון והמאמץ לשבת היה בעיקר רגשי, הרגשתי שאני נכשלת שוב ושוב. גם הצליל של מחיאת הכף שלי היה צורם ולא נעים. בהדרגה התרככתי והיום היה ממש כיף: בכל מחיאת כף, שצלילה נעים ורך, אמרתי לעצמי: הי להתעורר בבקשה, ואמרתי לכל המחשבות שעלו בי: באמת שאתן מרתקות, אבל עכשיו אני רוצה לעשות משהו אחר. אני בעלת הבית פה. בהמשך גם עלו בי רגשות: חוסר סבלנות, אי נוחות, פחד. השתמשתי בדימוי של בן על גז שנכנס אל החדר, וגם עשיתי החזרת כוח עם הפחד שהופיע לקראת סוף התרגול כי לא רציתי לסיים עם טעם רע. היה ממש כייף ומעצים.

jedi

New member
משימה 4

עכשיו קראתי את התיאור שלה, והריני מתחיל.

nivinivini

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתצפיות על עצמנו בהווה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תעדו כאן את תצפיותיכם על עצמכם ברוח משימת המעקב העצמי. שימו לב שבחלק הזה אנו מתעדים תצפיות על עצמנו בהווה (כלומר, ממש ברגעים שאתם מקלידים).

ita101

New member
ברגע זה אני מקליד

ולא מבין מה לרשום ואיך לצפות על עצמנו בהווה :) הסבר בבקשה...

nivinivini

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתצפיות על עצמנו בעבר../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תעדו כאן תצפיות על עצמכם בעבר, כלומר תצפיות שאתם עורכים על דברים שקרו בזמן עבר ולא ברגע זה (גם אם זה משהו שקרה לפני 5 דקות - זה שייך למדור זה ולא למדור "תצפיות על עצמנו בהווה"
)

nivinivini

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifרשימת קשיים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בהתאם להנחיות במאמר, כאן אנחנו יוצרים בהדרגה רשימה משותפת של קשיים (כלליים - לאו דווקא אמיתיים או של מישהו ספציפי), שעשויים לעלות בחתירה להשלמת 12 הצעדים. אפשר להוסיף קשיים שנתקלנו בהם במהלך החתירה למשימות, או קשיים שנראו לנו שאחרים נתקלים בהם, או קשיים שאנשים עלולים להיתקל בהם כאשר הם מנסים לבצע את המשימות האלו. אתם מוזמנים להוסיף לרשימה קשיים, אפילו רק אחד בכל פעם: (כאמור, הקשיים לא אמורים להיות דווקא של עצמכם - זוהי רשימה כללית). עד כה הצלחנו לאגור 4 קשיים. אנא המשיכו את הרשימה עם המספרים הסידוריים העוקבים (הקושי הבא ימוספר "5" וכן הלאה...). רשימת הקשיים היא חלק מהחתירה בקבוצה לפי ההנחיות במאמר. אז יאללה, בואו נטפח אותה הנה רשימת הקשיים שיצרנו עד כה: 1. אני לא מצליח לזכור לבצע את המשימות בגלל סדר היום העמוס שלי. 2. אני מתקשה לבצע את המשימות. אני בא לבצע משימה ואז דוחה את ביצועה. 3. יש לי התנגדויות לבצע את המשימות. הן פתאום נראות לי מעצבנות. 4. עולה בי שיפוט על כך שאני לא מצליח לבצע את המשימות וזה מאד מאד מקשה עליי את המשך החתירה לערות. נו, מי הבא שיוסיף לרשימה?

