קבוצת הערות

Talia E

New member
יופי ../images/Emo45.gif

בהצלחה במשימה הבאה

המשימה הראשונה...

במשך12 ימים עצרתי מול דלת ביתי, היו פעמים ששכחתי(מעטות) והיו פעמים שהתלבטתי: יציאה לחצר, קפיצה לשכנה שהיא בעצם חברה טובה והמעבר מבית לבית הוא כמו מחדר לחדר (הקראוון שלי קטנטן...) לאחר שדפדפתי לי בשרשורים הקודמים, הגעתי למסקנה שהשלמתי את המשימה. יש לי את הדחף לנסות אותה שוב הפעם עם הגדרה של מס' הפעמים מראש (וברציפות!), מה דעתכם?

Talia E

New member
מציעה שאכן תגדירי יעד מראש

ושתעמדי בו, כדי שהשלמת המשימה תהיה מכוונת ומדוייקת יותר, אם כי זה לא מחוייב מהמאמר
היעד יכול להית מורכב ממס' פעמים רצוף או לחילופין לפי מס' ימים בהם תהיי מספיק ערה בכדי לעצור מול הדלת בכל הפעמים
אשמח לשמוע מה בחרת

Talia E

New member
הבהרה:

זו לא היתה "הנחיית מנהלת", אלא רק דעה. מבחינת הביצוע התקין של המשימה את בהחלט יכולה לעבור הלאה

והפעם זה סופי ../images/Emo34.gif

החלטתי להגדיר יעד- שבוע ימים שבהם עצרתי מול הדלת! (כן, בכל הפעמים) אני שמחה להכריז על חתירה למשימה הבאה...

השלמתי את המשימה הרביעית ../images/Emo178.gif

הנה הדיווח: במשך שלושה ימים רצופים התעוררתי בבוקר כשאני נשארת עם עיניים עצומות לחלוטין. בעודי עם עיניים עצומות אמרתי בקול את המשפט: "אני ערה ואני עושה כמיטב יכולתי על מנת לטפח יצור מופלא זה ולקדם אותו ביותר, בכל המישורים, עכשיו ותמיד". באחת מהפעמים, בעודי שוכבת, עצמתי שוב את עיניי ליותר מעפעוף, פרק זמן מסויים לאחר מכן, ולכן אמרתי את המשפט שוב בקול באותה הצורה לפני שפקחתי אותן שוב. זהו. מתקדמת הלאה. במקביל מחכה לאישור ובקרה

השלמתי את המשימה החמישית!

בפעם השניה שניסיתי. הפעם הראשונה הייתה כמעט. דיווח: אתמול החלטתי שהיום במהלך היום אתקשר לבחורה שנמנעתי מלהתקשר אליה זמן רב, בשל איזה באג "לא נעים". והיום, למעשה עכשיו, עשיתי זאת, הרמתי אליה טלפון! ממשיכה לי הלאה

השלמתי את המשימה השישית ../images/Emo13.gif

במשך שלושה ימים רצופים מחאתי כף שלוש פעמים באמצע היום שאני הגדרתי בין 12:00 ל-15:00. היה משעשע היום כשעשיתי את זה באמצע בית קפה

השלמתי את המשימה השביעית ../images/Emo42.gif

בחרתי פעולות שאעשה למשך שלושת הימים הקרובים, כאלה שיש בהם גם איזשהו עניין מסויים של משמעת עצמית, שאני רוצה לעשות אותן אבל שלא הייתי עושה אותן אחרת. ובצעתי אותן כפי שהגדרתי לי... יופי.

השלמתי את המשימה השמינית ../images/Emo36.gif

במשך שלושה ימים רצופים, ישבתי כחמש דקות בתוך בית של שלוש שעות שיצרתי באמצע היום, והייתי לא נגישה. פשוט ישבתי בתוך הבית שיצרתי וידעתי שזה מה שאני עושה.

השלמתי את המשימה התשיעית ../images/Emo65.gif

במשך שלושה ימים ברציפות, יצרתי בית של עשרים דקות במהלך היום וישבתי בו, כשאני לא נגישה לאיש מלבד לעצמי וכשאני לא עושה כל פעילות מלבד תקשורת עם עצמי. בכל שלושת הימים, הבית נמצא בזמן שבו אני ערנית יחסית, בוקר-צהריים.

השלמתי את משימה 3!

מה שעשיתי היה: לשבת בעייניים עצומות להתרכז בנשימה ולמחוא כף כל פעם שאני מגלה שתשומת לבי הוסתה ממנה. להחליט שאני מעונין להפסיק לבצע את התרגיל. להפסיק. לראות כמה זמן עבר. לעשות זאת במשך זמן מה עד שהזמן מתארך. הפעם הראשונה שלי עמדה על 25 דקות. והרגשתי שאני יכול עוד הרבה. אז החלטתי על שעה. וככה עשיתי 35 דקות 45 דקות 25 דקות 55 דקות ואז 65 דקות וכאן אני עובר למשימה הבאה. (יכול להיות שהיו עוד אחת או שתיים באמצע הרצף שאני לא זוכר.)

למעלה