קבוצת הערות מתעוררת

nivinivini

New member
אהה אוקיי, הבנת הנקרא (טיפש שכמותי)

בכל מקרה מה זה משנה? יותר נכון לי המשפט שלי.

nivinivini

New member
נו טוב, בסדר, אפילו עם רגש וכוונה.

את התרגיל שלי אשמור לאחר כך. אוף איתכם.

אז מהשרשור אני מבינה שהבנת

שעשית תרגיל אחר. אחלה. וכאמור, אתה מוזמן לעשות את התרגיל עם המשפט שהמצאת בלי קשר. בהצלחה

nivinivini

New member
זה ממש מצויין. התרגול של קבוצת

הערות (כמו שהוא, ותודה על ההערות שלכן, ושלא נתתן לי להתפזר), מעבר למטרה המקורית שלו, פשוט מאוד מייצר תוצרי לוואי על הדרך. ובעצם, זה חלק מהעניין, לא? תודה

ita101

New member
משימה 4

אני בהצלחה שניה! מצד שני קרה לי שאני פוקח את העיניים בגלל משהו בבוקר - טלפון או משהו כזה. וחוזר לישון אח"כ. כמה חזרות לשינה. בסוף אני עם עיניים פקוחות ורוצה לומר את המשפט. מכין את עצמי. שוקל לרגע או רגעיים אם ללחוש אותו כי יותר קל ככה ובסוף אוזר כוחות בינוניים ומצליח להוציא מילים כמה שאני יכול ברגע (אין לי אוויר וכוח ממש :)). המשפט כבר יושב לי טוב בראש. אז הצלחתי לומר אותו. ואוו. אני מקווה שאני לא מרמה את עצמי כי כמה פעמים פתחתי-סגרתי את העיניים שלי אבל לא באותה "שינה". זה בסדר או לחזור על זה שוב? הלילה חלמתי חלום. פחות צלול בזכרוני מהחלום של אמש. מישהו מוכן להסביר לי שאדע מה זה חלום צלול? חלמתי משהו וזה חוזר לי עכשיו בחלקים. בחלום היו משפחתי. אחותי היתה עם חברה שלה ועם התאומה של חברה שלה שלא קיימת במציאות. והיה מעורב שם לפני כן איזה בחור שיצא עם אחת התאומות אני חושב (אתמול בלילה השקפתי מבעד לחלון וראיתי זוג מטייל. בלילה יכול להיות שזה קשור, או שאני סתם מדמיין שחלמתי). בסצנה הקצרה האחרונה שאני זוכר המשפחה בתיישבה ואכלה מסביב לשולחן והחברות של אחותי (התאומות) לא הוזמנו וישבו בסלון. זה היה נראה לי מוזר אז חיכיתי לרגע שיבוא מישהו ויסתיר אותי עם האוכל שהוא מחלק לכולם כדי שלא ישמעו ושאלתי מישהו לימיני אם הן לא מוזמנות. אז הוא השיב לי שלא. לאחר זמן קצר אחותי הלכה להתיישב עם חברות של בסלון ולהיות להן לחברה. אח"כ היינו בחוץ. יכול להיות איזה חגיגה. היתה טלוויזיה ישנה בחוץ שמסתבר שהיא שלנו. עם 3 ערוצים לתכנות. עם ערוץ 1 ו-2 בלבד כמו מה שיש לנו היום. חברות של אחותי ואחותי רצו לראות את אחד הערוצים ולא היה מתוכנת. וטלוויזיה כזאת צריכה להיות מתוכנתת בצורה מסובכת. אז זה היה פרוייקט. קראתי לאבא שלי אחרי זמן קצר והיינו צריכים לפרק איזה חלק בטלוויזיה ולעשות איזה הרכבה אלקטרונית (חיבור מחדש או משהו) כי זה היה ממש ישן. פתחנו ופרקנו ל-2 חלקים את החלק המדובר. חלק אחד היה ממש חם וזה בגלל האלקטרוניקה הדפוקה (כנראה שחלק מהמעגלים נשרפו) וזכרתי שנגעתי בזה וזה היה חם והייתי צריך להיזהר וככה גם אבא שלי אמר לי. בקטע אחר עמדנו בחוץ ואת הדשא הגדול קצץ עובד ערבי עם מכסחה קטנה וזה היה מוזר לי. ואמא שלי עזרה לו. והיו כנראה אנשים נוספים באיזור.

nivinivini

New member
נראה לי משימה 4 תימשך לנצח

ביומיים הראשונים זה הצליח כמו שצריך (אבל עם משפט אחר), וזה היה כשעדיין עבדתי וקמתי כל בוקר בשעה מוגדרת. ביום השלישי כבר הפסקתי לעבוד וזה שיבש לי את כל העסק עד עכשיו (איזה שבוע). בגדול הראש שלי שקט (למרות ששוב ללא הכנסה וללא סדר יום מוגדר), אבל לא קשה להבחין שזה לא טוב לי לתרגיל. אולי סדר יום מוגדר זה חלק חשוב בעירות. או שזה השאריות הנסתרות של החוסר שקט (זה הרי לא הגיוני שהראש שלי באמת רגוע עד הסוף ביחס למצב החומרי שלי). לא יודע, בודק.

למעלה