ועכשיו לנושא קשור...
אני לא רוצה להאריך או משהו אני פשוט אכתוב ומה שייצא ייצא. חזרתי עכשיו מהבית של המדריך הנצחי שלי-הוא הראה לנו סרט על אדם חילוני(היום דתי-נראה לי אפילו חרדי) שעבר מוות קליני לפני שנתיים. בסרט המדובר הוא מסביר על כל הדברים הנוראיים שהנשמה שלו עברה בדרכו למשפט ובמשפט עצמו. הוא תיאר כיתות של מלאכי-חבלה(מלאכים רעים) שנוצרו בגלל החטאים שלו וכל הכיתות האלה הם בעצם אחד שהוא השטן. דוגמה לכיתה כזאת,היא כיתת מלאכים בעלי ראש של תרנגולת וגוף אדם שנוצרו על כל לשון הרע(כן,ביהדות תרנגולת מזוהה עם לשון הרע כי היא לא מפסיקה לדבר) שהוא דיבר אי פעם. הוא סיפר על הבושה שנשמתו עברה. הוא מתאר דברים בלתי נתפסים ע"י המוח שלנו. על המשפט עצמו הוא סיפר שהוא שמע את סבתו צועקת צעקה מרה וקוראת לחכם חיים והוא אכן הגיע בליווי אור שאף ייצור אנושי לא מכיר...אור טהור,קדוש,אחר! הוא היה הסניגור וזה ששפט אותו-תיאור המשפט מלווה בתיאורים מפחידים כ"כ שאני לא אספר אך אני כן אספר שבסוף מה ש"הציל"(כי זה לא בדיוק הצלה-הוא חזר לעולם הזה) אותו היה זה שהוא קנה(בחייו כחילוני) 50 ספרי קודש לעילוי נשמת שתי ילדות קטנות שנפטרו-אותן בנות בעצם זיכו אותו. אני יודע שזה נשמע לא הגיוני וחלקכם אפילו יזלזלו קשות-אך כל הסרט הזה בא להעביר לנו מסר: ה' הוא האלוקים-אנחנו כאן כדי לעבוד אותו. לכל דבר קטן פה יש חשיבות גדולה למעלה,כל חטא,זכות ומצווה נכתבים ושמורים לנצח...מחכים ליום שבו תעמוד למשפט. על חטאים גדולים אפשר לכפר בתשובה! אני יצאתי מהסרט הזה בפרופורציות שונות לחלוטין על החיים-כמה חשוב לזכות את הרבים. האיש המדובר בוכה כי הוא מפחד שאנשים אחרים יעברו את מה שהוא עבר. ב"הצלחה לכולנו,גם לאתאיסטים שבנינו-לי אתם לא צריכים לתת דין וחשבון אבל בסוף יש אחד שחייבים לתת לו דין וחשבון.