סורי על הבורות..אבל מי זה החתיך?!
B BuddhaForScarlett New member 20/11/09 #64 טים. הבאסיסט הוא לא רשמי.. לצערי, הוא הבאסיסט בהופעות והוא כזה נחמדד
L liron138 New member 21/11/09 #75 רואים שהוא נחמד..אבל יותר בולט שהוא חתיךךךךךך חחח...פשוט מדהים.. הלוואי שיהיה רשמי...
W Why So Serious New member 22/11/09 #76 החתיך הזה שלי סואו בק אוף סתאם... זהו טימי הבסיסט הלא רשמי של הלהקה יום יבוא והוא יהיה... הוא יהיה~;
I I AM7 New member 22/11/09 #79 הוא לא כזה חתיך... לא חתיך.חמוד. *אל תרצחי אותי* אולי זה בגלל שדוד שלי מזכיר אותו.......
L liron138 New member 23/11/09 #95 חחח..אני בדרך עם הסכין... וזה אוטומטי כזה..כשיש משהו שמזכיר משהו מהמשפחה אז אף פעם הוא לא יהיה חתיך..חחח
חחח..אני בדרך עם הסכין... וזה אוטומטי כזה..כשיש משהו שמזכיר משהו מהמשפחה אז אף פעם הוא לא יהיה חתיך..חחח
B BuddhaForScarlett New member 23/11/09 #87 הוא מותק! אני זורת איך הוא אמר לי יפה שלום מאחורי הקלעים בהאמר סמית'..:] ואני מתה על התמונה שלי ושל סוראיה איתו. הוא יצא החוצה ודיבר עם כולם והיה כזה נחמד ומסביר פנים
הוא מותק! אני זורת איך הוא אמר לי יפה שלום מאחורי הקלעים בהאמר סמית'..:] ואני מתה על התמונה שלי ושל סוראיה איתו. הוא יצא החוצה ודיבר עם כולם והיה כזה נחמד ומסביר פנים
L liron138 New member 23/11/09 #96 אני בשוק!!! את הצטלמת איתן?!!!!!!...חחח לא מתאים... אני מקנאה עכשיו!
I I AM7 New member 19/11/09 #44 זכויות יוצרים.../images/Emo11.gif וכן הוא באמת נראה ככה כאן הוא כזה חאמוד.