קחו את זה. + 72 שעות

choul

New member
תגידו

ההודעות האלה יסתיימו מתישהו?כבר נמאס מזה צריך לשים איזה הודעה בפורום שתענה על זה ושההודעה לא תרד... אי אפשר שכל אחד שקורא על זה יכתוב שמוקי בעד סמים\גראס\מריחואנה(זה ממש לא מעניין איזה סם הוא רוצה ואיזה לא...) או שבן(אם אתה מסכים) ישים שרשור אוף כזה בדיוק בנושא וכל ההודעות החדשות בנושא הזה ישורשרו לשם..

בהביבו

New member
זהו חלק בלתי נפרד

מהדיונים שבפורום, כל עוד השירשורים בנושא אינם עוברים את הגבול - זה בסדר, מבחינתי. להכניס כ שאלה נפוצה או משהו - בהחלט לא. זה לא שאלה של --- "האם אתה יודע לגיד 'בהביבו'" - "כן אני יודע להגיד 'בהביבו'" זהו חלק בלתי נפרד אשר דנים אליו, ומעלים את הדעות. אחליט בהמשך האם להעביר את הכל לשירשור אחד, ואף להכניס לטאג'ס.

koala

New member
אני זוכר את מוקי מהתקופה

שהוא ושב"ק עדיין לא היו מוכרים והיו עושים ג'ם סשנים בחומוס בקרליבך (יחד עם סייד אפקט) , ודבר אחד אני יודע שמוקי אוהב גאנג'ה , ולי בתור אחד שתפס ממנו יוצר רציני שיש למילים שלו משמעות , יש אכזבה קשה מזה שמוקי משתף פעולה עם הרישעות... וואלק כמה שירים הוא שר להלל את הצמח המקודש ועכשיו בשביל קצת פרסום הוא נהיה משת"פ, ולכול אלו שאומרים שלדעת מוקי הגאנג'ה זה לא סם , זה בכלל לא האישיו , הנושא העיקרי זה השיתוף פעולה עם רשות השקר. בקיצר ---- בסוף כולם חארות ממוסחרים. תודה שלום וביטחון.

למעלה