קחו את זה. + 72 שעות

רועי פי

New member
מוקי נגד סמים?

ממתי מוקי יוצא נגד השימוש בסמים. לפחות אני בזמנו, ציפיתי שהוא יניף את נס המרד. כנראה שטעיתי ומוקי מתנחמד עם התקשורת

SALOMI

New member
נראה לכם הגיוני??????

נראה לכם הגיוני שמוקי לא משתמש בגראס??? לי לא

בהביבו

New member
מוקי נגד סמים?

בעד סמים? אם כן, האם זה אכן סמים? שרשרו לכאן את כל מה שקשור לנושא "לא לסמים", ומה שאתם חושבים על מוקי בנושא !.

../images/Emo41.gifכנסו פה בבקשה

לקרוא טוב טוב ולהבין. לנוחיותכם, מצורף גם כקובץ. Yes man! Legalize it! Decriminalize it! And I man Mr. Banton will advertise it... Sensimelia! Me send a letter to the residence of the President with a stamp on the front saying very urgent. The message inside went something like: Legalize it - Sensimelia! Sensimelia is a herb that grows naturally just like any other plant or tree. Natural as the birds, natural as the bees and just like them sensi ought to be: Free! To be grown anywhere that we please in the city in the town and in the country. Free! In the hills and in the valley sensi should be there for everyone to see. To call sensi a drug is very absurd it should be known as a natural herb. So much diseases sensi has cured that's why doctors use it all round the world. For glaucoma and fever, rheumatism, arthritis and asthma insomnia, emphysema and to block epileptic seizure. To alleviate pain and nausea associated with the AIDS and cancer. Some say it is the best stress reliever Lord knows I am believer. Give me the ganja cookie, and the herbal tea. Sensimelia is: Irie! I don't care what no government say. Sensimelia is: OK! Legalize it! Yes man legalize it NOW! We want legalization, decriminalization and emancipation for all those sentenced to incarceration for participation with the healing of the nation. It's just another case of political insanity abusing the rights of humanity. But we should all plant a seed of this weed that we need to avoid an ecological calamity. We can use for paper to save some trees use it for fuel to save some seas. Use it for medicines to help fight diseases and use it for food when we hungry. Legalize it! Fe we medication. Legalize it! Lord fe we meditation. Legalize it! Woe throughout the nation. Legalize it! Yes we sensimelia. Yes! From downing street to D. C. time to paint the white house green. You know what I mean... Scene!

BIGO-G

New member
חחח צצ"ג

דווקא את pato banton לא הייתי מרבה לצטט, אך שיר נפלא.

dj damage x2

New member
מוקי נגד סמים?

סליחה אבל יש יותר מידי ציטוטים שאומרים שמוקי עושה ביד על סמים התמסחרות!!! חשבתי שהוא אף פעם לא יהפוך כזה..

דור(2?)

New member
צבוע מסריח

העיקר הוא התלנון על נימי בזמנו שהוא "סוכן כפול" - בשבק שר על מכוניות, ציצים וסמים (כן, גראס זה סמים. זה לא אומר שזה רע, אבל זה עדיין סמים), ובערוץ 6 שר על כל הדברים הנגדיים. מוקי עכשיו לא יותר טוב

The Macker Girl

New member
אני לא מבינה את ההתנפלות שלכם

זו הייתה הבחירה של "תפוז" ושל "הרשות למלחמה בסמים" לעשות את כל התחרות הזאת בפורום מוקי די ולכלול אירוח איתו. באותה מידה, הם יכלו לעשות תחרות פריסטייל בפורום מוזיקה שחורה או סאבלימינל והצל או משהו בסגנון. זה לא שמוקי בא והודיע "בא לי להתפרסם קצת, אז אני אשתתף בפרוייקט של הרשות למלחמה בסמים", זה לגמרי להפך. הרשות למלחמה בסמים משתמשת בכל באומנים האלה כדי להגיע לנוער, ואת הבחירה של האומנים היא עושה. תראו מה היה בעיר הנוער, שהיה תחת הסיסמא "הנוער ינהג אחרת": כל האירוע היה במטרה "לחנך" את הנוער לא לשתות ולנהוג ולא להשתמש בסמים. ואת מי הביאו? את שוטי הנבואה, הדג נחש ומוקי. 3 אומנים שלא הסתירו מעולם שהם משתמשים בסמים (ואיזה סוג זה ממש לא לעניין כרגע), גם לא במהלך האירוע העצמו (אם לצטט את שוטי הנבואה: "תשמעו, זה מרגיע..."). במקרה של האירוח, מוקי אולי לא מקבל אגורה על ההשתתפות והשיפוט בתחרות (וגם זה מוטל בספק), אבל במקרה של "עיר הנוער", הרשות למלחמה בסמים טרחה לשלם לכל אחד ואחד מהאומנים שהופיעו שם, למרות שאף אחד מהם לא חינך את הנוער לא לגעת בסמים, אלא בדיוק להפך. וזה בדיוק כמו שהרשות למלחמה בסמים נתנה לאולפני יאגה-יו (שנמצאים שם אנשים שיודעים טוב מאוד להשתמש בסמים) כסף תמורת אירגון תחרות פריסטייל. אז מה? הם הצהירו שהם לא משתמשים בסמים בשביל זה? ממש לא. זה בדיוק העניין עם מוקי. בשביל להתארח בפורום או לשפוט בתחרות שארגנה הרשות למלחמה בסמים או להופיע באירוע שארגן אותו אירגון, הוא לא משנה את הדיעות שלו ולא מצהיר שומדבר שהוא לא מאמין בו. הוא עושה ת'עבודה שלו, ואם זה מתאים לכם או לא - זה כבר החלטה שלכם.

