קומו קומו ילדים...המורה בבית חולים

תודה נשמות../images/Emo13.gif

אבל עוד 44 יום אני חותמת ויתור

תומע79

New member
../images/Emo34.gifאז למה את הולכת

לעשות את הגיבוש ולקרוע את התחת כשאת יודעת שאת חותמת ויתור? ולמה עוד 44 יום?

הגיבוש היה ראשון שני ../images/Emo13.gif

וזה לא היה קריעת תחת... חוויתי משהו
עוד 44 יום אני מקבלת תוצאות.. רואה לאן מיינו אותי.. ואז חותמת ויתור.

תומע79

New member
../images/Emo34.gifבאיזה סדר רשמת את ה

העדפות? ולמה ויתור? מה ,את חושבת שזהלא בשבילך ?

אני לא יודעת אם מתאים לי נשק...

או תפקיד שחלק ממנו זה הרג נשמע יפה נפש וכאלו.. אבל אני חושבת שיש לי נשקופוביה. וראשון חילוצ והצלה, השני... או קרקל או נ"מ...או מוד"ש... אנלא בטוחה... עשית גיבוש?

../images/Emo221.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): רוקסאן - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: הסבים
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יו דונט קאר איף איט'ס רונג אור איף איט'ס רייט - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עיניים של הבנה - מאכל השבוע: קצת שליטה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הבגרות עברה בסדר, יומולדת של בנדוד שלי - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור בטוב את המתכונת והבגרות.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהאוכל יהיה נחמד, להתחיל להתאמן -שיר שפתחתם איתו את השבוע: רוקסאן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

little WhiSper

New member
...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):וואי היה אחד ולוזכרת, שיהיה- סינרגיה- אשם - אלבום השבוע:MCR-the black parade - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כל הקניות השוות בחו"ל
- מאכל השבוע: ש ו ק ו ל ד
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שוויץ לעד ולתמיד.
- משהו שהרס את השבוע: שלא היה שלגשם (שלג-גשם) בשוויץ, איף עד שאני שם... אה וכמובן שהיה צריך לחזור. סעמק השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר בהחלט - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהבגרות באנגלית תעבור טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: MCR-the end -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: =\ מי שבא ברוך הבא ומי שלא בא לא בא. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Let them wash away

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
. - שיר השבוע (כללי): Doughnut Song-Tori Amos. - אלבום השבוע: Boys For Pele-Tori Amos. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Can't make them go away. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אמא. אמא? אממממממממאאאאאאאאאאאא!!!!1
" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): מגן 97 ב-F, והמודיעין. - מאכל השבוע: סינימיניס. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: טלפון מאיתור חמ"ן. - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח:| - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יום רביעי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Precious Things-Tori Amos. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
.

מומלצ"ש לראשון

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא קל - שיר השבוע (כללי): ברקפאסט אט טיפאני'ס - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:? - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אמרת, אין לאן ללכת.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סיימתי את כל המבחנים!
- מאכל השבוע: סיני - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מממ - משהו שהרס את השבוע:סופ"ש השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:תרימי את הראש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:רבים וטובים סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

T A L 123

New member
.......

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): You've got to believe me - שיר השבוע (כללי): לא זוכרת היו כמה - האדם שעשה לכם את השבוע: נערף..נוי(?!) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "איזה אחד ערס שהתחיל איתי באיזה מסיבה ואמרתי לו שיש לי חבר אז הוא אמר לי : "חמודה חבר זה לא גדר ואני ואת נוכל להסתדר" חע טיפש - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אמממ שרשרת של גולגולת - מאכל השבוע: פטריות - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שהבוחנת בספרות נתנה להוציא שליפים והלך לי מזה טוב בבגרות! - משהו שהרס את השבוע: שתיה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה-בתקווה שזה יצא לפועל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הופעה...... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: תענה לי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אפחד סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

באיחור אחושרמוטה...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול. - שיר השבוע (כללי): מלחמה הבאה -אביב גפן - אלבום השבוע: אביב גפן - חלולים - האדם שעשה לכם את השבוע: וואי, היו מלא. כל מי שהיה בהופעה זה בעיקר.וסרגיי וקרן. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ובכל יום שעובר טיפה לוחץ עלי הגעגוע
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : "הזמן שלו כל כך יפה. אני רותה לסרוג לו כובע !
(מתוך הסרט פשוט מאוהבת) . חנע: "הרי איך את חושבת שהכביש ככה?!? זה נגר!!! [אני,חנע,צחר,אוחנה וזמי באמצע שיחת שטות] "אתה עושה תאונה רק בפתח תקווה אתה שומע?" [באמצע הרצאה בבצפר על תאונות דרכים וסיפרו שלוקח להגיע הרבה זמן אם תהיה תאונה באריאל עד לבית החולים בפתח תקווה.
איך יש לה אומץ לישון?! אם הייתי בקומה לא הייתי ישנה שבועיים! [אוחנה בביקורת על השיר שלנו] - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הופעה.
- מאכל השבוע: פסטה של עידו ושלי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: האירוח אצל עידו, וההופעה! - משהו שהרס את השבוע: לא נדבר על זה כאן. אבל זה קורה רק מחר. אז זה מה שיהרוס לי את שבוע הבא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה. שבת חתימה לנח"ל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנמצא פיתרון ושאני אפסיק להתיש את אבא שלי כל הזמן....... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קינסלר, תומר, טל, בנה... ההבדל [!]

Z A M i

New member
וואי, אחושרמוטה הבדל!../images/Emo12.gif

רק עכשיו קלטתי את ההבדלים!

BobDylanit

New member
פעם ראשונה...מתרגשת !

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי. - שיר השבוע (כללי): Like A Rolling Stone - Bob Dylan - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: ייפתחי (הבויפרנד). - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בשביל מה אתה חי?" שאל אותי הזקן, הוצאתי סיגריה ואמרתי "בשביל לעשן". (מאיר אריאל). - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני: גלי מאמי תעשי לי סנדביץ' אבוקדו. גלי: "חכי יומיים האבוקדו לא בשל". - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ארוחה רומנטית בחדר של ייפתחי. - מאכל השבוע: סנדביץ' אבוקדו כמובן. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: המסיבונת בחדר שלי אתמול בלילה. - משהו שהרס את השבוע: שיעור ספרות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ....מסיבה במוסד בנושא "גיל הזהב" ביום שישי ! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לצערי הרב זה היה החידוש האיום ונורא של סאבלימינאל לשיר הגם-ככה-לא-משהו של שלמה ארצי. (נטלי קמה מוקדם ושמה רדיו). -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מוגלי (חבר טוב ושכן בחדרים) חוזר מארגנטינה !. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה