קרה לכם שננטשתם?

נדב פ1

New member
ג'סטין ,

אני מציע לא לגלוש לטענות פסבדו-מדעיות של פסיכולוגיה בגרוש ותו לא . במקום לשקוע בבוץ של תיאוריות שלא יאפשרו לך דבר זולת ספקולציה תיאורטית ופרסנטציה וורבלית מוגבלת ביסודה , מדוע לא לקבל פשוטו כמשמעו שישנם אנשים בעלי אופי תוקפני יחסית ? יש אנשים חשדנים , יש אנשים תמימים , ידידותיים , מופנמים , ויש גם כעסנים - זו תכונת אופי , ניתן לעבוד על כך אם רוצים , אבל שוב - אין שום סיבה שבעולם לגלוש לפסבדו מדע וגישות מתיימרות לשווא וריקות מתוכן אמיתי .

נדב פ1

New member
Wing Chan ,

אתה טועה בכך שאלון לא רואה את האמצע , אם היית רואה אותו אישית היית מבין שזה ההפך . ושוב - אני חוזר - לא לקפוץ למסקנות פסיכולוגיות בגרוש רק בהתבסס על כך שאינכם מסכימים עם קו נוקשה של מישהו מביניכם שבסך הכל השיג הישגים תודעתיים בלתי ניתנים לביטול , מעבר לקרקרת וקשקשת בפורום אינטרנטי !

ToryMaster

New member
תלמד לשרשר

[ובין לבין, גם להתדייןף להטיח האשמות ומילים מעליבות במישהו שבא לבקש עזרה זו לא צורת דיון]

gwizard

New member
תלמדי לכבד

את האלים מהם את רוצה תשובות ואת עצמך (שזה אותו דבר). אז אולי תקבלי את התשובות שאת מחפשת. ואם האימרה "את חוצפנית" מעליבה אותך אז אני מרחם עליך. כתבת את בעייתך בפורום ציבורי - תלמדי לקבל את הביקורת. כל סוגי ביקורת, לא רק את הטובות.

ToryMaster

New member
תלמד לדבר

תלמד להתדיין, תלמד לכבד חוקי האתר שאתה כותב בו. ושוב אני אגיד, אתה לא יודע מי אני או כמה אני מכבדת/לא מכבדת את האלים שאני מדברת עליהם. כל מה שאתה עושה זה לחפש לתקוף ולחפש אנשים בפינה, להכניס להם מילים לפה ולפרש את מה שהם אומרים בדרכים הפוכות. אני אפילו לא אתדיין איתך.

gwizard

New member
אני למדתי לדבר לפני שאת היית בתכנון

ולא לך להעיר לי על זה, במיוחד אחרי ההודעה שלך בשרשור הקודם ולפניו. ואם כבר, חמודה, זאת את שמחפשת אותי ולא להפך. הייתי יכול לא לענות לך, אך בחרתי שכן מכיוון שחשבתי כי זה יעזור. מהתגובה שלך ראיתי כי את פשוט ילדה מטומטמת שמחפשת את עצמה, אז בשלב הזה אני אוותר ואשאיר אותך עם עצמך (=העונש הכי גדול שאני יכול לחשוב עליו)

tontie

New member
../images/Emo4.gif

על מה אתה מתעקש כל כך? בשביל מה? אני לא יודע אם מה שכתבת עזר לה או לא (למרות שאני יכול להבין למה חשבת שזה יכול לעזור), אבל איך שכתבת את זה רק הזיק. אני מקוה שלה לא, אבל לפורום זה בטוח כן.

gwizard

New member
שאלה טובה

ועכשיו שאני חושב על זה...לא יודע. אולי ציפיתי שהיא תקלוט שלא חייבים לענות לה והאלים לא עומדים שם כל הזמן ומחכים שמישהו ירים את קולו בזעקה. אולי רציתי שהיא וכל אחד שנתקל בבעיה זו יבין שהאדם והאלים זה מערכת יחסים כמו בין בעל לאישה - של אהבה וכבוד. לא משרת ואדון (בשני הכיוונים). לי יש מערכת יחסים כזו ואני בכנות רוצה שלכל אחד יהיה. כן, עכשיו שאני חושב על זה - טעיתי. ביומרי שכחתי כי כל אחד נמצא בשלב התפתחות אחר בחייו ויש לו את השיעורים שלו ללמוד. אז החלטתי כי עדיף יהיה שאני אפרוש מלנסות לעזור. מה גם שאנשים בפורום זה הוכיחו עד כמה הם קטנוניים ואגוצנטריים. נעלבים מכל דבר וחושבים שהעולם הוא ורוד והפורום הזה משום מה חייב להיות תלית שכולה תכלת. בקיצור, שכל אחד ימצא את התשובות שלו. אני יותר לא אתערב. אלון.

