קחו את זה. + 72 שעות

BIGO-G

New member
גראס בריא לבריאות הנפש

אבל פוגע לצערנו באספקטים של הגוף. המדינה צריכה לסמוך על האנשים לעשות את הבחירות שלהם, ואפילו לתת להם את ההיבט הליברלי של לפגוע בעצמם (ניקוטין, קפאין ואלכוהול חוקי? והם הרבה הורגים וממכרים). והדוגמא של אחד מתוך מיליון שמשתגע כתוצאה מיותר מדי סמים, סביר להניח שמשהו היה דפוק ביסוד שלו, לא צריך להכליל ציבור שלם על זה, בדיוק כמו שלא צריך להכליל אותם כנרקומנים שיעברו לבסוף להירואין. תיאוריית השלבים לא עובדת, היא שיקרית, כי איזה נרקומן לא עישן סיגריה לפני שנגע בגראס? כלומר סיגריות מובילות לסמים קשים? שטויות. המדינה צריכה להפסיק לשקר לאזרחיה, לעדכן אותם על הבעיות והסכנות בגראס ובהתמכרות אליו (פיזית לא קיים בדומה לניקוטין) ולתרגל סדנאות והרצאות שלא מבוססות על הפחדת הנוער כי הוא הרבה יותר אינטליגנטי ומתקדם מהדור שלפניו. ובקשר למוקי די כתבתי אותו הדבר בפורום מוזיקה שחורה, אני מאוד מקווה שהוא לא נתן יד לעניין הזה אחרי שהוא השתדל מספר שנים לעצור את הבורות.

BIGO-G

New member
כן, כי אנשים חיים בשבלונות

ומפחדים ממה שהם לא מכירים. וכדרך אגב, אני רוצה שתביאי לי מחקר אחד (אמרת הוכחות לא?) ומעודכן בבקשה שקובע כי לקאנביס יש השפעות לטווח הארוך אני מוכן לחפש (סדר זאת לא המעלה החזקה שלי) את המחקר האחרון באנגליה, ע"י טיב המומחים שקבע כי לקאנביס אין השלכות לטווח הארוך. וזה קרה אך ורק לפני 3 חודשים.

הנה אתר

שבעיקרון הוא בעד לגליזציה של סמים קלים [חשיש, מריחואנה] אבל בתכלס הוא מייצג את העובדות בצורה נייטרלית Legalize!Israel וכמה ציטוטים מהתנ"ך
סתם כי בא לי: "ולקח מלא המחתה גחלי אש מעל המזבח מלפני ה' ומלא חפניו קטרת סמים" [ויקרא, פרק ט"ז, פסוק י"ב] "ובר סירא אמר אלוה העלה סמים מן הארץ" [בראשית רבה פרשה י' י"ד ו בר סירא] "ויקטר עליו קטרת סמים כאשר צוה ה' את משה" [שמות, פרק ל', פסוק כ"ז] טוב אין לי כוח להמשיך [כל הציטוטים הנ"ל נלקחו מאתר המתנ"ס

נו

גם חומוס מטמטם אז יפסיקו למכור חומוס? זה יהפוך לבלתי חוקי? לא... למרות שגם זה צומח אז שקט, תשחקו בקקי כמו ילדים גדולים

../images/Emo26.gifשקרים שסחים מספרים...

מה באמת גראס עושה לאנשים? כיף, הנאה, שחרור, חיוך על הפנים ועוד הרבה דברים טובים. ואת אומרת שבמוסד ההוא שהתנדבת בו יש אנשים שנשרטו מזה? תבדקי שוב. עד היום לא ידוע על נזק כתוצאה משימוש בגראס. טריפים, אקסטות, כימיקלים וסמים קשים מזיקים. האנשים שנמצאים במוסדות הם אנשים שנתקעו בסרטים רעים שגראס לעולם אבל ל-ע-ו-ל-ם לא יכול לגרום להם. גם אם ממש מנסים. ומה הקשקושים לגבי הזיות? קנאביס הוא בשום פנים ואופן אינו סם מעורר הזיות, הוא בסה"כ יכול לשנות קצת ולזמן מוגבל את אופן המחשבה והראיה, המוח נותן פירוש קצת אחר. אבל לא להמציא דברים.

