קליפ חדש ללורד!

ערן1987

New member
אם כבר "הריבים הכי מעניינים"

אבישי ר

New member
הפסקה האחרונה שלך...

אני יכול להישבע שהיום חשבתי על זה כשרשמתי שאני שומע את Knee Socks.
ידעתי שתגיב על זה ככה.

Music Man XD

New member
הבנתי למה לא הגיבו

אין כאן שום דבר מלהיב. גם השיר, אגב. ביט נחמד, אבל הוא פשוט "עבר" לידי (נראה לי שזו הפעם השנייה ששמעתי אותו). קליפ שראינו כבר מיליון כמותו. אפרוריות אפנתית להחריד, עשן, ים, שחקנים עם לוק היפסטרי, בלה, בלה בלה... זה לא נורא, אבל זה מה שעונה להגדרה "שום דבר מיוחד".

לא אהבתי איך שהיא נראית כאן, נראה כמו שילוב של "מסע בין כוכבים" ו"פארק היורה". והצמחים האלה שהיא יושבת ביניהם לא מתאימים לי לשאר הקליפ.

בקיצור, די סתמי.

ערן1987

New member
אז תכתוב את זה! תרחיב למה לא אהבת

זה עדיין יכול לעורר דיון - תראה את השרשור על הקליפ האחרון של קנייה שרבים מחברי הפורום לא אהבו והוא היה שרשור די פעיל.

DAN1EL

New member
כדי שידברו על קליפ בהרחבה

צריך שאו שיאהבו אותו מאוד, או ישנאו אותו מאוד (כמו הקליפים של קאנייה ומיילי, שועררו כאן תגובות כאלה).

קליפ שלא התלהבו ממנו, לא לכאן ולא לשם, אין כל כך מה להרחיב עליו את הדיבור.

ARTPOP

New member
מסכים. אין לי מה לומר עליו.

אם הייתי רואה אותו עוד פעם ומתעמק יותר סביר להניח שהייתי מוצא על מה לדבר, אבל אין סיבה כי לא התלהבתי ממנו מלכתחילה.

ערן1987

New member
אבל זה למה אני תמיד שואל לא רק את דעתכם

על הקליפ אלא גם על השיר ולפעמים שאלות נוספות - זה לא דיון על הקליפ נטו.

DAN1EL

New member
סבבה, בגדול אתה עושה נכון

ואני לא בא אליך בטענות, אבל עדיין אני אומר: לפעמים פשוט אין מה להגיד, ואי אפשר לאלץ את זה.

ברור שאם נרצה אני יכול למצוא מה להגיד ולענות לכל השאלות שאתה שואל, אבל זה אמור להיות כיף. זה לא מבחן.

אבישי ר

New member
כמו שאמרו, קליפ לא מעניין.

אבל השיר... איזה שיר!!!
הוא לא בלט לי בפעמים הראשונות ששמעתי אותו, אבל פעם אחת הוא תפס אותי ומאז אני שומע אותו בלי סוף. אחרי Ribs, זה השיר האהוב עלי מהאלבום הנהדר הזה.

DAN1EL

New member
אצלי זה השיר האהוב יחד עם Royals

בכלל, יש שלישייה מאוד צמודה מבחינתי בפסגה:

Royals
Team
White Teeth Teens

שלושתם משירי השנה שלי.

ARTPOP

New member
קליפ חמוד מבחינה וויזואלית ולא יותר.

השיר בהחלט אחד האהובים עלי באלבום. בימים האחרונים אני מאוד אוהב אותו, את Buzzcut Season ו- Glory and Gore.

Rud3 Boi

New member
פשוט משעעמת אותי. אני לא מבין את הבנות האלה

שמנסות לפרוץ עם התדמית המיוסרת הזאת.
במוזיקת הפופ-מיינסטרים שולטות בארה"ב 5 זמרות: ריאהנה, קייטי פרי, בריטני ספירס, ביונסה, ומיילי סיירוס.
המטרה של לורד הזאת היא להצליח בענק ולעוף, שלה ושל חברת התקליטים שלה כמובן.
מה גורם לה לחשוב שעם כזה סאונד וכזאת תדמית היא תצליח לעשות את זה?
מי ישים עליה כשפאקינג מיילי סיירוס עפה עירומה על כדור בטון בקליפ שלה?.
היא צריכה משהו שיעיף אותה, שירים אותה.
לבנתיים שמים עליה רק ההיפסטרים המגה-פלצנים שבסתר חורשים על בריטני ודמי לובאטו.

ARTPOP

New member
למה קשה לאנשים להאמין שיש זמרים\ות שחשובה

להם המוזיקה יותר מהצלחה מסחרית גדולה ככל שתהיה. אני מעדיף להאמין שאני שומע מוצר שנוצר בעקבות אהבה גדולה ואמתית למוזיקה עם חזון, רצון ותשוקה אמיתית מאחוריו.
אני מאוד לא רוצה לשמוע משהו ולחשוב על זה שאולי מה שעומד מאחוריו זה רק עשיקת כסף על ידי חברת התקליטים. זאת מחשבה מעוותת לדעתי. כאילו זה מה שבאמת חשוב.

ARTPOP

New member
כאילו, למה קשה להאמין שזאת פשוט היצירה שלה?

אני כמעט בטוח שהיא לא יצרה את המוזיקה הזאת כשמה שנמצא בראשה זה לייצר להיט. הרי כל הפריצה הגדולה שלה קרתה ביום בהיר אחד עם שיר היפסטרים למהדרין ש''בפוקס'' הפך ללהיט אימתני.

ערן1987

New member
אני חושב שהיא באמת מאותן זמרות שהמוסיקה שלהם

באה לפני הרצון להצליח - במקרה שלה היא גם מצליחה מאוד.

למעלה