tontie

New member
גם אתה קטנוני ואגוצנטרי ../images/Emo140.gif

גם אתה לקחת את הדברים קצת ברצינות מידי ונעלבת. בסך הכל בקישו לעדן את צורת הכתיבה, לא את התוכן. בגלל זה אתה רוצה להפסיק לנסות לעזור? לדעתי זה חבל, אני מרגיש שאני מפסיד דעות של אדם שאני מעריך. אם אני אבוא ואבקש עזרה אני לא אקבל אותה ממך וזה כל כך על סתם... על אי הבנה טיפשית. ובקשר לנושא המקורי של השרשור. כתבת שלדעתך יחס תקין בין האדם לאלוהות הוא כמו יחס של בעל לאישה. קשה לי להבין איך זה מסתדר עם הגישה שכתבת שהתחלה. אם היינו פורום של יעוץ זוגי ויעל הייתה כותבת בדיוק אותה שאלה היית מגיב אחרת לא? אני אשמח אם תסביר את עצמך, אני רוצה להבין
אורי

הממ אני דיי מסכימה עם אורי

לא רוצה להיכנס לתוך כל הליכלוך שהיה כאן, אני רק רוצה לבקש ממך שלא תפסיק להגיב כאן. אם אני רוצה לשמוע את דעתך לגבי משהו אני יודעת שתמיד אוכל לפנות אליך ישירות, אבל כזה, חבל לפורום, לדעתי.

gwizard

New member
טוב

היי כמובן שאת או אורי או כל אחד אחר יוכלו לפנות אלי ישירות. אני תמיד משתדל לענות על כל הפניות בתנאי שהם לעניין. העניין הוא שאני לא מחפש שכל מיני אנשים עם בעיות נפשיות, מבלי לציין שמות, יהפכו אותי לשק האגרוף הפרטי שלהם, במיוחד שהכוונות שלי טובות. אז לא, אני לא אלך לגמרי, אבל אני לא אגיב יותר לכל השטויות הנפלטות כאן. אם מישהו באמת באמת רוצה לשמוע את דעתי הוא/היא מוזמנים לשלוח לי מסר אישי. אלון.

Heathen Dawn

New member
חוסר רגישות

זה כל הסיפור כאן, מההתחלה עד הסוף. אין לי צורך להוסיף עוד מילה.

Heathen Dawn

New member
לא לזרות מלח על הפצעים

...כשאדם במצוקה. וזה לא שאלון היה חייב כל כך להתאמץ. פשוט אפשר היה במקום: "את חושבת שהאלים חייבים לך משהו????! את חוצפנית!" לכתוב ככה: "יכול להיות שהאלים חושבים שאת מסוגלת לפתור את הבעיה בעצמך ושזה יותר טוב מאשר שהם יפתרו לך את הבעיה". כל כך קשה? לא נראה לי.

gwizard

New member
אבל לא לזה התכוונתי

התכוונתי שהאלים לא חייבים לענות מתי שהאדם רוצה שהם יענו. ושזה חוצפה מצד האדם לחשוב שהאל חייב לו משהו. כל השאר זה כבר מסקנות שלא קשורות לשאלה.

Heathen Dawn

New member
ואתה באמת חושב...

...שזה מה שיעזור ל-ToryMaster במצב שלה? אם כן, לא רק חוסר רגישות, אלא גם שיקול דעת מוטעה בנוסף לזה. למה לי זה כל כך ברור מההודעה הפותחת של הפתיל שהיא ממש ממש לא צריכה הטפת מוסר כרגע, ואילו לך זה לא ברור? למה?

למעלה