nivinivini

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifרשימת תירוצים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בהתאם להנחיות במאמר, כאן אנחנו יוצרים בהדרגה רשימת תירוצים להפסקת העבודה בקבוצה שהולכת ומתארכת ככל שחברי הקבוצה מוסיפים עוד ועוד תירוצים. להזכירנו, הרשימה אינה אישית ואינה מורכבת דווקא מתירוצים שעלו בנו להפסקת העבודה. הוסיפו תירוץ שעלה בכם, או באדם אחר, או שאתם חושבים שהוא עשוי לעלות באנשים אחרים. עד כה הצלחנו לאגור 13 תירוצים. אנא המשיכו את יצירת הרשימה עם מספרים עוקבים (התירוץ הבא שיימצא ימוספר "14" וכן הלאה). הנה רשימת התירוצים שיצרנו עד כה: 1. אני מאד עסוק/ה בימים אלה, אין לי פנאי להוסיף עבודה על ערות 2. למרות שבהתחלה זה הרגיש לי נכון - זה כבר לא מרגיש לי נכון עכשיו 3. אני כבר מרגיש/ה ער/ה - אני לא זקוק/ה למשימות האלה יותר 4. זה קשה מדי; אני צריכ/ה משימות בסיסיות יותר, כי זה יכול לקחת לי המון זמן. 5. אין לי זמן 6. אני עושה יותר מדי דברים במקביל/מעמיסה על עצמי יותר מדי 7. אין לי כח 8. אין לי חשק 9. אני לא יכול/ה לעשות את המשימות, ניסיתי, באמת שנסיתי... אבל אני פשוט לא יכול/ה. 10. המשימות האלה לא יוצרות עירות אלא רק מתסכלות! אני אמור/ה להרגיש טוב ולא מתוסכל/ת- עדיף שאני אפסיק פשוט. 11. אולי לא ניחנתי ביכולת הזאת פשוט- לא מסוגל/ת להיות ער/ה. מה לעשות?! יש אנשים שונים... 12. התרגילים האלה לא מתאימים לי אישית. אני זקוק לתרגילים מסוג אחר. 13. היום יש לי מלא דברים לעשות, עדיף שאחתור לערות בזמן שאני יותר פנוי/ה ויכול/ה להיות נוכח/ת ברגע. רשימת התירוצים היא חלק מהחתירה בקבוצה - בואו נאריך אותה עוד ועוד...

nivinivini

New member
אין סיכוי שבמקסיקו חם כמו פה, ואיזה

לחות. אללה היסטור. אי אפשר ככה.

זה אידיוטי.

וחוץ מזה, אין לי שעון. והמשימה הזו מעצבנת. זה שזה אידיוטי כבר אמרתי? (יו, כמה רחמים עצמיים אפשר להכניס בשתי המילים האלה...) תודה על תשומת לבכם אחת בדרך

nivinivini

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמעקב מסעות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כאן נעקוב אחר:
מסעות שהושלמו (כאשר מישהו/י השלים/ה את כל 12 השלבים).
מסעות שהופסקו (אנשים שהכריזו על עזיבתם את הקבוצה), אם יהיו כאלה. התיעוד של המסעות שהופסקו, יכלול: 1. תאריך תחילת המסע 2. תאריך הפרישה מהמסע 3. הסיבה הרשמית להפסקת המסע אם החלטתם מאיזושהי סיבה לפרוש מקבוצת הערות (פרישה כזו תהיה סופית וחד-כיוונית) - נא שרשרו זאת לכאן בצירוף הנתונים הנ"ל.

nivinivini

New member
../images/Emo41.gifדיונים חופשיים של חברי הקבוצה../images/Emo41.gif

כאן חברי הקבוצה יכולים לדבר על מה שבא להם בחופשיות אפשר לנצל את המקום הזה לדברים מועילים רבים, למשל: 1. ליצור מפגש פיסי בין חברי הקבוצה שייעודו לקדם את המשתתפים בערות. המפגש יכול לכלול תרגילים קצרים שדומים למשימות, או כל דבר אחר שמשפר את הערות. עצם המפגש יכול לעזור לאנשים ולמקד אותם... אם ברצונך ליצור מפגש כזה, כל שעליך לעשות הוא לקבוע יום, שעה ומקום מפגש ולהציע אותו. אינך צריך להיות אחראי על האנשים אם הינך יוזם המפגש ואתה בהחלט יכול ליזום מפגש גם אם אינך מרגיש שאתה יודע מה כדאי לעשות בו (תוכל פשוט לציין זאת ולראות מה אומרים האחרים). 2. לשתף בחוויות של עירות מהיום ליום, לדווח על נסיונות התעוררות ביום יום, ולעסוק בעצם במטרה של 12 המשימות האלו שהיא ערות... 3. כל דבר אחר כיד הדמיון הטובה... בהצלחה לכולם

התהוות

New member
ליניב

הוספי תירוץ לרשימת התירוצים בשרשור הקודם (מס' 9) שלא התווסף לשרשור הזה... היית אמור להוסיף אותו לרשימת התירוצים.

Talia E

New member
סחתין שעשית את השרשור ../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד!
ואגב, חזרתי אחרי שהייתי נטולת אינטרנט למשך תקופה

למעלה