ובכל זאת,
לגביי המיקום, שזה היה יכול להיות בפורום מוזיקה שחורה או בורום משחקי טרוויה, זה לא בידיוק זה. יש סיפור מאחריי כל התחרות הזו. לא סתם החליטו לקיים אותה כאן בפורום, וגם זה לא היה נתון לבחירה
ועד מילה אחת, קטנה לגביי הסמים ומוקי. זוכרים את שירשור הצביעות שהיה לנו כאן ? בעבר .. זוכרים את ההודעה של מיכל ? אם לא, הנה העידכון שאני מביא לכם: לכל אחד מאיתנו יש צביעות מסויימת.
אבל - לא כל הצביעות המסויימת הזו שיש באנשים בהרכח נחשבת כמשהו רע ! מוקי, יכול להשתמש בסמים, יכול שלא וכו'. אותי אישית זה ממש לא מעניין. אני כולי נגד ס-מ-י-ם שזה כולל הכל, ומוקי מצידו יכול לשבת כל היום ו "לחשש". אבל, אתם צריכים להביןשכן - יש בכולנו צביעות. והחלק הזה של הצביעות, כמו שמיכל אמרה, ואני מזכיר, שהיא אל בהרכח המסוג שבני-האדם שונאים באנשים האחרים, וכמו שצליל כתבה בהודעה הנוכחית שנאי מגיב לה, מוקי משמש פה כ" נציג" שייתקשר איתנו, בני-הנוער. שוב - אפשר כל החיים לבת ולדון ב .. "מוקי בעד סמים? נגד? האם הוא משתמש ? וכו' וכו'" אבל הדבר העיקרי, הוא מה שנאי אמרתי וצליל כתבה. זהו חבר'ה, אין מה לעשות. נכון, שאם כל העולם, ואני דמבר אחד אחד היה עושה מה שהוא באמת חושב לנכון, העולם היה ניראה קצת שונה. אבל אל תשכחו שזה מוקי, והוא הדרך (לא היחידה כמובן) לתקשר עימנו. והחוצמזה של החוצמזה, לי, אישית - שאני ישבתי וחשבתי על מה אפשר לעשות, איזו תחרות ומה יהיה בה - שאמרתי בוא נביא את מוקי שיישפוט, כנגד לסמים, אף פעם, אבל אף-פעם
לא זכור לי שמוקי הצהיר שהוא בעד סמים (ואני לא מדבר על כל ה"עלים" שהיום בכנסת דני בהם אם הם מותרים או לא) אלא בסמים קצת יותר קשים. אז תהנו, אתם מוזמנים לפתח את השירושר וללא ספק הוא ייקבל מקום נכבד בטאג'ס ליין - אבל צריך להבין כמה עקרונות, דיי חשובים
תודות.