קפלטון, כאן לא שורפים הומואים!

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך
הדוגמא באה להסביר שההסתכלות של ה"קהילה"

ההומו לסבית לכל הסיפור הזה היא צרה באופן משווע. הם לא מבינים מאיזה מקום זה בא. נכון גם אצלנו וגם בג'מייקה יש אנשים קיצוניים יותר בעניין ההומוסקסואליים אצלם ובעניין הערבים אצלנו, כל אחד ואיפה שכואב לו. קפלטון הוא לא כזה, כמו גם חברי הפורום שאיש מהם אינו מעוניין להרוג ערבי משום שהוא ערבי. אבל, אם ערבי מסויים יהרוג מישהו מהמשפחה שלך חלילה, דעותיך על ערבים עשויות להשתנות. אותו כנ"ל לגבי ההומואים המוכרים הראשונים בג'מייקה, שהיו מבצעים מעשי סדום בנערים שחורים תמימים, מה שיצר מטענים עצומים בלב העם הג'מייקני הן לגבי הומואים והן לגבי לבנים. אבל שוב, זה לא שאם אתה לבן הומו ותסתובב בג'מייקה סתם כך יפגעו בך. ממש לא. תן כבוד, ותרוויח אותו בחזרה. אתה לא רוצה להסתבך עם אנשים שלא מכירים אותך אבל יש להם דעות קדומות נגד המוצא שלך ודרך החיים שלך, באותה מידה שלא תרצה להיכנס לעזה סתם כך. זו כבר התגרות... כמו שראיתי שיער אמר, אני לא מאמין שאיש מבין מארגני ההפגנה ואך מרבית מתומכיה מכירים את סיפורו האישי של קפלטון, חקרו לעומק על שיריו ומשמעותם בראי העם הג'מייקני. בקיצור, אם ההסתכלות הייתה יותר רחבה והם היו מבינים קצת מעבר, אולי היה על מה לדבר, או שדעתם לא הייתה עומדת בעינה... כרגע מבחינתי זה מגוחך כל הסיפור.

נכון שאם ערבי

היה רוצח את המשפחה שלי אז אולי הייתה משתנה הדעה שלי כלפי ערבים(אני מקווה שלא), אבל עדיין זה לא אומר שהדעה שלי הייתה מוצדקת. היא הייתה באה מתוך הכללה מוטעת ולא נכונה. וכן, חלק מהערבים גם רצחו וטבחו בנו ללא הרף לפי קום המדינה במאורעות, וגם עכשיו חלקם רוצחים בנו. אבל אנחנו, אני לפחות, לא אומר לרצוח ולשרוף אותם. כנ"ל בג'מייקה. כנ"ל באירופה. אם יהודי אחד היה עושה רע למשפחה מסוימת, אז הם היה שונא יהודים. אבל כשהוא היה אומר לך שצריך לשרוף את כל היהודים ולרצוח אותם, אז היית אומר לו שזה מוצדק כי יהודי עשה רע למשפחה שלו?

אתה מקשיב לעצמך אחי?

"היה רוצח את המשפחה שלי אז אולי הייתה משתנה הדעה שלי כלפי ערבים(אני מקווה שלא), אבל עדיין זה לא אומר שהדעה שלי הייתה מוצדקת." אם אתה לא מאמין בדיעה שאתה מביע או "עלול" להביע, מי יאמין? ורעיון מטופש מלכתחילה היה לעשות מההומואים עם ולהשוות אותם ליהודים ואת הסטרייטים המיושנים לנאצים. זה מרתיח אותי. הדיון הזה עבר את גבול הטעם הטוב, ואני חושב ש"קהילת" ההומוסקסואליים רק יורה לעצמה ברגל עם המחאה שלה והמקום שהיא הולכת אליו. מה שהכי חבל לי מכל הדיון הזה, הוא שכבר הרבה זמן לא ראיתי שרשור כל כך ארוך על נושא שכל כך הייתי רוצה לשים בנישה הכי פינתית של הפורום, במקום איזה דיון אינפורמטיבי על הגעתו של קפלטון לארץ עם תמונות, מוזיקה ואינפורמציה...

אני מאמין בדעה שלי.

