קליפ חדש ללורד!

ערן1987

New member
סתם נתתי את ביבר כדוגמא

אני לא מצפה שאנשים יגיבו רק כדי לסמן וי כמו שאמרת, אבל נגיד הקליפ החדש של לורד - כל מי שהגיב על התגובה שלי (לגבי למה לא מגיבים וכו') אוהב אותה ברמה כזו או אחרת, או לפחות התעניין בבאזז סביבה שבחודשים האחרונים, ועדיין אפילו לא אחד הגיב עליה. מבין את העניין? גם שיש נושא שמעניין לא מגיבים עליו (ע"ע השרשור על הקליפ של מ.י.ה שפתחתי לא מזמן ושלא קיבל אפילו תגובה אחת!)

פשוט אני אף פעם לא מצליח להבין מה יכול לגרום לאנשים להגיב ומה לא. אני חושב שזה גם מאוד רלוונטי להביע ביקורת שלילית על אמנים (כמו נגיד על קייטי פרי שאני יודע שהרבה כאן לא אוהבים אותה).

ARTPOP

New member
גם
.

Music Man XD

New member
אני חייב להודות שאני לא מבין אתכם עד הסוף.

למה שלא פשוט תפתחו שרשורים וכאלה, תהפכו את הפורום לפעיל יותר? זה תלוי בנו בסופו של דבר. אם כולם מרגישים ככה, אולי כדאי שכולם יכתבו יותר ואז כולם ירגישו אחרת, לא?

אני ממש לא תוקף או מתלונן, פשוט מנסה להבין.

ARTPOP

New member
הבעיה מבחינתי היא החוסר במשתמשים פעילים.

אין הרבה משתמשים ולרוב דיונים הם מצומצמים וקטנים. יש גם חוסר ב''צבע'' בפורום, בלי לזלזל.

ערן1987

New member
מה הכוונה ב"צבע"?

ולדעתי אם חברי הפורום הקבועים יתחילו לכתוב כאן בצורה הרבה יותר אקטיבית זה יעורר את הפורום לחיים ויגרום למשתמשי דני דין (רואים ולא נראים חח.. כלומר כאלה שקוראים אבל לא כותבים) להתחיל לכתוב כאן יותר ואולי זה גם יוביל לכך שיגיעו לכאן יותר משתמשים.

זה לא יקרה תוך יום-יומיים, אבל אני בטוח שזה יקרה בסופו של דבר. מה גם שכמה חברי פורום קבועים עד לאחרונה קצת נעלמו (בעיקר דניאל הקארדשיאני חח)

ARTPOP

New member
''צבע''.. אממ.. אנשים ששומעים הכל כזה.

אולי זה רק אני. אני מסכים איתך לגמרי ואני אנסה לעשות עוד מאמץ.

ערן1987

New member
יש פה אנשים ששומעים מוסיקה שהיא הרבה מעבר

לטייטל היחסית מחייב של הפורום, MTV.

אהובה עוזרי, ג'ואנה ניוסם, XX, כל מיני מוסיקאים אלטרנטיביים שאף אחד לא מכיר, המון מוסיקה ישראלית, מוסיקה ישנה שנוצרה עוד הרבה לפני MTV - יש פה הכל מהכל, רק פחות מזכירים את זה מסיבות כאלה ואחרות. זה פה וזה קיים, אבל לא "מדברים על זה" כי אי אפשר ממש לפתוח שרשור על הקליפ החדש של הביטלס כי פשוט אין כזה

ARTPOP

New member
אוי
כתבתי משהו מפורט יחסית וזה לא שלח.

בסך הכל כתבתי שאין בפורום הזה אנשים שאוהבים כמוני אלקטרו ופופ, ברמה של לעקוב אחרי אמנים מהז'אנרים הללו ולהתעניין באמת.
בלי שום קשר, אני חושב שצריך לשנות את השם של הפורום. זה כבר הפך להיות לא קשור לכלום. המשתמשים כאן שומעים בעיקר אינדי ואלטרנטיב, שום קשר למה שקורה במיינסטרים וב- MTV ו- VH1 בפרט.
אפשר לקרוא לפורום: ''פורום דיוני מוזיקה לועזית'' או משהו כזה.

DAN1EL

New member
רק שדנים פה לא רק על מוזיקה לועזית,

כי ב-MTV הישראלי משדרים לא רק מוזיקה לועזית.

ARTPOP

New member
אבל דנים פה בעיקר על מוזיקה לועזית.

אפשר לקרוא לפורום גם פשוט ''פורום דיוני מוזיקה''. לדעתי צריך לעלות את הסוגיה הזאת עוד פעם ושאנשים יציעו רעיונות.

DAN1EL

New member
סבבה, אבל אתה רוצה להרחיב את הדיונים,

לא לצמצם אותם.

דיוני מוזיקה דומה קצת ל"מצעדים וביקורת מוזיקה", ויש כזה כבר פורום.

ARTPOP

New member
צודק, אבל צריך למצוא משהו בסגנון השם הזה.

משהו שיתאים לרוח שלו.
''פורום אוהבי מוזיקה'' למשל נשמע אולי קצת פתטי אבל די הגיוני לפורום כזה.

אבישי ר

New member
גם אני הצעתי פעם לשנות את השם,

אבל היום שאני חושב על זה, במה זה כבר יתרום? זה לא באמת ימשוך עוד אנשים להצטרף לפורום.

ARTPOP

New member
לא זה לא. אבל עדיין חורה לי שאין בפורום הזה

שום דבר שקשור ל- MTV ו- VH1. זה כמעט הפך להיות פורום של מוזיקה מחתרתית בעיקר בגלל המשתמשים פה, שזה לא רע כן?.
וצריך עוד משתמשים! זה הכי חשוב. צריך שיהיה מעניין.

אבישי ר

New member
ברור שצריך עוד משתמשים.

הגיע הזמן שהקוראים הסמויים בפורום יחשפו את עצמם ויקחו חלק פעיל בפורום!

מה שטוב בשם של הפורום זה שהוא לא מגביל אותנו בז'אנרים, כי אף אחד כאן לא שומע סגנון אחד מקובע. כולנו פונים לכמעט כל ז'אנר אפשרי. לתת שם אחר זה פשוט יהיה מיותר בעיניי.

ערן1987

New member
על המשתמשים הסמויים!

הייתה את סיון (אם אני לא טועה), אותה אמא שפתאום צצה והייתה ממש חמודה ומשעשעת - אבל ככה היא גם נעלמה ):

היא כתבה שהיא הייתה סמויה ואולי היא עדיין קוראת, מי יודע :)

DAN1EL

New member
לא, היא באה מהראשי

בעקבות דיון על מיילי סיירוס.

סיוון, תחזרי

למעלה