קחו את זה. + 72 שעות

choul

New member
לא אמרתי שהוא לא עישן

אמרתי שלדעתי הוא כבר לא מעשן ואני יודע מצוין שהוא היה מעשן והרבה ממקור ראשון אמרתי שלדעתי בימינו הוא כבר לא מעשן אלא רק מעודד

double M

New member
אמממ....

"מי תרצה להיות חברה של מסומם?" איך אתה מגדיר מסומם? אני אישית חושב שמי שמעשן מידי פעם גראס, וזה עושה לו טוב שיהנה, אני לא רואה את זה בצורה שלילית. אולי גם היא מעשנת? בכל מקרה, לא כל מי שמעשן גראס, מעשן כל היום כל יום. אני מכיר כאלו שמעשנים מידי פעם, כל שבוע-שבועיים. אני בספק אם זה כל כך מפריע לקשר. ואני מציע לך לבדוק קצת יותר ברצינות את ההבדלים בין גראס לסמים אחרים. אתה הבנאדם הראשון ששמעתי שאומר על משתמשי גראס "מסוממים"...

תגובה קצרה על הכל...

בתור אחת שמוקפת חבר'ה שמעשנים גראס תבינו שאלה שמעשנים גראס באופ קבוע עושים את זה כמו הפעולות הכי פשוטות כמו לחרבן או לשתות ... והם מתנהגים רגיל... מלא פעמים הייתי עם ידידים שלי אחרי שהם עישנו וגם נסעתי איתם באוטו בלי לדעת שהם עישנו... כמובן שאם הייתי יודעת לא הייתי נוסעת איתם אבל ... מי שמעשן באופן קבוע נראה רגיל כמעט וזה בכלל לא צריך להפריע לקשר. ותכל'ס הם כן מסוממים כי זה סוג של סמים וכל אלה שיגידו שזה לא סם אידיוטים... זה משהו שאתם המצאתם לנוחות שלכם לעשן בסבבה. ומוקי בת'כלס יוצא קצת צבוע אבל מה הקטע??? מה אכפת לו??? כמו שכבר אמרתי הוא דופק להם את המסר הם יוצאים מטומטמים מוקי מרוצה. שלום.... ובשבילו זה בכלל לא נוגד את הדעות שלו כי בשבילו מה שהוא מעשן לא נקרא סם.

bugib

New member
זה לא קשור

האגודה עצמה פועלת נגד הגראס ומי שמעשן אותו.

נו צודק...

בדיוק בגלל זה האגודה מטומטמת ומוקי דופק להם את כל המטרה שלהם... ככה זה כשמנסים יותר מדי להגיע לנוער ולא מעורבים. נכון יש פה סוג של צביעות מצד מוקי אבל תחשוב על זה מהצד שלו אגודה נגד סמים (כולל גראססססססס) מציעה לו הופעות פרסום ובלה בלה למרות שהוא תומך בגראס בצרה נלהבת.

bugib

New member
דרך אגב

לפי מה שאני זוכר הסיבה היחידה שגראס מחוץ לחוק היא שממנו קל להגיע לדברים יותר קשים.

אז אתה לא זוכר טוב....

גראס זה סם הזיה ... כשהייתי בכיתה י' התנדבתי בשער מנשה שזה מוסד לחולי נפש ... אתה מוזמן לבקר שם ולראות בדיוק מה גראס עושה לאנשים.

double M

New member
אז את לא יודעת טוב....

גראס הוא לא סם הזייתי בשום צורה שהיא. את לעולם לא תראי דברים שלא קיימים ולא תשמעי דברים שלא קיימים, תחת השפעת גראס. אולי המוזיקה תראה קצת שונה, אולי הסרט בטלוויזיה יראה קצת משונה, אבל גראס נקי לא מעורר שום הזיות. כל מי שאומר לך אחרת-משקר. ולבוגיבי, הגראס מחוץ לחוק בגלל זה, וגם בגלל הרבה דיעות קדומות ופרמיטיביות של אנשים בדרגים הגבוהים על הגראס. אין לי כוח לתת הרצאה ארוכה מידי על זה. אבל הידע על גראס, כמו שמיכל הוכיחה, הוא קטן ובעיקר מושג מהרצאות של אלסם והרשות למלחמה בסמים. תעשו לעצמכם טובה ותשתדלו ללמוד על סמים גם מאתרים נייטרלים, גם מאתרים שנגד הסמים, וגם מאתרים שבעד.

