קיני ג'ינס- האופנה החדשה! *ציטרין*

Z A M i

New member
קיני ג'ינס- האופנה החדשה! *ציטרין*

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אההההההההההההההההה

מומלצי השבוע השבוע שעבר:ובו היה הכל - שיר השבוע (של היהודים):לעוף - שיר השבוע (כללי):ידיים למעלה,אשם - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:אדם,עידו,עמירי...כל האנשים בסילבסטר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"מליון כוכבים בשמיים תופסים את הצבע שלך בעיינים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"כי את חשובה לי..." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):כאבי ראש עצבניים,180 ש"ח,ואותו כמעט כל יום - מאכל השבוע:החמין של אבא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:סילבסטר והציום בהיסטוריה,אדם בא - משהו שהרס את השבוע:הודעה,ידיד שנפטר,כאב ראש רציני בעניין כלשהו השבוע שבפתח:א-מ-ן - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לעבור את התאורייה ברביעי,לראות אותו מחר בבוקר,שיודיעו לי שמה שהיה היה סתם וזה לא נכון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל -שיר שפתחתם איתו את השבוע:מישו לרוץ איתו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם,עידו ועוד הרבה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): המחשב דפוק.

חיכתי לזה!

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): -לא קל! שיר השבוע (כללי): - השיר של ענבר ואוחנה ליומולדת של זמי
אלבום השבוע: - אעע אין האדם שעשה לכם את השבוע: - ענבר ואוחנה. ועומרי
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -"ואת כלכך רוצה שישוב" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -טוב התכוננו לחפירה "השיעול של ענבר" סטיבן:שתי ידידות שלי יצאו ממידענק איפה שהנעליים ואמרו אוף לא מצאתי במידה שלי"
ענבר:|טראח|בלופים אני:יואוו ענבר דייייייייי ענבר: איך היטלר לא חשב על זה
אני:שלום מדברת יפית ממכון חקר אנחנו עושים סקר קצר בקרב גילאי 22 ומעלה מישו:אני לא יכול עכשיו אני משכיב את הקטן שלי לישון" חחחחחחחחחחחחחחחחח
|ראש כחול| דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - שיחה עם עומרי, מאכל השבוע: -האוכל ביומולדת של זמי משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: -יומולדת של זמי,יום באריאל. משהו שהרס את השבוע: אזרחות בעעעעע,ושיחה עם המנהלת ואבא! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: -לעבור את המתכונת ,שענבר תבוא, ולהופעה בירושלים! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -לקבל ציון טוב במגן ובבגרות!,והנחה או חינם להופעה בירושלים! שיר שפתחתם איתו את השבוע: -כבוד-אביב גפן. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ענבר,בנה,משה,וכל מי שבא לירושלים סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אדם ק

New member
.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): lucky \ radiohead - אלבום השבוע: OK בםצפואקר - האדם שעשה לכם את השבוע: עדידוש, ות'אמת...? כל מי שהיה ביום חמישי... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "this it my final fit. my final bellyache. with no alarms and no surprises" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) היו הרבה, אני תמיד שוכח... - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לראות כמה אנשים טובים... קיבלתי ממנה מילה... - מאכל השבוע: עוגה של אוחנה, אנטריקות ב"לגעת באוכל", ו... לוידע... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יומולדת עם זמי וכולם! - משהו שהרס את השבוע: אני... היום... ברגע זה... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הסוף - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רק לראות אותה... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: no suprises \ radiohead -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרשימה ארוכה... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אדם ק

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כן... קמתי שנייה לפני שהגעתי לתחנה... חחח היה פשוט כייף! נהניתי איתך מאוד! תודה ע נ ק י ת!!!!! אוהב

המממממממ.....

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): המאה העשרים - שיר השבוע (כללי): אביב גפן-מטוסים - אלבום השבוע: של דפנה והעוגיות - האדם שעשה לכם את השבוע: הממממממ..... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אנ'לא בורח.. פשוט כואב לי לסלוח מסתבר שאני לא בוחר מה לשכוח" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) הממ לא זוכרת.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
- מאכל השבוע: הממממ האוכל של סבתא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לאדעת - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליומולדת שלי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יירד גשם ביומחמישי!! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אביב גפן-מטוסים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שיבי
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

mooshki

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo99.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מחפש תשובה - שיר השבוע (כללי): bright eyes - first day of my life - אלבום השבוע: המכתב. - האדם שעשה לכם את השבוע: נאור. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): גשם כבד עומד ליפול - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עליתי 2 קילו? - מאכל השבוע: פיצה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סייייילבסטר. - משהו שהרס את השבוע: המתכונת במתמטיקה מחרררר:/ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומשני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא לרצות לירות בעצמי מחר ב12 בצהריים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כשזה עמוק
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ממממממ חברה טובה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): סתכלו כאן זה מדהים.

