קומו קומו ילדים...המורה בבית חולים

חחחחחחח

וואי שייקה מדגים משפטי מפתיחה של דימונאים
.

../images/Emo55.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי
- שיר השבוע (כללי): אביב- זה בא והולך, Wild Horses- Rolling Stones - אלבום השבוע: אביב השלישי - האדם שעשה לכם את השבוע: נעמה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לשמוע את זה ממנו. "אחרי כל חיוך שלך יש בכי..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): +"מה בית קפה? זה 'אצל דליה' " +"דודו ההורים שלך אחים!" +"ומה עם חן? הוא עולה חדש מבת-ים!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 2 וחצי
- מאכל השבוע: וינסטון לייט - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה, הסמינר, ההריון - משהו שהרס את השבוע: שכל זה היה לבד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה בשבת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: חיוך, חיבוק ומילה טובה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אביב-האמת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): קריעת תחת שלא תתואר

ליאןןן

New member
../images/Emo221.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): ככה זה - דנה ברגר - אלבום השבוע: יום יום - דנה ברגר - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך" |זה זה או שזה עוד לא זה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אחותך חברה של עידן יניב?! וואי.....למה בעצם?!" "תדעו לכם שפעם בנות שמנות זה היה באופנה..אני מנסה להחזיר את זה אבל לא הולך לי." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הבנה - מאכל השבוע: מקס ברנר - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יומולדת 18 לדניאל ויומולדת 18 לטליה - משהו שהרס את השבוע: בעיקר אני השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טורקיה ביום רביעי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: קצת שקט סופסוף -שיר שפתחתם איתו את השבוע: bright eyes - first day of my life -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מומלצ''שיק.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי. הבלוז. - שיר השבוע (כללי): גשם (?) / אייל גולן (?). - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שהיה בירושלים, כעקרון. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אמרת שהגשם ישטוף ת'דמעות, אבל הגשם הפסיק, והדמעות ממשיכות.." , "אבל בכל זאת אם אפשר.. תגלה לי למה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שלוש ארבע ו... * ספיר מספרת על איזה סרט, מעקמת פרצוף על כמה שהוא גרוע.. "ואת לא מבינה, הייתה שם מפלצת... שיא הלא קשורה".
* אוחנה על איזה מישהי מהצופים: "איזה ילדה מגזימה ועל הפנים." D: * באוטובוס-שואה בדרך לירושלים.. אחרי שכבר יצאנו מכל ההמולה... עובר איזה ערבי בצד הכביש... זה שעמד ליד הנהג "דרוס 'תו!! דרוס 'תו!!", באותו רגע קבר. ואיזה מישהי מאחורינו "משחק חדש שהמציאו באוטובוס הזה... חסל את המחבל."
* זמי בבית של עידו שמה קינמונים בקערת-דגנים, שמה חלב, וטובלת את כולם.. עידו: "תראי איך זמי עושה להם אמבטיה.." :D * מעיין מציעה רעיון לפסטיעוז, "הבלה בלה... ועדיף שזו תהיה בת!" [מדגישה בפני גברא..] נצנץ: "ועדיף שתהיה נמוכה, ועם סכרת.."
* "איפה אריאל?! שייקספיר חי!"
* מעיין רוצה לדבר, ומתפדחת.. "טוב לא חשוב, אני אדבר רק לכמה אנשים.." פרבר: "לא לא, נו.." מעיין: "טוב, אז.. כולם שוכבים ואז רואים לנו ת'אולסטאר..." |שתיקה| פרבר: "לא נורא.."
* כולם צועקים, שניר בתגובה: "טוב תקשיבו... א. הקיר מגבס. ב. החלון פתוח. ג. זה לא מעץ מלא. [מצביעה על המעקה] אז תרגעו. לפני שעוד שניה השכנה דופקת על הדלת עם חלוק." * "מה התשובה הכי גרועה לאני אוהבת אותך? 'שתקי ותמשיכי למצוץ.' 'חבל, זיינתי את ****'. " * יפית המושפעת: "את יודעת מה זה אהההה?", "הפרצוף הזה של ההמום..." * צחר מטריד מישהי שיש לה מענה-קולי חתיך בטלפון , והיא עונה.. ולא מספיקים להגיע למענה הקולי ... "את יכולה בבקשה לא לענות?!.." מנתק. "ביקשתי משהו, לא ?"
. * ולסיום, אני ברגעי מרמור קשים מאד : "אני בעד שלא יצחיקו יותר כי לא בא לי לחפור במומלצים.." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הופעה , עשיתי ת'בגרות באזרחות ות'מבחן בספרות. - מאכל השבוע: ג'חנון אמא-ספיר, פסטת-ספיר, ופסטת עידו. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ראשון- אצל יפית, שני- צחר פה, שלישי- 'הר ברוקבק' אצל ספיר בלילה, כי הודיעו שיש שביתה
, רביעי- שביתה, באבא עם זמי, ור"ג עם צחר יפית ואוחנה, חמישי- הופעה ואצל עידו, שישי- אצל שניר, ושבת- אצל ספיר. - משהו שהרס את השבוע: שלא טוב לו... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לדבר איתו, שאני אעבור ברוח-נס את המבחן בתנ"ך, ושאולי אני אגש לאנגלית. וכמובן - שקינסלר יבוא לפה
. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: תענה לי. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא לבית-קשת. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
בעייתי ביותר לכתוב בצייר . -

