קיני ג'ינס- האופנה החדשה! *ציטרין*

להיכנס לך לגוף, לברוח, ללכת לאיבוד.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כנראה שגניבה. - שיר השבוע (כללי): ממ.. לכת- ג'ירפות. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: אפחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): פרדי על הבוקר אתם בקושי פקחתם עיניים נתונים סטטיסטים, אנשים עם משקפיים העצבים כמו מסטיק הפחדים פחדים עדיין ושאלה אחת קטנה שנשאלת פעמיים מה יהיה, מה יהיה? <?!?!?! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): השגתי אותו, אבל גם איבדתי. לא נורא:) - מאכל השבוע: כל המתוק שבעולם. שמנה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לראות את אחיין שלי. כפרעליו.
- משהו שהרס את השבוע: שנראה לי שעליתי במשקל. שהתבאסתי שוב מהמין השני. דחו לי את הגיוס:\ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא משו מיוחד.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיה לי משעמם מידי. שאני ארד במשקל. שבוע נטול קאסמים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: פרדי על הבוקר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש המון. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

יהיי :)

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עוד ארון אחד - שיר השבוע (כללי): כשאתה כאן-נינט טייב - אלבום השבוע: האלבום של נינההה - האדם שעשה לכם את השבוע: רן דנקר
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): 'אני לא יודעת מה גורם לי לתחושה אתה הופך לזר' - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אביב גפן חחחחחחחחח - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הצטרפתי לפורום כאילו
- מאכל השבוע: פיצה!
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סילבסטר - משהו שהרס את השבוע: אחי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פסטיגל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שירד גשם -שיר שפתחתם איתו את השבוע: סופרסטאר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אפחד סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

תודו שזה חמודי >>

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): פרגילישוס? כל שירי מסיבת הסופ"ש - אלבום השבוע: עוד פעם ג'יימס מוריסון - האדם שעשה לכם את השבוע: הדס - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני והדס לומדות למבחן בתנ"ך, קראנו שורה שכתוב בה בעלי מומים, ומשם התחלנו מוממים, ממוממים וזה הגיע לזה שיש את הסרט 'ארתור והמינימונים' והתחלנו עם השטויות שלנו, מינימומינים? מינימוננים? ממונימינים? מינומונים! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שרדתי את המבחן בתנ"ך והיה אפילו טוב? [נראהלי] - מאכל השבוע: ספגטי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כל החמישי-שישי-שבת - משהו שהרס את השבוע: הכאבים של הקור והצינון שהתחילו בשבת? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממ לא נראה לי שיש משהו מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להתאהב
[מהאלה שסתם] -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אין כזה עדיין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודעת, תפתיעו אותי!! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): קרוקס דיסני האו קול!

T A L 123

New member
...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כאילו - שיר השבוע (כללי): כאילו - אלבום השבוע: דנה ברגר-עד הקצה - האדם שעשה לכם את השבוע: תומר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לכולנו יש רק סוף אחד...לא מפואר,סוף קצר!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אהבה - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
אהבה
- משהו שהרס את השבוע: חליתי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להחלים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להחלים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ממנטו מורי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: תומר

חנושש

New member
טיףטיףטף../images/Emo221.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעוף - שיר השבוע (כללי): לא בא לי לשמוע-הדורבנים. - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): גשם גשם משמיים
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אושרי הבלונדינית הזאת: "אוקי.. אז עכשיו 8:49 זה אומר עשרה ל10!"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הדיאטה הולכת כמו שצריך וסיימתיא ת כל המבחנים למחצית
- מאכל השבוע: גזר - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סיימתי את כל המבחנים למחצית
. - משהו שהרס את השבוע: ששום דבר לא הלך כמו שהיה אמור. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שני-לידייה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שתהיי מחר שביתה|הלוואי| -שיר שפתחתם איתו את השבוע: משהו של שי גבסו ששמעתי על הבוקר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לידור! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): משה

moshe butt

New member
../images/Emo23.gif~../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif~../images/Emo23.gif

