קרה לכם שננטשתם?

gwizard

New member
ואגב

העיפו אותך משם כי התבכיינת והתנהגת בדיוק כמו טורי בשרשור הזה. אגב, שים לב לאיזו הודעה הגבתי במקור בשרשור זה ותבין למה אני אומר את זה.

Heathen Dawn

New member
המממ...

"העיפו אותך משם כי התבכיינת והתנהגת בדיוק כמו טורי בשרשור הזה." שאני רואה את זה כך: העיפו אותי משם כי האנשים שם, כולל מנהלי הפורום, הם בדיוק באותה רמה של חוסר רגישות כלפי אדם במצוקה כמו שאלון ונדב הם בפתיל הזה. שוב, מה שהיה להוכיח.

TheBlueOne

New member
../images/Emo18.gif הנושא נגמר פה ../images/Emo18.gif

הודעות נוספות בנושא יימחקו. אני חושב ששני הצדדים הבהירו את עמדתם. ולצערי, הויכוח לא ייפסק. תקראו לזה טליקטטורה, אבל, כמנהל הפורום אני מדגיש פעם אחרונה: אנחנו במדיה האינטרנטי, דבר אשר דורש מכל אחד ואחד מאיתנו להתנסח בצורה שונה. לפיכך הודעות אשר "משתלחות" או "מעיפות סטירת לחי מצלצלת עם הצד המעליב של היד" יימחקו לאלתר. גם ביקורת צריך לדעת להעביר
. וזהו. לתשומת
כם.

מפסיקים לברוח

ולהטיל אשמות. תקשיבי לעצמך. את כן יכולה לשמוע את עצמך. תמיד יכולת.

windflute

New member
עצה אישית

אני לא מכירה את הדרך שלך, אבל אני יכולה לנסות לחשוב מה אני הייתי עושה. אצלי האלים לא "עוזבים". הם תמיד שם. תמיד אוהבים. אם אני לא מרגישה אותם זה משהו בי שמסתיר, שאוטם, שמתנגד. זה אולי לא מתאים לדרך שלך, אבל העצה שלי היא לנסות ולנסות ולא להתיאש, ואם אלה אחת לא עונה, לנסות לקרוא לאלה אחרת (הבנתי שיש כמה שאת עובדת איתן..), ולהאמין בכל ליבך שהם איתך כל הזמן. לנסות ולנסות לשמוע אותם שוב, להזכר במצבים שבהם כן תמכו ועזרו לך, ולאט לאט אולי לגלות ולהבחין במה שחוסם אותך, ולטפל בזה. הכי חשוב לא להתיאש. הם עדיין איתך. תמיד. חיבוקים גדולים, ~O~ שחר

windflute

New member
נדב

לוגית - זה שהחלטתי לעבוד עם אלים שתמיד אוהבים. אני אוהבת את השאלות שלך.
~O~ שחר

ToryMaster

New member
המ

אני עובדת עם פנים שונים של האלה בזמנים שונים בחיי. כשאת אומרת את זה, אולי הבחירה האוטומטית שלי לקרוא לאלה שאני רגילה אליה לאחרונה, לא הייתה נכונה למצב הזה. תובנה חשובה, תודה

מודה שלא קראתי

את כל ההודעות כך שאם דעתי כבר ניכתבה על ידיי אחר אז סליחה. לפעמים כשאנחנו נימצאים במצב של מצוקה וצריכים את האלים אנחנו מאבדים ריכוז . הפחד משתק אותנו והלחץ לקבל תשובה במהירות "סוגר עלינו" כי המטרה כל כך חשובה באותו רגע וההתמקדות בה והרצון לימצוא לה פיתרון גורמים לחיפוש אחר משהו יציב ומוחשי ולעיתים המסרים אינם כאלו אבל במצב הזה קשה לנו להבין זאת. ולכן אנו לא תמיד ערים לתגובתם. יכול להיות שזה מה שקרה לך TORY יקרה.אני יודעת שלי זה קורה לפעמים

למעלה