קפיטליזם, אתאיזם, דת,

RichardSmith

New member
חשבתי שרק מהתקופה שלי... ../images/Emo9.gif

הטייסת הראשונה באה אלינו פעם לאיזו עבודה. ככה שהיא אולי התחילה את הקורס ב 99 או משהו כזה, לא?

הקורס האחרון בלי בנות התחיל

ביולי 96 (הקורס שלי) בקורס שהחל 1/2 שנה אח"כ היו בנות שאחת מהן (אאל"ט שמה איה) הגיע עד לסוף שלב "בסיסי" שהיה אז השלב השני בקורס (כלומר "שרדה" שנה). הבג"ץ הוכרע לפני תחילת הקורס שלי, אולם חה"א קיבל שהות להערך לשינוי.

pieceofmadness

New member
אל תבכה, זה יקרה לכולנו

כולנו בסוף נתקמט כמו ז'קט פשתן אחרי שפואד ישב עליו חמש שעות, נשכח איפה הנחנו את התותבות ונזמין את יד שרה כשנרצה לצאת מהבית. בעצם, אולי נעשה בחכמה אם נדלג על השלב הזה ונגמור מהר, כי שמעתי שהבורות לעולם הבא אוזלים בגוש דן.... סתם, עד מאה ועשרים בבריאות ואושר. אפשר להעביר את הטבעת לאצבע אחרת ולהיזכר ש... לעזאזל, מה רציתי להזכיר לעצמי?? אוחח. האפורים האלה בתוך הקרקפת, כמה מהר הם מתבלים. בוא נתבע את היצרן...

ברור ש-M16 ../images/Emo99.gif

והיה לי ארוך .... שפצע לי את כל הרגליים ועשה מלא סימנים כחולים, סגולים שהפכו לירוקים עם הזמן וסימני דם בינתים ..... חחחחחח זה נשמע זוועתי אבל למרות הכל.... כל כך אהבתי אותו.... היה לי עצוב לשים אותו מתחת למזרון..... ישנתי מחובקת איתו כמו דובי

RichardSmith

New member
../images/Emo99.gif גם אתה היית משלנו...

הטובים לטייס והטובות לטייסים?
(אף על פי שאנוכי היה בקריה
)

RichardSmith

New member
סייר אוויר זה...

לטוס במטוס קל עם מצלמה? או שזה תפקיד קרקעי? מקווה שזה לא מסווג יתר על המידה לפורום...

היות ואני נשוי וזקן (בן 30 בפברואר)

אני כבר לא מתלהב כל כך מחיילות (לעומת זאת אני מ א ד מתלהב מאשתי המדהימה שתמונות שלנו יחד נמצאות בשרשורקשר).

RichardSmith

New member
אוי, וייז מיר...

אומנם חיילת היתה ב"כתבה", אבל מה שחשובה היתה היחידה.
זה די משעשע, כאשר אתה בפנים, בתוך המערכת, אתה חושב כמה היא גדולה. כאשר אתה מסיים, מסתכל אחורה, כל כך צוחק על המחשבות הללו. ככה עם ביה"ס, ככה עם הצבא. אם תעלה אותי עכשיו על מדים, אתן כל כך הרבה יותר יחסית למה שנתתי. (ואז יחסית לחיילים אחרים נתתי הרבה...) האנושות משעשעת.

RichardSmith

New member
נ.ב

אמרו את זה כל כך הרבה פעמים לפני, אז לא ממש רציתי להשמע כתקליט שבור. נשמע שאתה בהחלט בר מזל עם הבחורה הזו. מקווה שרק אושר תדעו. כיף לך שאתה לא רעב בדרך שלי. כמובן שאתה כן רעב בדרך שלך.

pieceofmadness

New member
"לעולם אל תיקח לאיש את התקווה

- לעיתים היא כל מה שיש לו"... בצחוק. טוב, תמיד קיימת אפשרות שתצא עם אחת בשם תקווה... אל תהיה עגמומי. אומרים שלחם פומפרניקל משביע מאוד...

למעלה