קרה לכם שננטשתם?

gwizard

New member
כי זה אולי מקור הבעיה

גם לי זה קרה שלא קילתי תשובה. אחר כך גיליתי למה, כי ציפיתי יותר מדי מהאלים כאשר לא דרשתי כלום מעצמי. ניעור טוב מצד שלישי פתר את הבעיה. זה לא חוסר רגישות, אלא להפך.

TheBlueOne

New member
אני חושב שהבנו את הנקודה.

כפי שאמרתי קודם סימן שאלה אחד לעומת שבע'ת'לפים עושה את ההבדל. לנושא הבא, קדימה, נקסט

נדב פ1

New member
אלון צודק לחלוטין .

שלומי - כשאדם מעוניין להפך לשחיין , תוכל להביא לו את המורים הגדולים בעולם לשחייה שיאמנו אותו ככל אשר יוכלו , אבל בסופו של דבר - הוא יהיה זה שיישחה את הקילומטרים , אף אחד ממוריו לא ישחה בשבילו . אם לא שמת לב , בדרך כלל מאמנים לספורט הישגי גם נוטים להיות די אסרטיבים ונוקשים , והרה לך אולי סיבה להודעתו הנוקשה של מר קובץ .

נדב פ1

New member
מעבר לכך ,

יהיה קשה לעיתים להתקדם עם מורה שפועל תוך שימוש בכפפות משי .

Heathen Dawn

New member
מה שהיה להוכיח

אלון התנהג כמו מפקד בצבא, ואתה חושב במושגים של מדריך ספורט. מעניין, מעניין מאוד, למה אני לא רואה את המקרה שלפנינו בעיניים כאלה. למה אני חושב שהסיטואציה הנ"ל דורשת גישה קצת שונה מזו של מפקד בצבא או של מדריך ספורט.

windflute

New member
../images/Emo45.gif שלומי - אתה לא לבד.

וכן, זה בדיוק עניין של רגישות. יש מצבים שבהם העזרה שנדרשת היא ניעור טוב, ויש מצבים שממש (אבל ממש) לא. יותר מזה - יש אנשים שפשוט לא יעזור אם תיתן להם ניעור טוב - זה יפיל אותם לבור שיהיה להם עוד יותר קשה לצאת ממנו ובסוף לא יתרום להם כלום חוץ מטראומה לגבי בקשת עזרה מאחרים, ויש אנשים שניעור טוב דוקא עובד עליהם ועוזר להם - כמו אלון למשל, לפי הדוגמא שלו. לדעת מתי ולמי לתת מה - זו בדיוק רגישות. ורבאק, אם עשית טעות ונתת למישהו סטירה בפרצוף כשהוא היה צריך חיבוק, אז לפחות אפשר להכיר בזה ולומר - ואללה, זה לא עזר לו, זה הפיל אותו יותר נמוך ולא לימד אותו כלום, אז כנראה שלא הייתי צריך לתת לו סטירה בפרצוף. ואז להתנצל. ואולי בפעם הבאה להיזהר לפני שנותנים סטירות. ככה מפתחים רגישות. ~O~ שחר

נדב פ1

New member
שלומי ושחר ,

שלומי - אינני בעל מנטליות של מדריך ספורט כלל וכלל , ציינתי דוגמא פרקטית ולוגית לחלוטין , אם אין לך מענה להמחשה אזי עדיף שתודה בטעותך במקום לבקר אותי . שחר - עליי לציין שזה משונה למדי שאת מצד אחד מדברת על רגישות , ומצד שני את אוכלת בשר ( קרי - חיות מתות ) , אקט של אגו-צנטריות משוועת ותו לא . כל עוד את אוכלת חיות מתות , אזי הדיבורים שלך על רגישות הם רקים מתוכן אמיתי , מעבר להצגה הוורבלית הספיציפית .

Heathen Dawn

New member
אני יודע שזו הייתה המחשה

ובהתאם לזאת, לא אמרתי שאתה בעל מנטאליות של מדריך ספורט, אלא אמרתי שההליכה בדרכים של מדריך ספורט בסיטואציה שלפנינו אינה הולמת. הנבתוס? אכילת בשר אגוצנטיזם משווע? מאיפה אתה מביא את הדברים האלה? כשהחתולה שלי אוכלת בשר ציפור שאותה היא זה עתה צדה, האם היא לוקה באגוצנטריזם משווע? אנחנו חלק ממלכת החי, ואם לחיות שאינן הומו סאפיינס מותר, למה להומו סאפיינס אסור? הבעיה היא לא אכילת בשר אלא גידול בעלי החיים בתנאים מחפירים. זה הפשע האמיתי שמתרחש בעולמנו.

gwizard

New member
LOL

אתה משווה בין החתולה שלך לעצמך ? לחתולים אין אינטליגנציה ברמה שלך יש, לחתולים אין חיים דתיים ומצפון - לך יש. כשחתולה אוכלת בשר זה טבעי כי ככה הטבע קבע והיא לא תוכל להתקיים בלי. כשאתה אוכל בשר זה מבחירה, לא חובה. אני לא אומר שאסור לך לאכול בשר, אבל אל תעשה השוואות במקום שאין מה להשוות.

