קיני ג'ינס- האופנה החדשה! *ציטרין*

חורף! גשם! שלג! וואטאוור! D:

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ><' - שיר השבוע (כללי): Trains- Porcupine tree - אלבום השבוע: אין. - האדם שעשה לכם את השבוע: עדי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הנה הם באים ימים של שקט כבר שכחתי איך שהם נראים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מורה:"אוי, איזו באסה.... נפל לי הטוש ללוח. המ.. כיצד אכתוב...?" תומר: "אוי, איזו באסה. מה את מנסה לרמוז?" מורה:" לא יודעת.....[מתחילה להתעצבן קצת..]" תומר:" אוי. איזו באסה. [מתפקע מצחוק]. מורה: יונתן.... [ובוכה תוך כדי] מישהו...? תרימו לי את הטושQ!!@3מ'ןט82ט11!!!!11
" -זה מה שכותבים שני ילדים מפגרים שרואים את המצב הזה קורה בסופו של שיעור היסטוריה מזדיין. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הורדתי 2 קילו. -__- - מאכל השבוע: קפה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מזג אוויר מדהים. מדהיייייים. בלילות קריר, אפשר לשבת על עדן החלון באמצע הלילה... כזה פאן.. - משהו שהרס את השבוע: כלום לא יכול להרוס אותו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבסוע טוב כמו הקודם. D: (בעצם.. הוא לא נגמר בכלל!111) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיבוא לישון. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Trains -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה, עדי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

@

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא יודעת - שיר השבוע (כללי): K's Choice - winers - אלבום השבוע: K's Choice - Live - האדם שעשה לכם את השבוע: לא יודעת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "run to the hills... run for your life" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): " 19.7?" "5.7" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): תשוקה לעולם נשארת
- מאכל השבוע: חזה עוף ברוטב צ'ילי (טבעול) עם חומוס! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הריצה ביום רביעי, והנסיעה ביום שבת - משהו שהרס את השבוע: טלפון ממורה... שנים לא קרה. לא התגעגעתי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לרוצ מהר לרוצ מהר לרוצ מהר.... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לרוצ מהר לרוצ מהר לרוצ מהר
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: k's choice - fire in the hall -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מקווה לראות ת'חיילות.. אבל זה לא יקרה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ValusH11

New member
אני? ../images/Emo12.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):paranormal_attack_-_be_with_you - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: הרבה אנשים :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): " אני שולף עלה מתוק חוגג עם הירוק פורע חוק אבל רואה רחוק " - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חח נו לוזכרת.. היה יותר מידי בעבודה.. ככה זה כשנכנסים למצב כפית אחרי יותר מידי שעות עבודה - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא עישנתי נרגילה כל השבוע
- מאכל השבוע: הלזניה של אמא של שי
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הסילבסטר... ושניגמר לי המלוווהה!!!!!!!!!!!!!! - משהו שהרס את השבוע: המבחן באינגליש השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר מיוחד.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור כבר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: סינרגיה - לחבק אותך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גררר
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): - ככה חוגגים סילבסטר

moshe butt

New member
../images/Emo12.gif אשששששששששש ../images/Emo6.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מלחמה שקטה - שיר השבוע (כללי): אהוב יקר - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: חן, הדס, שיר, יפית, מאיר וצחר(אף על פי שלא ראיתי אותו כל השבוע, אבל בכל זאת- אפילו כשאני לא רואה אותו הוא עושה לי את השבוע
כפרות
)
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אהוב יקר לא עצרתי אפילו לראות כמה זה עולה לי..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 100 במגן באנגלית
- מאכל השבוע: עוגת שוקולד של הדס
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: 100 במגן באנגלית - משהו שהרס את השבוע: רופא שניים- חחח עכשיו חזרתי וחצי מהפה שלי רדום
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא למשהו מיוחד
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יפתרו אותי חחח
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: ואולי- עברי לידר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: צחר, יפית, אלה, הדס, חן וכל אחד מהופורם ה-מ-ד-ה-י-ם הזה
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אשששששששששששששששששש

../images/Emo6.gif(התמונה)

יפטרו*** איך אני רואה לאט לאט את כל הפורום עובד בחקר! תזכרו רק מי הביא אתכם לשם

חחחחחחחחחח

קברת!!!! דיי אני עוד יותר מתגעגעת עכשיו ואני אתקן אותך כמה שאני רוצה אתה הולך לעבוד בחקר יפטרו אותך על שטויות כאלה! חחח סתם מקסימום תשאל את צחר או אותי איך כותבים דברם

