קצת סרטונים ותמונות מההופעה אתמול בלונדון ו

TyrAnnyA

New member
בילבולי

מדברים פה על Revenge, בהאמרסמית' לא היו שירים חדשים בכלל והשיר שאת מתכוונת זה Pressure

עליתי על טעותי אחר כך..

pressure היה בבריקסטון. לפחות זה לא סוטר את העובדה שהייתי שמה.. חחח.. לא הבנתי באיזה הקשר דיברו על לונדון. .קיצ. לא משנה. הבנת אותי

TyrAnnyA

New member
הייתה לפני כמה ימים הופעה בלונדון,דיברו עליה

לא מסכימה..

נראה איך זה יהיה בדיסק. עם הטונים הגבוהים האלה זה נשמע לי קצת מיוז שכזה..

RenanaD

New member
../images/Emo45.gifוגם ההתחלה לא היתה משהו, אבל ההמשך השתפר

RenanaD

New member
מה, כשהתחלתי לשמוע את השיר בהופעה במילאנו

התחלחלתי לגמרי... לא הבנתי למה ג'ארד ככה משפיל את עצמו מרצון מול כולם. אבל שאר השיר היה אחלה.

TyrAnnyA

New member
למה?

למה את חושבת שלשיר יפה=להשפיל? נכון שאני הכי פאנגירל והכל, אבל... דיברתי עם אנשים בקיאים בפיתוח קול וכל הבלה-בלה הזה, הם אמרו ששירה כזאת- כישרון אמיתי, זה מוערך וזה באמת מאוד יפה. תשמעי את ההקלטות מהופעות שלהם, נגיד, ב-2003. לא שומעים אותו בכלל... כל הכבוד לו על הנטייה הזאת להשתפר

RenanaD

New member
זה לא מה שאמרתי

לג'ארד יש קול טוב והוא בהחלט השתפר בשנים האחרונות. את יכולה להכניס אותי לרשימת האנשים הבקיאים ששאלת, גם לי יש רקע נרחב בתחום המוזיקלי
מה שכן אמרתי, זה שההתחלה של השיר היתה חלשה. גרם לי להרגיש קצת לא נעים בשביל ג'ארד עצמו... אבל בהמשך הוא התחזק וסיים את השיר אחלה. בינתיים נראה שהשיר לא יהיה באלבום וחבל, כי ממש הייתי רוצה לשמוע אותו בגרסת אולפן.

I AM7

New member
טוב , הוא נשמע כמו דוד דאור...

כאילו הוא אילתר את השיר הזה באותו שניה..... מדהים... אני אחכה לדיסק.

I AM7

New member
למה נראה לך...

....היא נראה לי מחזיקה לו את הפרחים?...נכון?.. משהו כזה , קיצר למה שחברה שלו תלך אחריו כמו איזה עוזרת אישית.ועוד תעמוד ותחכה שהוא יסיים לדבר עם המעריצים. כנראה זה עוזרת אישית.P:

I AM7

New member
של ג'ארד?...

את רצינית... אם זה נכון...זה ממש מוזר....אני אצפה בזה בעוד כמה דק'..

RenanaD

New member
גם אני הייתי בטוחה שזאת עוזרת אישית או משהו

למרות שהיא לא דומה לאמה. הוא העביר אליה את כל המתנות שהביאו לו בכזאת נונשלנטיות, שנראה שלהיות קולב אנושי זה התפקיד שלה
ורגע שני, ממתי יש לו בכלל חברה?

גם אני בכלל לא ידעתי שיש לו אחת עד K&Q

אבל מסתבר שיש לו חברה כבר איזה שנה. ונראה לי שהיא קצת קולב אנושי (ועושה עוד כמה דברים שצריך...). טוב אולי אני לא צריכה לדבר ככה, אולי היא ממש נחמדה. ג'ארד מחליף חברות בערך כמו יו הפנר. הוא אוהב בלונדיניות, רזות ומתחת לגיל 26 חחח.. סתם מאיפה לי. קיצר כולן ממש צעירות ממנו. אבל כן מסתבר שיש לו מישהי ואני חושבת שזאת זאת כי היא באמת לא נראית כמו אמה. יש גם קטע שרואים אותה בקליפ..

למעלה