ובגלל זה אני כאן מדבר איתכם, מתוך הפורום הזה.. אני לא אאוטסיידר, ואני כותב פה מידי פה, וקורא פה כל הזמן. אני לא מפחד להביע את הדעה שלי במקום שיש הרבה אנשים שחושבים בצורה מסויימת, ואני חושב בניגוד אליהם. זה להאמין בדעה שלי. כשהדעה שלי, נניח היא גזענות, שנאה, רצון לרצוח וכו', אז היא לא מוצדקת. אני מקווה שאתה תסכים איתי.

eladts

New member
מי שעשה את ההשואה בין אלו שרוצים

להרוג הומואים לנאצים זה הנאצים עצמם. כן, הנאצים לא השמידו רק יהודים אלא גם עוד קבוצות "בלתי רצויות" לתפיסתם: הומוסקסאלים, צוענים, נכים ומפגרים. לכן ההשואה בין מי שמטיף להרג בני אדם מקבוצה מסוימת לנאצים היא טבעית. את כל הנימוקים שהעלית ("כולם שם כאלו", "זה רק דיבורים, הוא לא באמת מתכוון") אפשר היה להעלות ב-1933 כלפי זמר גרמני שתומך ברעיונות הנאציים, אבל היום, בחוכמה שלאחר מעשה, מי יקנה אותם?

afiloo

New member
האנאלוגיות שלך די מטופשות

באותה מידה אתה אמור לקבל את הבעל שמכה את אישתו כי הוא עלה ממדינה X ובמדינה X מותר להכות נשים. באותה מידה אתה אמור לקבל את הזמר הניאו-נאצי שקורא לשרוף יהודים, כי בעיר שלו בגרמניה כולם כאלה ואבא שלו היה חייל שנהרג בצבא הגרמני במלחמת העולם השניה. באותה מידה אתה אמור לקבל מישהו מהחמאס שקורא להרוג יהודים בפיגועי התאבדות, כי גם השכן שלו וגם דוד שלו עשו פעם פיגועי התאבדות וכל הכפר עשה להם מיבה אחרי זה. אין שום הצדקה לאף אחד מהדברים הנ"ל. אין גם הצדקה לכך שזמר יעלה על במה ויקרא לשרוף אנשים כי הם כושים, יהודים, הומואים או צריכים להתנייד באמצעות כסא גלגלים. לעניין הטענה שכל מי שמגיע מג'מייקה צריך להפגין נגדו - אם הוא קורא לרצח של אנשים אחרים יש מקום לתקוף אותו, במיוחד אם הוא מטיף לדברים הנ"ל מול מאות (ואולי אלפי?) אנשים כשהוא עולה על במה. פשוט וקל.

otzzto

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני חושב שזה מסכם את זה, פשוט ולעניין.

תיקון קטן

לא השלמתי משפט אחד: בשביל לצאת למחאה אמיתית תצטרכו לעמוד בשדה התעופה 24/7 ולא לתת לאף ג'מייקני לדרוך בישראל, כי הם חושבים בדיוק כמו קפלטון. זהו תמשיכו. או תפסיקו עדיף...

ItsikH

Member
חושב ועושה זה שני דברים שונים אפילו ואגנר הדוחה לא שילב ביצירותיו מסרים אנטישמיים, לא כל שכן קרא לרצח יהודים. אין כאן משטרת מחשבות, יש גם כמה "יוצרים" ישראליים שהביעו דיעות דוחות למדי, אבל... הטקסטים של הגאון מוילנה הם הסתה מפורשת ובלתי ניתנת לשום פרשנות מקלה. הסתה לא נכללת בהגדרה של אמנות וגם לא רב תרבותיות. נאמר כאן שלמוזיקה יש כוח - אכן, ההסתה הזו מעודדת את אותם אנשים שברגע זה ממש מיישמים את ההמלצות של האדמו"ר הלכה למעשה באותה ארץ של אהבה ואחווה.

אבל גיל,

אתה אומר ששם זה נורמלי ויש ארצות שמקבלים אותם בידיים פתוחות.. זה אומר שזה בסדר מה שהוא שר? אני לא מבין, אתם באמת חושבים שזה בסדר הטקסטים האלה? נכון, לאנשים יש דיעות. אבל זאת לא זכותם להביע אותם. זה בדיוק אבל בדיוק כמו שאיזה זמר היה שם בשיר שלו "תשרפו תיהודונים המלוכלכים". אז באמת היית חושב קצת אחרת, נכון? אאמרת שבגלל שאנחנו מדינה מתוקנת אנחנו צריכים לתת להופעה הזאת לקרות.. אני חושב שקפלטון לא צריך להכניס את התכנים האלה בהופעה ואז זה יהיה סבבה. כאילו, מדינה מתוקנת ודמוקרטית זה לא אומר שמותר לכל אחד להגיד מה שבא לו.. גזענות במדינה דמוקרטית אסורה, וגם רצח. שני הדברים האלה מופיעים בשיר של קפלטון. אז ככה שהטענה של מדינה מתוקנת לא כל כך עובדת פה.