קודם כל...

תקנתי את עצמי ואמרתי שזה לא סם הזיה אלא סם מדכא אז קראי הכל לפני שאת תוקפת. גראס בשימוש ממושך גורם לדיכוי של המוח. ותאמיני לי שבדקתי מספיק וכן... יש שם אנשים שנדפקו מזה תרצי או לא תרצי חוץ מזה על כמה תאונות שמעת שח'ברה היו בהשפעת סמים וגראס בכלל??? כי אני מכירה מקרים... ובנוסף אם את צריכה גראס בשביל שיעשה לך כיף בחיים שחרור הנאה וחיוכים אז מצטערת אבל את בנאדם מסכן! תביני את תלויה בצמח מסריח... טוב לך ככה??? סבבה תהני . תחיי את עם האמונות שלך ואני עם שלי.

double M

New member
באותה מידה ניתן להגיד...

למה את הולכת למסיבות? את לא יכולה להנות בלי זה? את יכולה, וגם היא יכולה להנות בלי גראס. אבל זה סוג שונה לגמרי של חוויה...

EmGee

New member
אני לא מינה צמח אבל אני מבטיח לך

שהיו הרבה יותר תאונות כתוצאה משימוש באלכוהל או קפאין או הפעלת מוזיקה או דיבור בסלולרי או סיגריות כ"אמאשר שימוש בגראס.

BIGO-G

New member
צר לי לתקן את אותכם יקירי קארין,מתן

אך הסחית צודקת לה. הקאנביס לאורך זמן עלול להיות סם מדכא לכמה סוגי אנשים, אך בגלל שהוא כה אינדיודאלי לא ניתן להכליל אותו בדומה לאלכוהול. וישנם עשרות אנשים בארץ שמאושפזים בעקבות חוויות לא נעימות שהם עברו, ואני לא מדבר תחת שימוש בסמים קשים או בינונים כמו ל.ס.ד אלא בעקבות שימוש ממושך בקאנביס. אך 1 מתוך מיליון זאת לא סיבה לרדוף מיליון, כמו שאמרתי סביר להניח שהבנאדם היה מעורער מיסודו, ובמקום שהממשלה תזהיר את הנוער כי לא מומלץ לילדים היפר-אקטיבים ולאנשים עם היסטוריה של מחלות נפש ולאנשים עם נטיית התמכרות היא מעדיפה להכליל ולהגיד כי אין סמים קלים וכי פעם אחת שווה ל100 פעמים ובכך משקרת פעם אחר פעם לאזרחיה ומסכנת את חייהם במודע. וסחית יקרה (לא יודע את השם שלך מתנצל מראש), גראס אחרי על פסיק מאוד מאוד קטן בתאונות דרכים, עייפות, סלולארי, נהיגה מהירה ואלכוהול הם בין הסיבות הרבות לתאונות דרכים והשכיחות ביותר. אלפי אנשים נוהגים מסטולים (מסתבר) ויש כאלה (מסתבר) שזה מרגיע אותם על הכביש. אך פה המקום להמליץ לאנשים בעלי אחריות מסוימת , רופאים , טייסים ומי שבדיוק בא לנהוג שלא מומלץ לעשן בשעות העבודה או הנהיגה.

BIGO-G

New member
*אחראי

ואגב, אני צריך לנצל את הבמה הפומבית שנתנה לי ולהצהיר כי אני לא צורך קאנביס. אך כמו כל בנאדם התנסתי בדברים ואני מדבר מעמדת ניסיון ומתחביב של מידע על חומרים וסמים לבני אדם רב שנים.

למעלה