קיני ג'ינס- האופנה החדשה! *ציטרין*

../images/Emo221.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא היה - שיר השבוע (כללי): מוסיקה אירית - אלבום השבוע: ^ - האדם שעשה לכם את השבוע: שחר, ליעד
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לאכול נכון" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מה ת'ושה?!"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הרבה ענתי - מאכל השבוע: אגסים ותפוזים - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שחר - משהו שהרס את השבוע: אמא של אילי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שאמא תרגיש טוב, להיות עם שחר, לדבר עם ליעד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לאכול בסדר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שחר
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Noam TG

New member
עוד 5 ימיםםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):המאה 20 - שיר השבוע (כללי): Blackfield - Epedemic - אלבום השבוע: U2 -Live From Hawwaii - האדם שעשה לכם את השבוע:אממ..לא נירא לי יש.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סינגל של משינה?
- מאכל השבוע: בורגרס בר
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סילבסטר - משהו שהרס את השבוע: אתמול השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הופעהההה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יהנה ושיום חמישי יגיע כבררר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: U2- The Hands That Built America -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:קוגאלללללל
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Noam TG

New member
לא נירא לי...

מה עשית בעיר? נצרת עילת לא מספיק קרוב?

אני די הרבה (המון) בירושלים,

בגלל עמית. וחשבתי שראיתי אותך בעיר. בכל מקרה, ניו דלי שולט

Noam TG

New member
חח טוב לדעת../images/Emo9.gif

[
ניו דלי כ"כ לא שולט! המקום שמה שורץ אמריקאים מתגלית שזה מחרפןןןןןןןןן!!!!!!!!111]

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כמה נכון, אף פעם לא שמתי לב לזה!!!! אבל אין על האוכל שם
טוב סוף דיון, יהרגו אותנו פה:| (או שאני סתם פרנואידית בגל הרשמי.)

Noam TG

New member
חח כן..בכלל כל העיר והמושבה

מלאים בתגלית..זה כבר מוציא תחשק להסתובב שמה! ואני יותר מעדיף בורגרס באר

ain't no sunshine.

מומלצי השבוע של נופראוחנה. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מקום אחר - שיר השבוע (כללי): אחרי 20 שנה - שמוליק קראוס, *זיגוטה-אביב גפן* (כל כך)סדגש| - אלבום השבוע: צרוב וישן - האדם שעשה לכם את השבוע: ברנטל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני רואה לך בעיניים, אני רואה את הכל. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אני- "גם אני נותרתי עם פות פעור! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לארגן עם ענברנטל את היומולדת של זמי
- מאכל השבוע: ממולאים של אמא, ועכשיו במסעדה בהרצליה [אחת הטעימות!] - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יומולדת לזמי - משהו שהרס את השבוע: כל השאר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חמישי - הופעה בירושלים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי קל -שיר שפתחתם איתו את השבוע:חושך - אביב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אור. [מב"ט] סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):[מי לקח לי את האור שלי?]

שמיקי

New member
יאללה =]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי):mother-pink floyd - אלבום השבוע:devision bell- pink floyd - האדם שעשה לכם את השבוע: יובל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בירה נוסטלגיה זה עוד ערימה של שחת כמו טיפה בים" :) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: פשטידת פטריות:) מממ יאמי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: השנה החדשה, השלג בירושלים - משהו שהרס את השבוע: רבתי טיפה עם חברה.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת 18:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יש לי זימון ביום שלישי, אז.. שיהיה טוב.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: touch me -doors -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדווה ויובל.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ב י ז י

New member
אהמ..

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גניבה - שיר השבוע (כללי): התבלינים- מלחיץ - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "סותמים לי ת'פה ועוצרים לי ת'דם" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "כאפות" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): נכשל שאני עומדת לקבל מחר, נחשב? - מאכל השבוע: פיצה מטר - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כ"כ אין.. - משהו שהרס את השבוע: המבחנים הלא נגמרים האלה, מתכונת שהייתה ביום חמישי, הוא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה, בתקווה ואני אהיה נוכחת בה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא ייגמר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: התבלינים- אין סוף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חוף סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ליאןןן

New member
....

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): הרקדן האוטומטי - צביקה פיק - אלבום השבוע: אוסף של טלטול - האדם שעשה לכם את השבוע: סאפוש - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לסלק את החושך עם טיפה של אור" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כשבאתי להגיד "תעשי לי שקמח!" ויצא לי "תעשי לי שק"ש!" "תראי איזה חתיך הוא, אני הולכת לשבת איתו" "רגע! חכי שחבר שלו ילך, צדים אותם לבד! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שיחה איתה - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום שלישי בת"א עם סאפוש, יומולדת 18 לטלטול בחמישי וסופ"ש בית ריק אצל סאפוש - משהו שהרס את השבוע: לאמדבריםעלזה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המיונים מחר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאולי אני אגיע בסוף להופעה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Temptation -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif בלעעעכס

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):- - שיר השבוע (כללי): Beyond All Reason - Love Crossed Pistols - אלבום השבוע: beyond all reason- Words Of Betrayal - האדם שעשה לכם את השבוע: שמחע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "למה לשמור שבת סתם ככה באמצע שבוע?" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עשיתי לעצמי פוני סוףסןף:p - מאכל השבוע: ואווו:O כמה אכלתי השבוע... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: זה שיש לי עוד כמה שעות מבחן באיכסטוריה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני מחכה לרק עוד כמה שעות:\ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני אחזור ללכת למחול -שיר שפתחתם איתו את השבוע: The hot lies- promise Me -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המממ:X סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תמונה אחרי שהחלטתי לגזור לעצמי ת'שיער

T A L 123

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מאוד מאוד יפה לך!!!!!!!!

למעלה