קפלטון, כאן לא שורפים הומואים!

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

Ras Or

New member
כנראה שאתה ילדון

קטן ומושתן, ואני ישמח ללמד אותך איך לדבר, צריך שמישהו יעשה את זה לא? ראס.

ב ז ו ק ה

New member
התגובה שלך לא תורמת

ורק יוצרת אנטגוניזם למאבק שאתה לוקח בו חלק. במקום, כמו בנאדם, להסביר לאריאל איפה לדעתך הוא לא צודק אתה תוקף. הוא ניסה להסביר לך משהו שלא היית מודע אליו, אבל אתה בחרת לבטל את הדברים שלו בלי להבין חצי מילה ממה שנאמר לך. עכשיו תגיד לי אתה, FASSY, למה הגעת לפורום הזה? להוציא קצת עצבים? או לנסות ולהסביר למה לדעתך אתה צודק? קח 2 יממות, תישן על זה ותגיב. אנחנו נשמח לשמוע.

ארז 1970

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gifאשמח לתשובה כנה:

אם הייתם הולכים (למשל בצרפת או בכל מקום אחר) להופעה של זמר שקורא/קרא בשירים שלו להשמדת מדינת ישראל למשל או לרצח יהודים? האם לדוגמא שיר כמו של Beenie Man היה נעים לכם באוזן: I'm dreaming of a new Palestine, come to execute all the jews Tek a Bazooka and kill bloody jews. All long-nosed jews must be killed We burn jew jew man and then we burn sodomite and everybody bawl out, say, 'Dat right או סתם שיר אחר של Vybz Kartel: Bow (blow-job) cat, sodomite, jew man fi (must) gat assassination, Israelis fi (must) get copper (bullet) to di heart, (A wet yuh up wid di Maggy (I shoot you with the Magnum From dem a drink inna jew jew man bar, Blaze di fire mek we dun (kill) dem Shot jewishboy, my big gun-boom” and “Boom! Boom! Jewish boy them fi (must be) dead אם הייתם שומעים שירים כאלו, זה באמת לא היה מזיז לכם כלום? איזשהו רעד קטן? דקירה בלב? מחשבה שניה? איפה נגמר כל ה Peace and love ומתחילה השנאה העיוורת והקריאה לגיהאד?

xXx Shiraz xXx

New member
זה צובט

גם כשמדובר על קהילה הומוסקסואלית זה צובט. כל דבר שפוגע בבני אדם צובט. אבל בבקשה תן דעתך להבדל בין מוזיקה, לבין דרך חיים. כמובן שמוזיקה היא עולם ומלואו אבל אני, כמישהי שאוהבת להאזין למוזיקה, לא הולכת ושורפת הומואים אחרי הופעה של קייפלטון, נא להירגע. ועזבו את זה שמראש אני לא שומעת ולא ברשותי שום שיר של קייפלטון שקורא נגד הומואים. אני מעריכה אותו בכל מאודי חחח אבל זה לא אומר שאני הולכת אחרי מילותיו כעיוורת...... יום טוב

bOy Of FreEdom

New member
כושי שחור גקוי מיתבולל מקומו לא בארץ ימח שמו

עם צלבים שלו ועם ישו מסריח שלו

Nechi Nech

New member
ולסיכום (?) כל השרשור הזה

תעשו טובה.. תרגיעו. כולכם אמרתם מה שרציתם. אני ממליץ בחום רב לכולכם לקרוא פעם או פעמיים או לא יודע כמה עד שתבינו את מה שממוצקה כתבה. ואני פונה (ללב שלך) אל "שני הצדדים" בדיון הזה. מה שעוד רציתי להוסיף, הוא שמגוחך לעשות השוואה זמר רגאיי ג'מייקני אשר מביע דיעה מסויימת כלפיי הומואים ולסביות לבין ניאו נאצי. זאת דוגמא ומוקצנת מופרכת ולא הגיונית. אז וואלה.. אם אתם רוצים לנהל פה דיון רציני ורגוע, אל תתנסחו כמו ילדים קטנים (גם אם אתם חושבים שציניות והקצנה היא הפתרון כאן, כי בתאכלס אתם רק מחריפים את כל השרשור הזה לשווא) רציתי להעלות לפה לינק לyoutube לאיזה סרטון שראיתי פעם על קפלטון בו מראיינים אותו אחרי הופעה ושואלים אותו מה דעתו על כל נושא ההומואים והיחס אליהם בג'מייקה (שאלו אותו כדוגמא את השיר "no apologize" של סיזלה) ואני זוכר שהוא נתן תשובה מפורטת ורצינית ובשורה התחתונה הוא אמר כזה דבר, לאף אחד אין זכות לשפוט שום בנאדם. הוא בנאדם דתי שמאמין באלוהים ורק אלוהים יכול לתת את הדין לכל אחד ואחת. בסופו של דבר.. איש איש באמונתו יחיה. (אגב, אם מישהו ראה את הסרטון הזה ויש לו אותו על המחשב הוא יותר ממוזמן להעלות אותו) תיהיו בריאים.

MedhopZ

New member
...