ההקטנות במחשב הזה- על הפנים..

אז לא משנה כבר
. תמונה מהקונגרסים, בגלל שזה בול לפני שנה-

ענבר, לפעם הבאה,

אם את מעלה תמונה, תעלי גם זכויות. מצטערת,זה פשוט נורא הציק לי שרואים ת'פעמון חתוך למטה.

סליחה..

[זה היה שמור אצלי ככה במחשב משום מה.. לא חתכתי אותו במיוחד בשביל זה. בכל אופן, מצטערת
.]

moshe butt

New member
חחחחחחחחח.... ../images/Emo6.gif

יוווו רצחת אותי עם כל משפטי השובע שלך...

מתנות

New member
כאילו שאפשר בכלל לדעת להרפות..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): טיפה בים בהופעה. - שיר השבוע (כללי): מגיע לך יותר. - אלבום השבוע: האקוסטית. - האדם שעשה לכם את השבוע: דניאל. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ולעתים קרובות נדמה לי, אני לא פה, אני לא שם..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "סוף סוף זיין אותה ההומו"
בטרמפ מירושלים. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לשמוע. - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום חמישי. - משהו שהרס את השבוע: הנתק.... המציאות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: דניאל
, הופעה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיגמר מהר. שכל הכאבים שנקבעו ידפקו ברז. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הקבועים, נו.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): באוטובוס בדרך לירושלים.... 3 וחצי שעות (!!!!!) בלי mp.3, עם חייל שכמעט ישן עליי, וקירור. (!!!! שנית)

kabdi

New member
שלומשלום...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עוד ארון - שיר השבוע (כללי): אלאניס - i was hoping - אלבום השבוע: מוזאיק פרוג'קט - האדם שעשה לכם את השבוע: מממ... ערי (אחי...) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הייתי רוצה לשבור לך יד... (זה הכי קרוב שעולה לי בראש...) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "קרול וסי" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): דלקת ביד!!! ווהו...? - מאכל השבוע: דייסה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חופשת מחלה. - משהו שהרס את השבוע: דלקת ביד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בית קשת, בתקווה שהיד תשתפר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהיד תשתפר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא ממש פתחתי את השבוע... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מממ... כל אנשי ההופעות למיניהם... כב, מנסה להשתלב...

מתנות

New member
שלום! ../images/Emo9.gif

יהיה טוב לראות אותך בבית קשת.. (טל.. וזה מה שיש)

rotem224

New member
אקשן../images/Emo202.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):הימים שלנו - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מה הם רוצים, מה אכפת לי בעצם" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) יש הרבה אבל קטע קטנטן אני לוקחת את הערכת פצעים של הסרט ועושה לעצמי על היד מלא דם ואז מישהו בא רותם מה קרה לך? וכולו בלחץ אווו אתה לא יודע איך נחתכתי זה ממש כואב ועושה פרצוף של מסכנה יאוו בואי מהר לשטוף את היד תראי מה זה יש לך מלא דם אני עם פרצוף מרוצה על פניי חעחעחעח - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עשיתי את הדירה שלי יפה יותר! - מאכל השבוע: צ'רלי:) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: החדר שלי , הצילומים של הסרט - משהו שהרס את השבוע: הוא טס
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:נראה לי הנסיעה לזכרון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אממ....חסוי ביותר:) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חסוי חחח סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לא בא לי לחפש לא לכעוס חחחחח

../images/Emo3.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא יודעת... - שיר השבוע (כללי): k's choice - happy faces - אלבום השבוע: k's choice - cocoon crash - האדם שעשה לכם את השבוע: לי! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא יודעת... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "זאת בהחלט אחת המתנות" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ראיתי את לי! - מאכל השבוע: פשטידה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ראיתי את לי
- משהו שהרס את השבוע: לא רצתי שישי... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: גיבוש
- משהו שאתם מקווים שיקרה: לקבל החלטות... ליפול בגיבוש... לקבל משהו שאנלא רוצה בגיבוש. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: k's choice - me happy -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא-ברוך הבא. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה