1. תגדיר שומר מסורת
2. על איזה הסכם בידיוק אנחנו מחליטים להפר?! מי שלא רוצה שהמדינה הזאת תתקיים על פי אורם של נביאי ישראל ומגילת העצמאות ומי שלא רוצה שהיא תתקיים על פי המנונה (להיות עם חופשי בארצנו), זה הוא שמפר הסכמים! סלח לי נועם , אבל באופן אישי, זאת אחת התשובות הכי מטופשות ששמעתי בעד מה שנקרא כפיה דתית או איך שתקרא לזה פשרה דתית או משהו כזה, כנגד אנשים כמוני שבעד הפרדת דת מהמדינה, זאת אומרת לא סתם תשובה מטומטמת אלא מטומטמת מין הייסוד (ושוב סליחה מראש). והנה כמה תיקון טעיות שלך 1. קבוצה של צעירים? אבא ואמא שלי הם צעירים? סבא וסבתא שלי זכרונם לברכה הם צעירים? דוד שלי הוא צעיר? טומי לפיד הוא צעיר? יצחק גרינבוים (מלך היהודים של פולין) הוא צעיר? (זכרונו לברכה), הרצל הוא צעיר (זכרונו לברכה), ז'בוטינסקי הוא שמולני?1 צעיר?!!! (זכרונו לברכה), אז היא סתירה ראשונה שכבר כתבתי. בנוסף קבוצה קטנה?! הצחקתני! באיזה סקר בידיוק בדקת?! א טעות לך! למה רוב האנשים ששאלתי אם הם מתנגדים לכפיה דתית הם אנו לי שבעוד איך מתנגדים, אפילו אם הם הצביעו לליכוד. לייתר דיוק לסתירה שניה, הרוב נגד הכפיה הדתית! יש רוב חילוני. 2. סתירה נוספת או יותר נכון אגרוף ענקי נוסף שאני נותן לך: "הישראלית נקבע מה שנקרא "סטטוס-קוו", שהוא הסכם פשרה שיאפשר את השיתוף ודו-הקיום בין ה"דתיים" ל"חילוניים" בארץ." עובדתית- מעולם לא היה הסכם סטטוס קו, אין סטטוס קוו, וגם אם יהיה הסכם סטטוס קוו אני לעולם לא יחתום עליו, וסלח לי , אני פשוט משתין על ה"הסכם" הזה עלק (שגם אם הוא קיים) הוא הסכם כל כך טובות שמביא זכויות ייתר לדתיים על חשבון חובות ייתר לחילונים., הגיע הזמן שמישהו ישחט את הפרה הקדושה הזאת, והמישהו הזה הוא אני. 3. לגבי "איפשור דו קיום בין דתיים לחילונים" ועוד קצת חרטא, היום גם עם ההסכם וגם בלי ההסכם המזוייף, אין שום דו קיום בין דתיים לחילונים, דתיים וחילונים לא הולכים לאותם גני ילדים, לא באותם בתי ספר, הם גם הרבה פעמים לא גרים באותם אזורים, חרדי לא יתחתן עם חילונית, ואולי גם להפך, אם יש אייזשהו חיכוך שאני ממש אזכה ל"דו קיום " בין דתיים לחילונים זה היה בבר מצווה שלי שבאמת זכיתי לדו קיום ואולי כמה שנים בצבא וזהו, אז על תקשקש כאן בשכל על דו קיום, אם באמת התדיים היו מכבדים דו קיום הם מלכתחילה לא היו מקימים בתי ספר דתיים , תורניים וכוכוכוכוכ... ", קשה לנו לחיות כיהודים לא פחות משלך קשה לחיות כגוי" אתה רומז כאן שאני גוי?!!!! אתם לא תורמים שום חלק בהסכם מפניי שמעולם לא זכור לי שחתמתי איתך על הסכם. אני חתמתי איתך על הסכם סטטוס קוו, בידיוק באותה מידה שאני ריבנטרופ מולוטופ. "ובתור התחלה - שתקו" תשתוק אתה יא פריזט שמגדל 10 ילדים, לא משלם מיסים, לא מתגייס לצבא, מכה את אישתך,מקבל הנחות במס, מתפלל כל היום ולא עובד. מוצץ את כספי הוריי שעובדים קשה בשביל כל אגורה בשבילי (לא נותרתי חייב). אם אתה מחפש חושך תחזור לעיירה בפולין ותחייה כמו אני יודע מה.. (טוביה החולב?!)... במדינה יהודית צריכים להיות רוב יהודי ולאו דווקא סממנים (ואגב יש מספיק סממנים גם ללא הכפיה), גם צרפת היא מדינה צרפתית, אז מה זה אומר שהיא צריכה להיות בעלת סממנים צרפתיים? כולם בבוקר חייבים לאכול קוראסון בגט ויין ?! לא, פשוט רוב האוכלוסיה שם הוא צרפתי. אם אלוהים היה טועם חזיר, הוא היה יודע כמה טעים זה ואפילו הוא היה מכשיר את זה.