קליפ חדש ללורד!

DAN1EL

New member
אז אתה מוזמן להגיב על הקליפ

ערן1987

New member
קליפ חדש ללורד!

הכוכבת הניו זילנדית חגגה את יום הולדתה ה-17 רק לפני חודש וכבר היא הפכה לאחת הכוכבות הכי גדולות בעולם המוסיקה של 2013. עם אלבום בכורה מצליח שזוכה לשבחים רבים (Pure Heroine) ועם אחד הלהיטים הכי גדולים של השנה (Royals), משחררת לורד את הקליפ לסינגל החדש Team.

מה דעתכם על השיר? ועל הקליפ? האם ההצלחה של לורד מוצדקת או שהיא אובררייטד לחלוטין? לדעתכם היא עשתה את הפריצה הגדולה של השנה?

Music Man XD

New member
עוד לא צפיתי. אני משלים עכשיו את כל הפערים

שיש לי, כל מיני דברים שפספסתי וכו'.

ערן1987

New member
לא ממש הצלחתי להבין מה הקליפ מנסה

להעביר, אבל הוא מצולם יפה מאוד ובכל זאת הוא לא משעמם.

השיר אדיר, באמת. היא כל כך מדהימה, היא רק בת 17 וכבר היא עושה מוסיקה שזמרות ותיקות ממנה בהרבה היו מתות לעשות.

ערן1987

New member
תגידו רגע

יש מישהו שכן צפה בקליפ הזה ושיש לו דעה כלשהי עליו?

לא הגיוני לי שצפו בפוסט הזה מעל ל-20 אנשים, ואני בטוח שרוב חברי הפורום הקבועים ביניהם, ושאני היחיד שמגיב עליו. במיוחד לא כשמדובר באחת הזמרות הכי מדוברות של השנה האחרונה, בעולם בכלל ובפורום בפרט.

באמת, לפעמים אני לא מצליח להבין מה בדיוק יכול לגרום לכם לכתוב ומה לא

RihannaNavy

New member
ראיתי, אבל לא התעמקתי בו

כי הייתי באילת ביומיים האחרונים, ולא לקחתי מחשב.

Music Man XD

New member
אז נעשה שלא יהיה יבש!

אני מבין את התחושה שאתה מדבר עליה, אבל הכל תלוי בנו.

ערן1987

New member
בדיוק! אני מבין שלא תמיד יש על מה לדבר

אבל כשפותחים שרשורי קליפים חדשים על אמנים גדולים ומוכרים, גם אם כאלה שחברי הפורום בד"כ לא אוהבים (ע"ע ג'סטין ביבר), אז זה מאוד מתבקש שיווצר שרשור מכובד בגודלו - אבל גם זה לא קורה.

DAN1EL

New member
אי אפשר לאלץ דברים

אני מעדיף להגיב לדברים שמעניינים אותי, ושאני יודע שמעניינים גם את האדם שפתח את השרשור (ולכן הוא גם ישקיע בשרשור ובדיון) ולא סתם בשרשור מאולץ על קליפ חדש של ג'סטין ביבר - שהמוזיקה שלו לא מעניינת אותי וגם לא אותך, אני חושב - רק בשביל לסמן "וי" שהגבתי.

ברור שאני מבין אותך שאתה רוצה שהפורום יהיה פעיל וכו', ואני מבין מאיפה אתה בא עם השרשורים האלה, אבל אני פשוט אומר: אי אפשר לאלץ דברים. השקעה צריך לבוא מתוך עניין.

DAN1EL

New member
כנראה שלאנשים פשוט לא היה מה להגיד על הקליפ

- גם זה קורה.

אני אישית מאוד אוהב את לורד, אבל היא לא מיצבה את עצמה כ"אמנית של קליפים" מבחינתי.
אני מתרגש כל פעם מחדש לראות קליפים של ליידי גהגה ומיילי סיירוס, למשל, כי הן מייצרות קליפים אייקוניים.
אבל לורד? היא תצטרך בימינו להתאמץ מאוד כדי לרגש אותנו מבחינת הקליפים בלבד

כנראה שבאיזשהו מקום הגענו לסף ריגוש שהוא די קשה לסיפוק, אחרי שראינו את מיילי ערומה על כדור ברזל, את גהגה על ראש של ציפור וכו'.
צריך לעשות משהו מטורף באמת, או טראשי באמת (ע"ע מיילי סיירוס וקאנייה ווסט) כדי להפוך את הקליפ שלך למדובר.

הודעה כזו לכשעצמה יכולה להיות בסיס מעניין לדיון, אבל אני לא הולך לאלץ אנשים לדון בזה.

Music Man XD

New member
היום הלכתי ברחוב ושמעתי ילדים

קטנים, בגיל בית-ספר יסודי (בטח משהו כמו כיתה ד') מדברים על Wrecking Ball

אני מבין על מה אתה מדבר, אבל אני לא מרגיש ככה. אני יכול ליהנות גם מדברים אחרים, אני לא חייב את הקיצוניות הזו בכל קליפ שבו אני צופה.

למעלה