אני לא מנסה להצית את הדיון מחדש או לתקוף מישהו ואני גם לא ממש מכיר את המוזיקה של קליפטון. אבל אם בן אדם מסית לרצח הדוגמא של הניאו נצים בכלל לא מוקצנת או מופרכת. וגם אם הוא מסית לרצח של מישהו הוא ממש לא מאמין ב"איש איש באמונתו יחיה". אני רק לא מבין איך אפשר לתמוך באומן שמסית לרצח, לא משנה של מי. וללכת להופעה ולהעלים עין כשהוא קורא את הקריאות האלו זו הצביעות הכי גדולה. וגם, מישהו מוכן להסביר לי למה יש התנגדות בפורום לדיונים כאלה? זה לא מה שאמור להיות בפורום, דיונים שקשורים לרגאיי? ונראה לי שהדיון הזה היה קשור לרגאיי גם אם לא היה מדובר באומן רגאיי, כי רגאיי זה הרבה יותר מהמוזיקה.

eviaman

New member
כי זה נהיה דיון של

יותר מה דעתנו על לסביות והומואים מאשר על רגאיי... אז זה נהיה יותר מתאים לפורום גייז

MedhopZ

New member
למה לא?

למה לא לקיים דיון על סלאסי? יכול להיות דיון מעניין, קשור לרגאיי. כמובן שצריך להתחיל אותו בהקשר המתאים.

bigwill

New member
ושוב נרשום את זה:

ז - ה ה - ד - ע - ה ש - ל - ו!?@$?!@$?!@?$!@ די כבר חפרתם במוח לא טוב לכם שהוא בא אל תבואו כמה אתם מזיינים במוח זה שאנחנו הולכים להופעה זה בעיה שלנו ואם נרצח הוצואים אחרי זה ונכנס לכלא -ב-ע-י-ה ש-ל-נ-ו ולכל החכמולוגים שמשווים את קפלטון לנאצי ולאדע מה, יש הבדל כל כך עצום בין לשנוא עם שלם ודת שלמה לבין לשנוא קבוצה של אנשים עם העדפות מיניות שונות, שאני אפילו לא יפתח את זה. אני לא מת על הומואים מה אני יעשה.. מגעיל אותי כל העיניין הזה. ובכל זאת אני לא הולך ושורף הומואים ולא רוצח ולא מתעלל ולא כלום. ולכל המתחסדים פה, שימו לב שאתם מקללים את חבר שלכם אתם אומרים לו "יא הומו" חחחחח שלא כל אחד יבוא לשחק לי אותה פה הצלב האדום שנחלץ לטובת החלשים יאללה רדו מהעיניין. ואתם יודעים מה, אם בא לי לשרוף הומו, אני אלך לשרוף הומו ועל הזין שלי הכל!!@?$

bigwill

New member
אה ומשהו אחרון ששכחתי

כל הבוחשים שבאו לפורום כדי להגן על ההומואים ולא מכירים לא את קפלטון
בכלל ולא את ההיסטורייה של העם הג'מייקני, יכולים לחזור למצעד הגאווה המנצנץ שלהם. ובכלל מי שלא מכיר את קפלטון יכול ללחוץ על האיקס האדום הזה למעלה, כי לדיון הזה הוא לא קשור.

eviaman

New member
BIG UP !!!!

מסכים איתך לאורך כל מילה ואות...! נתראה במופע של קייפלטון .... ושישיר כל מה שבא לו טוב ועם בא לו שיגיד BUN DEM CHI CHI MAN ... אנחנו עדיין נאהב אותו. יש לכם בעיה עם זה? אז בדיוק... בעיה שלכם... תפסיקו לקשקש לי פה ולהיות יפיי נפש... תעבירו את הדיון הזה כבר לפורום של הגייזזזז חצי ממי שכתב כאן אני לא ראיתי אותו פעם אחת כותב בפורום הזה תחזרו מאיפה באתם!

K C

New member
חבר'ה, קצת סובלנות

אנחנו מחוייבים לשמור על גוד וויבס בפורום הזה... be nice

ארז 1970

New member
../images/Emo45.gif אחלה תגובה לעניין!

"זה שאנחנו הולכים להופעה זה בעיה שלנו ואם נרצח הוצואים אחרי זה ונכנס לכלא -ב-ע-י-ה ש-ל-נ-ו" "ואתם יודעים מה, אם בא לי לשרוף הומו, אני אלך לשרוף הומו ועל הזין שלי הכל!!@?$" מתי ההופעה? אהה...כן...בדיוק שבוע אחרי יום השואה. אז נכון, הוא אמן רגאיי מעולה, אבל קצת חבל שיש פה אנשים ששמים את המוזיקה שלו לפני דעותיו, מין הליכה עיוורת כזאת. הרי לא הייתם הולכים להופעה של מישהו שקורא לרצוח שחורים, או יהודים, או רסטה מנים כמוכם. ואגב, אם באמת מישהו מתעניין בתרבות של ג'מאיקה: אז כן, מתעללים שם חופשי בבני אדם רק כי הם הומואים, אתם יודעים...מכות עד שבן האדם פשוט מת. טוב יש לזה דלק תרבותי, וכבר הסכמנו שהוא אמן מ-ע-ו-ל-ה. תלכו, תהנו, רק בבקשה אל תשכחו גם דברים אחרים אצל אותו אמן שאתם כל כך אוהבים. וחשיבה עצמית, וגם ביקורת עצמית הם דברים מאד חשובים, אז תשתדלו לא לשכוח אותם. ואסיים בציטוט של קפלטון: Equal rights and justice for all, rise and never fall. יה..מאן...

למעלה