קליפ חדש ללורד!

ערן1987

New member
"מה גורם לה לחשוב שהיא תצליח?"

Royals הוא אחד הלהיטים הכי גדולים של השנה בעולם בכלל ובארה"ב בכלל, אלבום הבכורה שלה זכה למלא מלא שבחים והגיע למקום ה-3 בארה"ב כשבתקופה הקצרה שלו בחנויות (כחודשיים אם אני זוכר נכון) הוא כבר מכר כחצי מיליון עותקים. היא אמנם לא מופיעה בכל חור כמו כל אותן זמרות שציינת אבל באופן יחסי אליהן, ע"ס להיט גדול אחד (נכון לעכשיו), היא מצליחה אפילו יותר מהן.

Music Man XD

New member
מה הקשר בריטני?

במה היא שולטת בדיוק?

ולורד מצליחה בינתיים, למען האמת. זה דווקא מאוד פופולרי עכשיו - אמנים שהולכים על החבל הדק בין מיינסטרים לאלטרנטיבי.

ARTPOP

New member
אמנים שהולכים על החבל הדק בין מיינסטרים

לאלטרנטיבי זה אכן מאוד ''אין''. זה תמיד היה בחמש שנים האחרונות אבל התחיל בשיא העוצמה עם אדל, המשיך עם לנה דל ריי ועכשיו קורה עם לורד. זה טרנד של כמה שנים כבר.

DAN1EL

New member
אתה לא אמיתי. היא כבר פרצה בטירוף לשוק

האמריקאי, הרדיו שם עף עליה בקטע אחר (מצחיק שאתה מזכיר את קייטי ובריטני במקרה זה - הן ממש לא זוכות עם השירים האחרונים שלהן אפילו לחצי מהחשיפות של לורד) ו-Royals היה בשבוע שעבר במקום הראשון בבילבורד.

האלבום שלה מצליח יפה מאוד, וכרגע כל הזמרות שציינת (חוץ ממיילי סיירוס, שעדיין מצליחה באופן היסטרי) היו מתות להיות במצב שלה.

וגם אם נשים את כל זה בצד - היא מדהימה, והמוזיקה שלה אדירה, ואף אחת מהבנות שציינת - כולל מיילי אהבתי - לא מתקרבת לקרסוליים של ההפקות שלה. היא פשוט הוציאה את אלבום הפופ של השנה.
וזה בולשיט להגיד שרק פלצנים אוהבים אותה, כי לורד היא כרגע הכי הכי הכי מיינסטרים שיש. אפילו גלגל"צ חורשים עליה. היא פשוט...טובה.

DCOW123

New member
איזו ראייה צרה ומרובעת.

Rud3 Boi

New member
תקשיבו אתם משוגעים חח

בעיניי היא משעממת וחופרת, לא מוצא בה משהו מגניב.

עכשיו היא מגה מצליחה אבל נתנה משהו שיזכרו לדעתי.
רק מבחן הזמן יגיד בתכלס.

אני לא אומר שהצלחה מסחרית חשובה לה יותר המוזיקה, אבל נראה ש היא חשובה לה מ א ו ד, וזה בסדר גמור, היא גם רוצה לעשות כסף, כמו כולם.
פשוט לא ברור לי איך עם שיעורי ההיסטוריה שהיא שרה.

למעלה