little WhiSper

New member
...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): שייגעצ- להלחם במפלצות. ודוגרי השיר של היומולדת של זמי! - אלבום השבוע: שייגעצ- להפסיק לאכול עוגות - האדם שעשה לכם את השבוע: מי שהיה בחמישי...! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אל תגידי דבר, גם שתיקה יכולה לדבר, יכולה להרוג" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כלמיני דברים ביומולדת של זמי - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הדיסק של שייגעצ, וסופסוף ראיתי סטפ אפ... - מאכל השבוע: מממ עוגת שוקולד של אמא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חח נו לא ברור? היומולדת של זמאמי - משהו שהרס את השבוע: מלא עצבים בפנימיה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: וועע... חצי שבוע לא לומדת! רביעי מיונים לצבא, חמישי טיסה עד ראשון! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב. שיהיה עוד גשם! ושאני אראה את שמיק
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאנפתח. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא. ואם שמיק תבוא אז היא מאוד ברוכה
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ווהו ^_^

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא קל - שיר השבוע (כללי): האם להיות בך מאוהב - בביצוע סירי
, המלחמה הבאה -אביב כפן
- אלבום השבוע: חלולים - האדם שעשה לכם את השבוע: הוא
, סירי, זמי, נעמה, שיץ, ומי שהיה ביומולדת של זמי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): i'm in love - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : אני וטלצ'ו מדברות בטלפון : אני : וואי, ממש בא לי הופעה. אני צריכה טיטי. אני צריכה דחוף טיטי." טלצ'ו : "אז תלכי להשתין. "
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נעמה ושיץ ישנו אצלי סוף סוף - מאכל השבוע: לחם מטוגן של זמי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: או-הא. הלשכת גיוס, שמור שיץ אישתי ונעמה באו לפה, היומולדת של זמי כפרעליה,פעולת קורס, שישי בערב אצל זמי, שישי בערב אצלו, והיום אצלי. - משהו שהרס את השבוע: שאני לא ניגשת בסוף לטסט ב-9... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו בשישי שבת שלא אחשוף כרגע -שיר שפתחתם איתו את השבוע: המלחמה הבאה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טלצ'ו, בנה, קינסלר, תומר TR , עידו. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מהיומולדת של הכפרע.

מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא היה כזה.. - שיר השבוע (כללי): יום חדש נפלא - אריק ברמן - אלבום השבוע: כל הדיסקים של אנוק בערך.. חרישה. - האדם שעשה לכם את השבוע: מלי בארומה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "היה מוטב לולא חזרת, ובכלל שלא היינו מכירים.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בטח משהו שעדן אמרה.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הדיסק של אריק ברמן!!
- מאכל השבוע: נס ועוגיות - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ארומה עם מלי, ניפוח אגו מבן
- משהו שהרס את השבוע: לראות אותו, ומחשבות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: למצוא עוד עבודה - שיר שפתחתם איתו את השבוע: anouk - michel
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש כמה, בטח לא יקרה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

איזה עצבים עם האקספלורר7 הזה../images/Emo122.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול - שיר השבוע (כללי): יש שיר, שכל השבוע אני שומעת במקומות שונים, ואין לי מושג איך קוראים לו
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: אז אולוויז:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כשאת הכל אומרות העיניים".. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "התאהבתי בך שוב."
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אכלתי ניו דלי
- מאכל השבוע: ניו דלי!! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כל הסופשבוע. וודקה
- משהו שהרס את השבוע: ההתחלה שלו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לאדעת. יום חמישי אולי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אלמד לנהוג על מנת לא להכשל שוב בטסט :\ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אין. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ה-מיתמית. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Dug E

New member
"לגעת באוכל../images/Emo6.gif" כעבור כמה שניות של

טמטום: "אהההההה!!! לדעת באוכל! יענו טאצ' פוד! בואי ימפגרת!" השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי): ריטה-עוד איש בודד - אלבום השבוע: ריטה1 (לא ONE חח) - האדם שעשה לכם את השבוע: כ"כ הרבה! - מאכל השבוע: לאפה באווזי
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יומולדת לזמי כמובן. - משהו שהרס את השבוע: בית ספר. השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: כאולי הופעה בי-ם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יקבע לי טסט שני -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המון..במיוחד בנה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה