../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifרשימת תירוצים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
בהתאם להנחיות במאמר, כאן אנחנו יוצרים בהדרגה רשימת תירוצים להפסקת העבודה בקבוצה שהולכת ומתארכת ככל שחברי הקבוצה מוסיפים עוד ועוד תירוצים. להזכירנו, הרשימה אינה אישית ואינה מורכבת דווקא מתירוצים שעלו בנו להפסקת העבודה. הוסיפו תירוץ שעלה בכם, או באדם אחר, או שאתם חושבים שהוא עשוי לעלות באנשים אחרים. עד כה הצלחנו לאגור 13 תירוצים. אנא המשיכו את יצירת הרשימה עם מספרים עוקבים (התירוץ הבא שיימצא ימוספר "14" וכן הלאה). הנה רשימת התירוצים שיצרנו עד כה: 1. אני מאד עסוק/ה בימים אלה, אין לי פנאי להוסיף עבודה על ערות 2. למרות שבהתחלה זה הרגיש לי נכון - זה כבר לא מרגיש לי נכון עכשיו 3. אני כבר מרגיש/ה ער/ה - אני לא זקוק/ה למשימות האלה יותר 4. זה קשה מדי; אני צריכ/ה משימות בסיסיות יותר, כי זה יכול לקחת לי המון זמן. 5. אין לי זמן 6. אני עושה יותר מדי דברים במקביל/מעמיסה על עצמי יותר מדי 7. אין לי כח 8. אין לי חשק 9. אני לא יכול/ה לעשות את המשימות, ניסיתי, באמת שנסיתי... אבל אני פשוט לא יכול/ה. 10. המשימות האלה לא יוצרות עירות אלא רק מתסכלות! אני אמור/ה להרגיש טוב ולא מתוסכל/ת- עדיף שאני אפסיק פשוט. 11. אולי לא ניחנתי ביכולת הזאת פשוט- לא מסוגל/ת להיות ער/ה. מה לעשות?! יש אנשים שונים... 12. התרגילים האלה לא מתאימים לי אישית. אני זקוק לתרגילים מסוג אחר. 13. היום יש לי מלא דברים לעשות, עדיף שאחתור לערות בזמן שאני יותר פנוי/ה ויכול/ה להיות נוכח/ת ברגע. רשימת התירוצים היא חלק מהחתירה בקבוצה - בואו נאריך אותה עוד ועוד...