Carcass

New member
...

תפסיקו לשחק אותה כל כך נאורים ולאדע מה,כל מה שאתם מחפשים זה פרובוקציות ותו לא. לא נאה לך שהוא בא לארץ?תטוס לסן פרנסיסקו ותשתה קומסופוליטן,אנחנו בזמן הזה נשמע מוזיקה של אחד מהאמנים הגדולים ביותר בז'אנר אי פעם. ולי לא נאה שירון כהן מופיע ביום העצמאות בראשון?אז מה?אני ילך להפגין נגד קוקסינלים?לא. יאללה צא מהסרט שתה חי בו,אפחד לא רוצה לשרוף אותך אישית,מדובר פה על אמן בסדר גודל שלא בא לפה כל יום וכל יומיים,כן היו לו טקסטים שכאלה,אבל וואלה,ככה הוא גודל,ככה הוא מחונך,זאת האמונה שלו,זאת הדת שלו,המצעד גאווה הקטן שאתם מתכננים מחוץ להאנגר לא יסיט אף אחד נגדו.

noa08128

New member
טוב שעידכנתי אותך שהוא מופיע ../images/Emo13.gif

ובקשר לכל הנאמר פה. יש לי המון חברים מהקהילה. אני מאוד אוהבת אותם בלי שום קשר לנטייה שלהם. וכן אני אלך להופעה של קפלטון. אני יכולה להסכים עם חלק מדעותיו אבל את האומנות שלו אני אוהבת ואמשיך לאהוב. ובקשר למחאה. אני מעד. הפגנות נגד דעותיך זה תמיד לא. וכמו שאמרו כאן. כל מי שיבוא לא הופעה בטוח לא ירצה לרצוח הומואים לסביות בי טראנס וכו', בגלל ההופעה. one love noa

כן, נכון.

הם מחפשים לעשות פרובוקציות, לא שום דבר אחר. לא אכפת להם מזכויות אדם וכאלה. המטרה היחידה שלהם זה שאלה שיבואו לשמוע את קפלטון לא יהנו מזה. הם רוצים לגרום לנו רע. סרטטטטטט. למה לא נאה לך שירון כהן מופיע בראשון? כי הוא קוקסינל? מה הבעיות שלך עם קוקסינלים? ירון כהן שר עליך משהו לא נחמד? לשרוף את כל הסטרייטים שלא עשו שינוי מין וכו'? אותו לא רוצים לשרוף אישית. את כל ההומואים ברצון, עפ"י קפלטון. ושוב, אם זאת האמונה שלו והדת שלו זה לא אומר שזה בסדר.

Ras Or

New member
דיי דיי כבר כמה עוד אפשר?

שקד הנכבד , את מי אתה מנסה לשכנע פה? זה דיון ללא סוף , תסלח לי אבל אתה לא יכול וגם לא תוכל לשנות דעותיו של אדם, אני מכבד את העובדה שאתה שמאלני נחמד שרוצה שיכבדו את כולם, אין לי שום בעיה עם זה, אבל לנסות לשכנע את לא יודע מי שקפלטון לא צריך להופיע פה ושהוא בן אדם רע זה לא בדיוק התפקיד שלך, להעביר את המסר סבבה, אבל לטחון את זה עד אפר זה כבר מוגזם וכמו שגיל אמר זה עובר את גבול הטעם הטוב, תרבות הראסטה (מהמקום שלי לפחות) היא נגד אלימות , אחרי ההופעה אני מאוד בטוח שלא יצאו לרחובות עם קלשונות ולפידים לחפש הומואים, בבקשה ממך חאלס עם הדיון האין סופי , זה פורום רגאיי, נדבר על להביא את המהפכה החברתית והמדינית על מוזיקה על גאנג'ה על הכל, אבל ברוח טובה ובטעם טוב מקווה שהבנת אותי קצת ראס אור ארליך.

למעלה