בהביבו

New member
ובכל זאת,

לגביי המיקום, שזה היה יכול להיות בפורום מוזיקה שחורה או בורום משחקי טרוויה, זה לא בידיוק זה. יש סיפור מאחריי כל התחרות הזו. לא סתם החליטו לקיים אותה כאן בפורום, וגם זה לא היה נתון לבחירה
ועד מילה אחת, קטנה לגביי הסמים ומוקי. זוכרים את שירשור הצביעות שהיה לנו כאן ? בעבר .. זוכרים את ההודעה של מיכל ? אם לא, הנה העידכון שאני מביא לכם: לכל אחד מאיתנו יש צביעות מסויימת. אבל - לא כל הצביעות המסויימת הזו שיש באנשים בהרכח נחשבת כמשהו רע ! מוקי, יכול להשתמש בסמים, יכול שלא וכו'. אותי אישית זה ממש לא מעניין. אני כולי נגד ס-מ-י-ם שזה כולל הכל, ומוקי מצידו יכול לשבת כל היום ו "לחשש". אבל, אתם צריכים להביןשכן - יש בכולנו צביעות. והחלק הזה של הצביעות, כמו שמיכל אמרה, ואני מזכיר, שהיא אל בהרכח המסוג שבני-האדם שונאים באנשים האחרים, וכמו שצליל כתבה בהודעה הנוכחית שנאי מגיב לה, מוקי משמש פה כ" נציג" שייתקשר איתנו, בני-הנוער. שוב - אפשר כל החיים לבת ולדון ב .. "מוקי בעד סמים? נגד? האם הוא משתמש ? וכו' וכו'" אבל הדבר העיקרי, הוא מה שנאי אמרתי וצליל כתבה. זהו חבר'ה, אין מה לעשות. נכון, שאם כל העולם, ואני דמבר אחד אחד היה עושה מה שהוא באמת חושב לנכון, העולם היה ניראה קצת שונה. אבל אל תשכחו שזה מוקי, והוא הדרך (לא היחידה כמובן) לתקשר עימנו. והחוצמזה של החוצמזה, לי, אישית - שאני ישבתי וחשבתי על מה אפשר לעשות, איזו תחרות ומה יהיה בה - שאמרתי בוא נביא את מוקי שיישפוט, כנגד לסמים, אף פעם, אבל אף-פעם לא זכור לי שמוקי הצהיר שהוא בעד סמים (ואני לא מדבר על כל ה"עלים" שהיום בכנסת דני בהם אם הם מותרים או לא) אלא בסמים קצת יותר קשים. אז תהנו, אתם מוזמנים לפתח את השירושר וללא ספק הוא ייקבל מקום נכבד בטאג'ס ליין - אבל צריך להבין כמה עקרונות, דיי חשובים
תודות.

choul

New member
אני מצטער אבל זה קצת לא הגיוני

לא נראה לי שהוא עדיין מעשן..יכול להיות שהוא מעודד אנשים לעשן אבל זה לא הגיוני.... סיכמנו שיש לו חברה הרבה שנים איך יכול להיות?מי תסכים להיות חברה של מסומם?לא נשמע אמין במיוחד... אני חושב שהוא רק מעודד לעשן ולבטל את החוק ולא יותר ולכל מי שראה אותו מעשן "ג'וינט" בג'מייקה מצטער אבל אף אחד לא יכול להוכיח שזה סמים ולא טבק של סיגריות זה ברור שבתקופה של התיכון הוא היה מעשן וגם מוכח אבל לדעתי בימינו הוא רק מעודד אנשים ולא יותר מזה

The Macker Girl

New member
אתה ממש מצחיק אותי

"מי תסכים להיות חברה של מסומם?" מה הקשר בכלל? חסרות בנות בעולם? ואם חברה שלו איתו מהתקופה של שב"ק, מי אמר לך שהיא לא מעשנת, הא? רק בנים מעשנים גראס? וחוץ מזה, אין לך מושג בכלל כמה גראס וכל הסמים הקלים האלה נגישים עכשיו. אם תבוא לשכבה שלי, לא תמצא 50 ילד שלא נוגעים הדברים האלה (ואני לא מדברת מנקודת מבט אישית, שלא יהיו אי אי-הבנות). זה בכל מקום. ודרך אגב, אין לבנאדם שום טעם לעודד לעשות משהו שהוא לא עושה. אתה רוצה להיות תמים ולהאמין שהוא לא מעשן? זו כבר בחירה שלך. אבל נשמע יותר "לא אמין במיוחד" מאשר להגיד שהוא לא נוגע בגראס.

The Macker Girl

New member
אה, ועוד משהו...

נראה לי שהשימוש במילה "מסומם" בעייתית קצת. אני לא יכולה להצביע בדיוק למה, אבל היא קשה מדי ואולי אפילו יחסית. כשאני אדע להסביר את עצמי, נדבר :)

למעלה