קצת סרטונים ותמונות מההופעה אתמול בלונדון ו

I AM7

New member
חתיך!!

יס

חחחחח מסכןן שלייי

מניסיוןן (ותאמינו לי גדול) לשמוע איטלקיםם במשך כמה שעותת זה עושהה חורר בראשש, לאא פלאא XD חחח למרות שאני חולה עליהם 3>3>3> וגם עליווו 3>

חחחחחחחחח

אני פשוט רואה אותו אומר "נווו.. מה?? אני שוב מאחורה? למה אני לא יכול להיות בקדמת הבמה. "

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifהוא מזכיר לי את הקרניים של השטן עם ה

השיער הזהXD

etmiys

New member
../images/Emo207.gif

מישהו ראה אתמול "הבריחה מלאס וגאס"?... אני מחפשת את זה כבר איזה שנתיים.. לא האמנתי שראיתי שיש את זה!!! אחלה סרט. באמת.. מומלץ

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif

ראיתי את הסרט הזה כ"כ הרבה פעמים שאני כבר יודעת טקסט בעל פהXD באמת סרט מומלץ. קרה לי שכבר 2 אנשים שאמרתי להם על 30 שניות למאדים לא הכירו אבל כשהראתי להם תמונה של ג'ארד הם זיהו אותו בתור שחקןD:

חחחחחחח תמיד שאני מראה אותו לאנשים..

אז הם שואלים אם זה ההוא הנרקומן שחתכו לו תיד עם החברה היהודיה D: או שהוא הרוסי שלא יודע לדבר רוסית (lord of war) אגב ראיתי בE! שאיזה זמר עשה בימים האחרונים קליפ כהשראה מ"מועדון קרב" חחחח עוד מימי ג'ארד הבלונדיי XD חחחחחחח אניי לאהובב את היופי הזהה 3>3>

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif וואי לפני כמה ימים ראיתי מועדון

קרב ולא ידעתי שהוא משחק שםXD פתאום קלטתי את השם שלו ברשימת השחקנים בהתחלה וכ"כ התלהבתי!$#%& חח אני אפילו זוכרת מה המניאק שפיצץ לו את הפנים אמר, אחרי שהוא הרביץ לו מכות הוא אמר לבראד פיט : "רציתי להרוס דבר יפה" חח הכוונה לג'ארד החתיך

יש ?! אומיגאדד

בדרך כלל אם כותבים ג'ארד לטו בחיפוש יוצא רק הרקוויאם ואגדה עירונית. עפתי לראות ^ ^ טנקסס 3>

למעלה