כפרות עלייך...
ולמה את עושה דיאטה אם אפשר לדעת?!? כולך מקל

:]]]]]]]]

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):sean paul-give it up to me הוא כזה חמוד!
- אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:החברות המדהימות שלי בבית של ליאת ביום שישי,ועוד מישו שעשה לי את השנה לא רק את יום שישי! תודה לאל שנפטרתי ממנו סוף סוף :] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "לא" מילה כל כך יפה לפעמים :] זאת המילה שעשתה לי את היום שישי בעצם :] - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):לעמוד במילה של עצמי אחרי כל כך הרבה זמן מול בנאדם מסויים. - מאכל השבוע:בירה...חחחח
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:יום שישייייייייייייייייייייייייי!!!1 :]] - משהו שהרס את השבוע:שאמא הייתה בבית חולים :[ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אין לי משו מיוחד בעיקרון... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודעת :] -שיר שפתחתם איתו את השבוע:Sean Paul Feat Rihanna - Break It Off -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:פנחס ואיתמר,שיחזרו מזנות הזאת שנקראת צבא... :[ סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תמונה מיום שישי :]

אחד אחד את הקרבות במלחמה שלי

הוא יחבר את החלומות השבורים שלי השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין. - שיר השבוע (כללי):הביאו את הנגרים-אלגי'ר,דבר אלי-אלגי'ר,מתנה-אלגי'ר,הולך לאיבוד-אביבגפן. - אלבום השבוע:אלגי'ר-מנועים קדימה,גבריאל בלחסן-רכבות. - האדם שעשה לכם את השבוע:ענבר,זמי,אוחנה,ספיר,מור וליה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):היו מלא .אנילאכמוענברהמושפלתהזאתשרושמתבפלאפון:). ענבר-"נעמה, אני רעבה" אני-"יש לזמי במבה." ענבר-"אבל אני רוצה אוכל.תשאלי את ספיר.." אני לוחשת לספיר.. אוחנה-"זאמיייייי..ענבר רעבה!" ענבר-*צחוק בהמי אחוש..* אחרכך-"הסוותי את זה עם עם צחוק". קבר. זמי-שתקי יא כאפות.
כלכך קינסלר. -"לאבא שלי אין אחים.." -"מה, אז הוא אח יחיד?" -"לא, הוא פשוט חד-אחי". השיחה עם בנה. והיו מלא..כל השטויות של אריאל וזה.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אני הולך לאיבוד לך,זה לא אומר שאני לא אוהב אותך,כי אני כן." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):כמה בגדים חדשים,נסיעה לאריאל ותיק מעכו:) - מאכל השבוע:פרוסה מטוגנת של זמי
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:נסיעה לאריאל,יום בעכו,הספר שסיימתי,שיחה קצרה עם בנה ועם ליאן. - משהו שהרס את השבוע:המירמור עליו,שלא נסעתי יום חמישי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סופ"ש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע:הביאו את הנגרים-אלגי'ר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם,בנה,איתן וליאן. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):קופיף.

The Kinslayer

New member
חשת../images/Emo6.gif

"בואו נעשה מהר, פשוט יש לי דייט עם מייקל לואיס. זתומרת עם הסוכן של מייקל לואיס. זתומרת ראיתי אותי בקניון. זתומרת אמרתי לו שאני גוססת משחפת ושיבוא לבקר אותי באיכילוב"

מומלצ"ש../images/Emo20.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):גניבה - שיר השבוע (כללי):walk on by - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שהיה ביומולדת של זמי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"imagine me and you, I do" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אתה גאון" "ואת גאונה כמו פיתה" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עשיתי ת'מבחן בהיסטוריה - מאכל השבוע: סיני - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:היומולדת של זמי - משהו שהרס את השבוע:...=/ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיקרה איתו משהו -שיר שפתחתם איתו את השבוע:eek:ceans -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מילי

למעלה