../images/Emo55.gifברוכים הבאים למציאות.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי. - שיר השבוע (כללי): תתחנני אליי, תיאטרון רוסי - אלבום השבוע: אביתר בנאי - האדם שעשה לכם את השבוע: שיר, רועי, עידו - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שלא תראו את הפצעים נפערים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שיר: "היה לי חתול, קראו לו קוטן" אני: "אה, אז הוא התאבד" וכאן התחילו שיטות התאבדות חתוליות. "הוא שרט את הורידים" "הוא בלע 30 בונזו" "הוא תלה את עצמו עם הכדור צמר" "מהיום נקרא לך כותנה, זה קוטן בעיברית"
השעה הכי מצחיקה שהייתה לי השבוע.
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 1 וחצי, ושפעת שסירבה להיגמר. - מאכל השבוע: מרק וקולדקס - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מקום שלישי באפיקטיגל
- משהו שהרס את השבוע: המחלה
השבוע שבפתח:\סדגש| - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סמינר, הופעה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיה כאב ראש להגיע מירוחם לירושלים
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: המתוקות האחרונות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: למה להשתוקק? סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מומלצש..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך ואם כבר באזניות של טאצ' פוד
.
- שיר השבוע (כללי): כשזמי איתי / ברנטל&אוחנה - אלבום השבוע: יומן מסע. - האדם שעשה לכם את השבוע: אוחנה, זמי, שנשונתי. עומרי. וכל מי שהיה בכל הסופשבוע. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם נשאר שמה צדק, שיקום וירדוף אחריי..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) תור-אוחנה לדבר עם המוזמנים בטלפון.. מנסים להשיג את משה, המספר שגוי. מנסים שוב , אותו מספר.. מישהי זקנה במבטא הודי אחושרמוטה
: "זה לא משה!! תפסיקי להתקשר.." שניר מנסה להגיד "כל הצופים" ויוצא משהו כמו "כולצכולצכולה"... "מה קרה לי?! מהתחלה.." אוחנה אחרי מעשה לא נאות, "נותרתי עם פות פעור!"
מור ונעמה מנסות להסביר לזמי למה לא באו ישר אליה כשירדו באריאל.. "את ישנת!!!" "מה? לא ישנתי.." "כן, את ישנת!" "לא... מי אמר לכם שישנתי?" "יצאנו מנקודת הנחה שאת ישנה.." איי איי,דובון קטן צנום.. מור מספרת איך היא זוכרת משפטים למומלצים.. "רשמתי משפטים בקלגרון.."... "ואמא שלי זרקה אותו!" :p סטיבן: "מהבית שלי למכללה זה רבע שעה.." ליאור: "אתה חי בסרט!!!" סטיבן: "בהליכה מהירה.." אני: "למה ללכת מהר?"
. זמי בטלפון עם אבא אחרי הרעם המטורף שהיה בחוץ.. "אבא, תלטף אותה.. היא מפחדת" מור ונעמה: "
" זמי: "את הכלבה!!" זמי מספרת איך הוציאו את סדאם להורג.. "הוא בא לדבר ובום, תלו אותו.." [משהו כזה
] נעמה: "אומייגאד, איזה אכזריות.." אני: "מה אכזריות?! הוא רצח מליוני אנשים!" נעמה: "אבל תנו לו לסיים את מה שהוא רצה להגיד.."
"וואחהחה".. "הסוויתי את זה בצחוק" :p זמי אחרי ששילחה אנשים לצאת מהחדר/מהאוטו/מהבית.. "בזמן האחרון יש לי דחף להוציא אנשים ממקומות.."
מספיק ודי.
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הצלחתי גם לארגן עם אוחנה וגם לעבור ת'מתכונת באזרחות. - מאכל השבוע: פרוסות מטוגנות, חמין. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היומולדת לזמי, הסופ"ש. - משהו שהרס את השבוע: אורלי
, למרות שזה כבר השבוע הזה..
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיפטר מהבגרות הזו כבר, וגם להצליח בה בדרך. אה וגם הופעה וסופ"ש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שזה יקרה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: את מביאה הכל לידי דמעות בביצוע של רן דנקר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

שחוררר

New member
בו!

מומלצי השבוע השבוע שעבר: סביל. - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): Evermore - Its Too Late המקורי והגרסת טראנס. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: צאנג מאי :p אוכל תאילנדי. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אביב. - משהו שהרס את השבוע: להרחיב? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לקפוץ לחיפה (?) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מרגיש אחר - סינרגיה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה, מאור, אברי, מור, וכל החיפאים למיניהם :p סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני ואחותי.

shmuelr

New member
די יא ילד קניונים. מתי תהיה תמונה

שתצולם בבית? או במקום אינטימי אחר?

שחוררר

New member
קודם כל..

זה נתב"ג וב. לצערך אני לא מתכוון לחשוף מקומות אינטמים אחרים
חח סתם סתם.. בשרשור הבא מבטיח.

shmuelr

New member
חחח וואלה. למען האמת. אני מת על

הנתב"ג הוא מזכיר לי את אחותי ובדרך כלל אתה נפגש שם עם אנשים אהובים שלא ראית הרבה זמן. בכל מקרה, סולח לך.

izzys

New member
נראה לך מצחיק? ../images/Emo7.gif

לבוא לחיפה כשאני לא נמצאת?

../images/Emo55.gif מה זה?

שום חיפה בהיעדרותינו
שטות גמורה, יום שישי הרבה יותר נחמד.

למעלה