Heathen Dawn

New member
ואני חשבתי...

...שלהיות פגאני זה להיות חלק מהטבע, לא להרגיש נבדל מהטבע, נזר הבריאה, קרוב למלאכים, כמו שחושבים אנשי התנ"ך. הטאו הוא ללכת עם הזרם של הטבע, כמו שהחיות הולכות בו. הרבה מסבלו של האדם נובע מהליכתו בדרך המנוגדת לטבע.

gwizard

New member
לטבע יש הרבה חלקים...

...המרכיבים את המושג טבע. כן, גם אנו, האנשים, הם חלק מהטבע. זה עדיין לא אומר שאתה יכול להשוות בין החתולה שלך לעצמך ולצאת מזה
בדיוק כמו שאני לא אשווה בין עץ לבין ענן.

Heathen Dawn

New member
ההשוואה במקומה

מכיוון שאנחנו חיות. פאקט. "הם התנהגו כמו חיות" על רוצחי עם, למשל, זה ממש לא נכון לדעתי. כל מעשי הזוועה של אדם כלפי אדם מסתכמים יותר טוב במפשט "הם התנהגו כמו מכונות". הליכה עיוורת על-פי תוכנה אידיאולוגית מובילה את האדם לבצע זוועות באורח סיטונאי. חיות לא עושות דברים כאלה.

gwizard

New member
אם זה מה שאתה חושב

אז נראה לי כי טעיתי לגביך שני הודעות למעלה. אתה מוזמן להשוות ביניך לבין החתולה שלך מתי שתרצה

נדב פ1

New member
HD ,

יש צורך באיזון עם הטבע , באותו האופן ואיזון גוף-נפש הוא הכרחי , אבל להשליך את הפרטיקה של האיזון על השוואה עם חתול זה פרובלמטי משהו . אמור לי , אם תיפגע בצורה קשה מאוד בתאונת דרכים והרופאים המערביים יצילו אותך בידי ניתוח העושה שימוש באלקטרוניקה מתוחכמת ,כימיקלים ועירוי דם ( שמנוגדים לטבע , לא ידעת שלא זה הטאו ידידי...? ) , אז גם אז לאחר שחייך יוצלו תטען שאין די בדבר , שכן זו לא דרך הטבע והחתולה שלך בטבע לא הולכת לרופא ? תראה , חיות יכולות ללמד אותנו המון , מי כמוני יודע , על אף זאת לא רצוי שתיקח את החיות בתור פרוטוטיפ , שכן בסופו של דבר אנו אלו שמפתחים תרופות , טכנולוגיה ומדעים בזמן שהן לא , מתקדמות תודעתית וחכמות כמה שלא יהיו .

Heathen Dawn

New member
לכל דבר יש מחיר

אני לא נמנע משימוש בתרופות, אבל רק תראה איך שהשימוש באנטיביוטיקה מצמיח זנים חדשים, אמידים ואלימים יותר של חיידקים. הנסיונות של האדם "לנצח את הטבע" ולהאריך את חייו כמה שיותר נדונו לכישלון. וכשהאדם מצליח להאריך את חייו באמצעות תרופות, הוא בדרך-כלל מגיע לגיל שבו חייו כבר לא איכותיים (ע"ע אלצהיימר). "המוות הוא חלק טבעי מהחיים. שמח על אלה מסביבך שהופכים לכוח." - יודה.

gwizard

New member
אמממ

בבקשה להימנע מלהזכיר שמות או שמות משפחה אמיתיים בפורום ציבורי, נדב.

אנחנו לא פורום תמיכה נפשית.

ולפעמים צריך להגיד דברים נכונים ולא להמתיק אותם ,לא משנה כמה טריגר זה יצור אצל האדם האחר.

Heathen Dawn

New member
לא פורום תמיכה נפשית במובן הרחב

אבל כן תומכים נפשית בפגאנים שיש להם בעיה הקשורה בחיי הדת שלהם. אני אומר לך, יום אחד, אם יהיה לי פורום משלי, כל מי שיפגין התנהגות כזו כלפי אדם במצוקה, אני אעיף אותו בלי למצמץ.

Heathen Dawn

New member
להבהרה מדוע

מפני ש, לפני די הרבה זמן, הייתי על פורום פגאני בין-לאומי ידוע (שאת שמו לא אזכיר כאן), ופתחתי פתיל לספר על מצוקה שהייתה לי באותו זמן, ואנשים מסוימים הגיבו באותה הדרך הזו של "עזרה על-ידי ניעור", וכשמחיתי על כך, הועפתי מן הפורום לצמיתות. ועל כך אין לי שום כוונה לשכוח או לסלוח.

gwizard

New member
ואז אתה משרה את תחושת התסכול

מפורום ההוא על הפורום הזה מגיב ביתר רגש ממה שהיית לולא היו מעיפים אותך משם. לדעתי אתה לא עושה צדק עם עצמך ואיתי.

למעלה