קיני ג'ינס- האופנה החדשה! *ציטרין*

מילי17

New member
ויש את אותו חלום...../images/Emo189.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הימים שלנו - שיר השבוע (כללי): אני בן אדם! - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: לירז - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ויש את אותו חלום.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "מממהופ! את בת 19! את בת 19 ועדיין *****?!?!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
- מאכל השבוע: שמפניייייייייייייייייייייה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מוצ"ש - משהו שהרס את השבוע: שהברזתי לזאמי
זאמי אי סורי שירות לאומי סאקס!!!!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ייתנו לי להחליף את כל המתנות
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: אני בן אדם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: זאמי ענבר נופר!!! ושנשונה
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

bazmaster

New member
נכון את יודעת, כל כך משגעת!

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אינטרמת - שיר השבוע (כללי):system of a down-spiders - אלבום השבוע:led zeppelin 3 - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):נכון את יודעת! כל כך משגעת!!! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אבא של חבר שלי:גרחחחח....אתם לא יודעים לשתות... - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):לא משהו מיוחד ממש - מאכל השבוע:עוגת שוקולד לייט חחחח - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:יום שיש היה ממש נחמד... - משהו שהרס את השבוע:שום כלום! חוץ מזה שדווקא כשאני מקבל רשיון ורוצה לעשות רונדלים בעיר יורד גשם!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום חמישי
יומולדת לידידה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:האמ...
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:יומולדת-ברי סחרוף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את הידידה שלי
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Z A M i

New member
../images/Emo13.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): שמעתי רק את לא קל בביצוע של צחר ויפית..
- שיר השבוע (כללי):השיר של ענבר ואוחנה כמובן
,"שלח לי שקט", "האם להיות בך מאוהב"בביצוע סירי. - אלבום השבוע:diorama-silverchair - האדם שעשה לכם את השבוע:-כל- מי שהיה ביום חמישי,כל מי שהתקשר ושלח הודעות,כולם.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"והם אומרים שלא תהיה בן 17 יותר.."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אף אחד לא רודף אחרי זמי" ללא ספק! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):להיות חוקית? - מאכל השבוע:פרגיות בלגעת באוכל
,+פרסות מטוגנות שהכנתי לכולם,כפרעליי. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: האנשים שהעבירו לי את היומולדת בטוב.. - משהו שהרס את השבוע:העובדה שאני בת 18, בלי להיות מוכנה לזה נפשית
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הופעה,לראות את מילי.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: :X -שיר שפתחתם איתו את השבוע:"שוב" בביצוע מ"מישהו לרוץ איתו". -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שיצא.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): יותר מאוחר..

למעלה