DanBus43Maalit72
Active member
הצלחתי לשמר את כמעט כל המפות שזמינות בארכיון האינטרנט. המפות שיש בארכיון האינטרנט אמורות להיות זמינות.אולי יש עדיין בארכיון האינטרנט
הצלחתי לשמר את כמעט כל המפות שזמינות בארכיון האינטרנט. המפות שיש בארכיון האינטרנט אמורות להיות זמינות.אולי יש עדיין בארכיון האינטרנט
כנראה שהייתה תקופה שהוא פעל כל 15 דקותממתי המפות האלו?
אני זוכר את קו 53 ז"ל ככזה שפועל במידיבוסים כל חצי שעה. לא כקו שעובד כל 15 דקות.
יש עוד מקומות בארץ שהיו מפות של קווי תלמידים. כי כל הקטע בהם, שאם אתה לא תלמיד שהקו רלוונטי לו, אתה לא אמור להכיר את הקו וברוב המקומות הל ה-505 רשום "תלמידים" בלבד, או "תדירות מוגבלת".מפות נוספות
יש מפות שהורדתי של קווי תלמידים באזור הצפון.יש עוד מקומות בארץ שהיו מפות של קווי תלמידים. כי כל הקטע בהם, שאם אתה לא תלמיד שהקו רלוונטי לו, אתה לא אמור להכיר את הקו וברוב המקומות הל ה-505 רשום "תלמידים" בלבד, או "תדירות מוגבלת".
קו 69 עבר מאוחר יותר דרך מודיעין ובוטל לפני כניסת קווים לאשכול חשמונאיםמפות נוספות
רמת השרון-טרומפלדור:תחנת מוצא,המלכים,בית הלל,דב הוז,החלוץ,אלחריזי,ירמיהו,שבי ציון,דוב הוז,בית שמאי,שבטי ישראל,המלכים,שבטי ישראל,התומר,טרומפלדוריש לך מפה או תיאור מסלול של קו 17 שפעל בבוקר בין רמהש להרצליה?
יש תחנה ברחוב קהילת וילנה ברמת השרון, מול התחנה של קו 1 הפנימי שרשום עליה קו 17 - בוקר בלבד. זה לא היה המסלול הקבוע של הקו להכנס למערב רמת השרון?רמת השרון-טרומפלדור:תחנת מוצא,המלכים,בית הלל,דב הוז,החלוץ,אלחריזי,ירמיהו,שבי ציון,דוב הוז,בית שמאי,שבטי ישראל,המלכים,שבטי ישראל,התומר,טרומפלדור
אוסישקין,ביאליק,סוקולוב,הרצליה-בן גוריון,העצמאות,תחנה מרכזית הרצליה שלצערי נהרסה,למעשה זאת הייתה חלופה מרמת השרון של קו 524,
בעבר היותר רחוק הוא היה קו סיבובי מתחנה מרכזית הרצליה דרך:קדמה ובחזרה,בתחילת הדרך בשנות החמישים מספר הקו היה 527.
בצילום של גוגל Street View מ 2011 יש צילום של תחנה שכבר לא קיימת כיום ברחוב המדובר עם השלט של קו 17.יש תחנה ברחוב קהילת וילנה ברמת השרון, מול התחנה של קו 1 הפנימי שרשום עליה קו 17 - בוקר בלבד. זה לא היה המסלול הקבוע של הקו להכנס למערב רמת השרון?
נכון, השאלה מה היה המסלול לשםבצילום של גוגל Street View מ 2011 יש צילום של תחנה שכבר לא קיימת כיום ברחוב המדובר עם השלט של קו 17.
לא נודע לי על הקו הזה עד לעכשיו ככה שאין לי מושג מה היה המסלול שלונכון, השאלה מה היה המסלול לשם
לא מופיע לי במערכת שהיה קו 17 ברמת השרוןבצילום של גוגל Street View מ 2011 יש צילום של תחנה שכבר לא קיימת כיום ברחוב המדובר עם השלט של קו 17.
8 לא היה לכותל.היו עוד קוים שבוטלו אחרי 2009
53 73 מבאר שבע לפזורה הבדואית
220 חיפה עתלית לא יודע במה היה שונה מקו 221
8 פנימי בחיפה
8 בירושלים לכותל המערבי
ועוד הרבה שאני לא זוכר
היה 8 בין ארמון הנציב לפסגת זאב והוחלף ע"י קווים 78 ו65.8 לא היה לכותל.
הוא היה מתלפיות לפסגת זאב.
אולי התכוונת לקו 2 שנסע מאיזור שמואל הנביא לכותל ובוטל בערך בשנים הללו, כיום הקו ״הוחזר״ בקו מיניבוס מאיזור ממילא לכותל במסגרת כניסת סופרבוס לירושלים.
קו 38: הרובע היהודי/חב"ד [מעגלי]היה 8 בין ארמון הנציב לפסגת זאב והוחלף ע"י קווים 78 ו65.
במהלך ה2010+ פעל מיניבוס קו 8 שהיה במסלול 38 מקוצר, לאחר מכן קיצרו את המסלול ל 38 וביטלו את קו המיניבוס 8.
קו 2 היה נוסע מהר נוף לכותל. הוחלף ע"י קו 3 שנוסע במסלול דומה אבל בלי גבעת שאול והר נוף (פרט לחלופת בוקר של קו 3)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.