קחו את זה. + 72 שעות

מיכל בשבילך עומר...

תקשיב אין לי בעיה עם אנשים שמעשנים גראס, תעשנו מה שבא לכם. אני רק הראיתי איך זה נראה מנקודת המבט שלי... יכול להיות שאני טועה ויכול להיות שלא, ככה אני רוצה לראות את זה. גורם לכם הנאה ? תהנו! סבבה... יש לי צבא
להתראות לכם מעושנים יקרים

BIGO-G

New member
תגיד מה אתה דפוק?

חי בבועה? משהו? מי תסכים להיות חברה של מסומם, מסתבר שהרבה, מסתבר שגם הרבה חברות של מסוממים הן רחמנא ליצלן מסוממות בעצמן. ובג'אמייקה מעשנים הרבה ג'וינטים זה בסדר, ואם אתה לא מאמין שמוקי מעשן גאנג'ה (לא מספיק שהוא מוזיקאי!?) אז קפוץ למאחורי הקלעים של איזה מופע ואם זה ששמת את המוזיקה שלו לאורך השנים לא הכה בך על המצח שגאנג'ה מעורבת אזי אתה טיפש/תמים. ובנינו חבר, כל העולם משתמש בסמים, הרבה גם בגאנג'ה

כל העולם משתמש בסמים

טבק לכל סוגיו [טבק מקטרות, טבק לנרגילה, טבק של סיגריות] מכיל כימירלים כאלה ואחרים, בין אם הם הוכנסו לטבק [או לסיגריה/מקטרת/נרגילה] במזיד [ניקוטין למשל] ובין אם בשוגג [חומרי ריסוס למיניהם] סם = drug כשמו כן הוא כמעט כולם משתמשים בתרופות כימיות ויש מקרים, שגם מי שאף פעם לא ייגע בסמים [שזה כולל את כל מה שאני כותבת בהודעה הזאת], ייקח תרופות כימיות, שעלולות גם למכר אגב [ע"ע פרוזאק] בנוסף לאלה יש גם את הסמים שמוכרים כסמים לכל העולם יוצאי הקנאביס למיניהם [חשיש, מריחואנה], סמי מרץ כאלה ואחרים, סמי הזיה כאלה ואחרים, קיקואין, הירואין ובתת קטגוריה יש גם את הסאלוויה והליקוויד אנרג'י, שאגב חוקיים ומי יודע כמה עוד צמחים/חומרים הזייתיים יש שעוד לא גילו..

choul

New member
כמה אנשים פה לא הבינו אותי נכון...

אמרתי שלדעתי בימינו הוא כבר לא מעשן ואין לכם שום הוכחה יכול להיות פעם במלא זמן להיזכר ועוד פעם צריך להזכיר שאני יודע שהוא היה מעשן ממקור ראשון?לא אמרתי שלדעתי זה לא הגיוני שהוא עדיין מעשן קבוע בלי הפסקה אלא רק מעודד אנשים זאת הייתה רק הודעה שלי

BIGO-G

New member
עם כל הכבוד לפרטיותו של מוקי

האיחוד היה ממזמן?
וגאנג'ה זה פור לייף, ניתן להפסיק לתקופות, בגלל סיבות, אבל תמיד תחזור עם חיוך על הפנים.

The Macker Girl

New member
די כבר עם ה'מקור הראשון' שלך

לא צריך מקור ראשון כדי לדעת שמוקי עישן... ולא צריך מקור ראשון כדי לדעת שהוא עדיין מעשן.

זה לא משנה

העובדה שמוקי, אחרי כל מה שהוא אמר נגד ההתנגדות לסמים ובעד הצמח אחרי שירים מלאי מסר ירוק, אחרי שהוא הכריז באיזה סחם של אלסם שמריחואנה היא לא סם, אני חושבת שזה לא מכבודו בכלל להשתתף בתחרות כזו, שהרש(ע)ות למלחמה סמים מארגנת. בקיצור גרוע

eyalap

New member
ראיתם את הקליפ של שב"ק ?

הקליפ של אל תגידי לי ... רואים אותו מעשן שם וואחד ג'וינט.. מה הצעד הבא הדג נחש בסיבוב הופעות נגד גראס , אחרי שרואים אותם בקליפ מעשנים ג'וינט.. אולי גם תוסיפו את פינק פלויד בוב דילן ג'ימי הנדריקס ג'ים מוריסון .... למצעד נגד סמים , אני בטוח ...

דייייי

בן, הנה שיעורי בית: תארגן את כל ההודעות האלה שחוזרות על עצמן בקשר למוקי-נגד-סמים לשירשור אחד!

double M

New member
זה לא ממש משנה....

הוא משתף פעולה עם הרשות הלאומית למלחמה בסמים. אותה רשות ששמה לה מטרה להלחם בגראס ובמריחואה ורואה בזה את המטרה הראשית והכי חשובה שלה...

אתה צודק 100%

זה טמטום... אבל מה אכפת לו??? הוא די הורס להם את המטרה. והם סתם מפגרים אחד אחד שם.

למעלה