מומלצ''שיק.
השבוע שעבר: -
שיר השבוע (של היהודים): תענה לי. הבלוז. -
שיר השבוע (כללי): גשם (?) / אייל גולן (?). -
אלבום השבוע:
-
האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שהיה בירושלים, כעקרון. -
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אמרת שהגשם ישטוף ת'דמעות, אבל הגשם הפסיק, והדמעות ממשיכות.." , "אבל בכל זאת אם אפשר.. תגלה לי למה." -
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שלוש ארבע ו... * ספיר מספרת על איזה סרט, מעקמת פרצוף על כמה שהוא גרוע.. "ואת לא מבינה, הייתה שם מפלצת... שיא הלא קשורה".
* אוחנה על איזה מישהי מהצופים: "איזה ילדה מגזימה
ועל הפנים." D: * באוטובוס-שואה בדרך לירושלים.. אחרי שכבר יצאנו מכל ההמולה... עובר איזה ערבי בצד הכביש... זה שעמד ליד הנהג "דרוס 'תו!! דרוס 'תו!!", באותו רגע קבר. ואיזה מישהי מאחורינו "משחק חדש שהמציאו באוטובוס הזה... חסל את המחבל."
* זמי בבית של עידו שמה קינמונים בקערת-דגנים, שמה חלב, וטובלת את כולם.. עידו: "תראי איך זמי עושה להם אמבטיה.."
* מעיין מציעה רעיון לפסטיעוז, "הבלה בלה... ועדיף שזו תהיה בת!" [מדגישה בפני גברא..] נצנץ: "ועדיף שתהיה נמוכה, ועם סכרת.."
* "איפה אריאל?! שייקספיר חי!"
* מעיין רוצה לדבר, ומתפדחת.. "טוב לא חשוב, אני אדבר רק לכמה אנשים.." פרבר: "לא לא, נו.." מעיין: "טוב, אז.. כולם שוכבים ואז רואים לנו ת'אולסטאר..." |שתיקה| פרבר: "לא נורא.."
* כולם צועקים, שניר בתגובה: "טוב תקשיבו... א. הקיר מגבס. ב. החלון פתוח. ג. זה לא מעץ מלא. [מצביעה על המעקה] אז תרגעו. לפני שעוד שניה השכנה דופקת על הדלת עם חלוק." * "מה התשובה הכי גרועה לאני אוהבת אותך? 'שתקי ותמשיכי למצוץ.' 'חבל, זיינתי את ****'. " * יפית המושפעת: "את יודעת מה זה אהההה?", "הפרצוף הזה של ההמום..." * צחר מטריד מישהי שיש לה מענה-קולי חתיך בטלפון , והיא עונה.. ולא מספיקים להגיע למענה הקולי ... "את יכולה בבקשה לא לענות?!.." מנתק. "ביקשתי משהו, לא ?"
. * ולסיום, אני ברגעי מרמור קשים מאד : "אני בעד שלא יצחיקו יותר כי לא בא לי לחפור במומלצים.." -
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הופעה , עשיתי ת'בגרות באזרחות ות'מבחן בספרות. -
מאכל השבוע: ג'חנון אמא-ספיר, פסטת-ספיר, ופסטת עידו. -
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ראשון- אצל יפית, שני- צחר פה, שלישי- 'הר ברוקבק' אצל ספיר בלילה, כי הודיעו שיש שביתה
, רביעי- שביתה, באבא עם זמי, ור"ג עם צחר יפית ואוחנה, חמישי- הופעה ואצל עידו, שישי- אצל שניר, ושבת- אצל ספיר. -
משהו שהרס את השבוע: שלא טוב לו... השבוע שבפתח: -
משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה. -
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לדבר איתו, שאני אעבור ברוח-נס את המבחן בתנ"ך, ושאולי אני אגש לאנגלית. וכמובן - שקינסלר יבוא לפה
. -
שיר שפתחתם איתו את השבוע: תענה לי. -
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא לבית-קשת.
סתם: -
תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
בעייתי ביותר לכתוב בצייר . -