קצת סרטונים ותמונות מההופעה אתמול בלונדון ו

RenanaD

New member
חברה סודית כבר שנה? איזה יופי!

יאללה, שיסגור את הבאסטה
איפה רואים אותה בקליפ? נשווה ונראה אם זאת הבחורה מהווידאו ששמת.

מה ?! מה ?! מה ?! מה ?! מה ?!

הלכתי להתאבדד...... גאדד סייק למהה ?!?!?! איזהה שיטט 0.0 גמאניי כלל כךך רוצהה טוב נו לפחות שלא יהיה בודד הלכוו תקוותיי הלא אמיתיות

I AM7

New member
אל תתאבדי!

היי עדיין יש תקווה , הוא אוהב בלונדיניות וצעירות את צעירה? - כן בלונדינית?....יש מצב שלא ...אבל תמיד אפשר לצבוע! רק סעי לLA ופגשי אותו. וזה הכל. !piece of cake

שיטה טובה, אבל...

כשבדקתי וחקרתי, מה גיליתי ?! שכן, כן, זו איזבל לוקאס... ואני כזה גאד אני מכירה אותה היא לא פאקינג אוסטרלית ?! מסתבר שכן, היא כן. לא פלא שזיהיתי אותה, היא שיחקה בעבר ב"קרוב רחוק" את טשה.. מה שעצוב שהיא כל כך יפה, אי אפשר לעשות כלום כדי להגיע לרמה שלה =[ אוליי יום יבוא ואני גם אהיה אוסטרלית -.- עד אז תקוותי אבדו =[

I AM7

New member
יש תקווה...

את יודעת כמה בחורים פגשתי שמזכירים את ג'ארד?.. אולי מה שאת אוהבת זה בנים עם עיניים כחולות.... חכי שאת תהיי בת 20 נניח , הוא יהיה זקן אשמאי שאפילו לא תסתכלי לכיוונו:) חחח

חחחחחח עיניים כחולות זה באמת יתרון

אבל לא רק... גם השיער ובעיקר התווי פנים החדים והמודגשים

יאפ. נראה לי

החברה של ג'ארד מופיעה גם בקינגס אנד קווינס ואני שמעתי שהיא באה איתם לסיבוב הופעות, אז אני חושבת שזאת היא. פור דה לייף אוף מי אני לא מסוגלת להבדיל בינה לבין אמה- העוזרת האישית שלו.אולי כי לא הסתכלתי על התמונות שלהן כמו שצריך.. אבל 80% שזאת היא

אני מקווה שתומו לא יפגע כן..

אבל תומו תמיד היה קצת צ'אבי כזה. אף פעם לא מקלון כמו ג'ארד ושאנון ופתאום נראה לי כאילו הוא הוריד במשקל

למעלה