ויש את אותו חלום...../images/Emo189.gif
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הימים שלנו - שיר השבוע (כללי): אני בן אדם! - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: לירז - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ויש את אותו חלום.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "מממהופ! את בת 19! את בת 19 ועדיין *****?!?!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
- מאכל השבוע: שמפניייייייייייייייייייייה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מוצ"ש - משהו שהרס את השבוע: שהברזתי לזאמי
זאמי אי סורי שירות לאומי סאקס!!!!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ייתנו לי להחליף את כל המתנות
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: אני בן אדם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: זאמי ענבר נופר!!! ושנשונה
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הימים שלנו - שיר השבוע (כללי): אני בן אדם! - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: לירז - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ויש את אותו חלום.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "מממהופ! את בת 19! את בת 19 ועדיין *****?!?!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):