שטויות!!!!!

עזוב אין לי כוח לויכוח הזה... תחיה באשליה שהחרא הזה טוב ובריא בשבילך...

double M

New member
אל תעוותי את מה שאמרתי...

לרגע לא אמרתי שהוא בריא. וגם לא אמרתי שהוא טוב. אבל אם את באמת רוצה להכנס לזה אז לא, אני לא חושב שזה בריא. זה פוגע בריאות, בגרון, בזכרון, בתפקוד הרגעי, זה ממכר מנטלית, זה לא חוקי ועלול לסבך ויש אנשים שזה לגמרי לא משפיע עליהם לטובה. כל אחד צריך לחשוב מה המחיר שהוא צריך לשלם. וזה נכון לכל בחירה ובחירה שאתה עושה בחיים...

תיקון של עצמי : גראס זה סם מדכא

לא ממכר ...
אותו חרא... בכל אופן זה סם שיש לו השפעות מוחיות לטווח הרחוק וזה מוכח! לזה התכוונתי

לא ממכר = לא הזייה

אמא אני כזאת עייפה
תסלח לי מלכי מתן השחור היפה והמושלם

EmGee

New member
כל דבר שעושים גורם נזק ותועלת

ככה בנוי העולם, גם בסנפרוסט יש רע וגם בכל דבר אחר. העניין הוא שאם תשווי קנביס לסמים חוקיים כמו טבק, ניקוטין, אלכוהל, קפאין תראי שזה הרבה פחות מזיק.

double M

New member
המממ....

השאלה היא לא מה פחות מזיק, אתה צריך לבחון את הנזק מול התועלת. מוסכם וברור שהרואין יותר מזיק מגראס. אבל לדוגמא, לא כולם מסכימים שסיגריות מזיקות יותר מגראס. אז בוא נגיד שהנזק הוא שווה, עכשיו כל אחד צריך לשאול את עצמו ממה הוא מרוויח יותר, מגראס או סיגריות?

זה מה שאתה רוצה להאמין...

עובדה שכל אלה חוקיים וקנאביס לא... ואני מאמינה שיש את הסיבות הנכונות לזה.

EmGee

New member
מה זה חוקי?

זה בעצם שאלה פילוסופית, כל אדם חי לפי מספר רב של מערכות. יש מה שהממשלה קובעת שנקרא תקנות, יש מה שהכנסת קובעת שנקרא חקיקה, יש מה שבתי המשפט קובעים שנקרא תקדים משפטי, יש מה שהצבא קובע שנקרא צו, יש מה שאלוהים קבע שנקרא מצווה, יש מה שכל הרבנים קבעו שנקרא פסיקת הלכה ויש עוד מיליון מערכות חוקים שאני לא צריך להמשיך לפרט. בכל אופן הכל טוב ויפה עד שיש שני חוקים שמתנגשים ונשאלת השאלה למי צריך להקשיב: לאלוהים שנתן מתנות רבות לאדם שאחד מהם נקרא צמח הקנביס ותוצריו או לחבורה של 120 שמנים שחיים על חשבון משלם המיסים ומתבססים בורות ודעות קדומות. אם את רוצה להאמין שזה רע זכותך המלאה, כמו שזכותם של מרבית ח"כ לעשות כך, רק אל תפיצי שקרים בנוגע לכך. והנה בשבילך ציטוט נחמד לסיום: "את חופשית להמשיך להתמוסס בתוך בריכת הילדים שלך שבכלל מלאה במיץ תפוזים.ותמשיכי להסיק שחתיכת הלחם שצפה שם זאת אוסטרליה.אני בנתיים שוחה באוקינוס ומגלה יבשות."

שקרים???

בואנ'ה אתה חי בסרט מותק... וזה סרט רע... מי שחי בשקרים זה אתה!!! זכותי להביע את דעתי וזאת דעתי תחיה עם זה.

double M

New member
יש דיעות, ויש עובדות...

הנה שתי עובדות על גראס: 1.הוא לא סם הזייתי. 2.הוא לא סם מדכא.

הוא נקרא סם מדכא!

טוב אין לי כוח לזה תעשנו מה שאתם רוצים תעשו מה שבא לכם! בייייייייי

הוא נקרא סם מדכא כי הוא פועל

כמו משכך כאבים. מוריד את הדופק ולחץ הדם ומרגיע באופן כללי

למעלה