קליפ חדש ללורד!

ערן1987

New member

Music Man XD

New member
אני ממש לא רואה

את הפורום כ"פורום של מוזיקה מחתרתית". תסתכל על שרשורי המאש"ע, אין כאן שום דבר שעונה על ההגדרה הזו.

ARTPOP

New member
אין כאן הרבה מיינסטרים זה מה שבטוח.

שומעים כאן הרבה דברים שהם אינדי ומוזיקה אלטרנטיבית.

DAN1EL

New member
איזה שטויות

לורד לא ב-MTV או VH1?
קאנייה? ליידי גהגה? כריסטינה? אמינם? ביונסה?

אין פה אפילו אמן אחד שכותבים עליו שלא מופיע בערוצים האלה.

ARTPOP

New member
אני מדבר באופן כללי על הטעם של משתמשים פה.

הוא MTV ו- VH1 בהגדרה. אין צורך להתקטנן ולהתחיל לחפש אמנים שמתדיינים עליהם כאן. MTV ו- VH1 כבר לא מתאים להוויה הכללית של הפורום הזה.

DAN1EL

New member
לא רק שזה לא להתקטנן, זה אפילו ככה:

אין פה אמן אחד שמישהו פה שומע שלא נכנס תחת ההגדרה של הערוצים האלה.

אמן אחד.

איך אני איתך?

אני יודע שכל האמנים שאני שומע מתנגנים ב-MTV וב-VH1, לפחות באחד הערוצים מבין הרבים שיש, ולפחות באחת התוכניות.

DAN1EL

New member
בוודאות שידרו מתישהו קליפ שלה ב-MTV

יש בשעות הלילה תוכנית בשם "MTV בוטיק", ומשדרים שם המון דברים כאלה, ומלא דברים שהם אוף-מיינסטרים.

ערן1987

New member
פעם אני הייתי עוקב יותר אבל אני מודה שכיום

אני כבר כבר לא מרגיש את הצורך לחפש את הדברים הפחות מוכרים בכל חור, אבל אם יש המלצות כאלה ואחרות בפורומים השונים שאני כותב בהם (וזה בהם, כמובן) אז אני בהחלט מגיע עם ראש פתוח ומוכן להאזין לאותם דברים.

ואני מסכים לגבי השם, אבל לאיזה שם? כבר היו כמה דיונים על שינוי שם הפורום אבל אף אחד מהם לא הניב משהו שיצא לפועל בסופו של דבר.

DAN1EL

New member
למה תמיד אתם אומרים "MTV"

כשכותרת הפורום היא במפורש "ערוצי MTV ו-VH1"?

בחיים לא אבין זאת.

ערן1987

New member
על זה בדיוק אני מדבר

לי זה מרגיש כאילו חברי הפורום התרגלו לכך שאני זה שפותח שרשורים כאלה ואחרים (לא שרשורי מאש"ע) ברוב הגדול בהחלט של המקרים, וזה מתסכל. אני לא צריך להיות היחיד שאחראי על ה"חיות" של הפורום, גם אם אני המנהל שלו. זה צריך להיות הדדי כי כולנו כאן כדי לדבר על נושא שמאוד קרוב לכולנו.

DAN1EL

New member
אני מבין למה הוא מתכוון

חסר כאן משתמשים שנותנים לך קונטרה.
שכשאתה כבר משקיע בדיון ובתגובה, אז יש להם משהו מעניין להגיב בחזרה, ולא סתם "
" או לכל היותר "תכלס
".

ברור שהקצנתי עכשיו לגמרי, וחברי הפורום מגיבים באופן הרבה יותר מורכב מזה (תודה לאל
) אבל כן יש פה בגדול את התחושה הזאת, ש...וואלה, אין עם מי לדבר. ומי שנשאר פה - כולנו יודעים כבר בעל פה מה הוא חושב על כל נושא ואני יכול לכתוב כאן מה כל אחד חושב על כל אמן

Music Man XD

New member
אבל עולם המוזיקה

מספק לנו נושאים חדשים לדבר עליהם כל הזמן. אני סוג של מבין מה אתה אומר - וכן, ברור שהייתי רוצה לראות עוד חברים כאן בפורום, ובכל זאת - אני חושב שיש על מה לדבר.

ARTPOP

New member
בדיוק לזה התכוונתי. זה לא קורה רק בפורום הזה.

פשוט מחסור במשתמשים.

ערן1987

New member
אני כ"כ מסכים על הפסקה האחרונה חחחח

לפעמים יש הפתעות אבל בסה"כ זה נכון.. מצד שני, מה, עדיף לחזור לתקופה של ריבי בריטני-כריסטינה?

למעלה