לא אכפת לך משימור זנים? בו נשמיד את כולם ונסגור
שימור זנים הוא ערך עליון.
במאה הקודמת הרסו את החי והצומח בשם הקידמה.
היום יש לנו מחוייבות לנסות ולתקן את מה שקרה.
מקומות כמו הספארי קיימים כדי לתת לאנשים כמוך את האפשרות לראות את מה שאתה עם הטכנולוגיה שלך הורס בכל פעם שאתה מדליק את האור, מתניע את האוטו, זורק עטיפה מפלסטיק לפח, רושם במחשב שלך, מדליק את הפלאפון שהוא אחד המזהמים הגדולים ביותר(בעיקר בגלל הסוללות, אתה יודע כמה חיות מתות כדי שאתה תוכל לגלוש מהנייד?), ועוד....
ללא המקומות האלו, שהאנשים שם עובדים מאד קשה כדי לדאוג לחיות וכדי להעלות את המודעות לסביבה שלך, אנשים לא היו מודעים לנזק שנוצר ובזכותם הצליחו להחזיר זנים לטבע כדי להחזיר את האיזון.
החזרת הדגה לירקון שיקום מקומות הקינון של ציפורים נודדות הוא גם חלק מזה.
אתה מציע להרוג את כל חיות הבר?
אתה לא רציני!!!!!!!
אני לא פליאו ולא טבעוני ולא צמחוני ולא אוכל רק פירות שנשרו או דיאטת בשר.
אני אדם רגיל שדואג לסביבה שלו, ומודע לסביבה שלו.
צא לטבע, לך לראות את נדידת העגורים באגמון החולה, שיקום היערות בדרך לירושלים, החזרת הדגה לירקון, שימור מה שהיה פעם הביצות בעין אפק, הניסיונות לשימור חוף פלמחים ובכלל החופים הדרומיים, לך תראה הטלת ביצים של צבי הים בחופים הצפוניים, או שפני הסלע בראש הנקרה, את המעברים האקולוגיים שהם פרוייקט תשתיתי ענק כדי ליצור רצף של אזורי מחיה ולמנוע הכחדה של זנים.
תחשוב על חיות הבר המסכנות שהורגים אותם בשם החקלאות. הסרטנים בחוף הים שבכל פעם שעובר טרקטור הם מתים, השועלים שמתים בכבישים המהירים, חזירי הבר והאיילים שניצודים כדי לשמור על איזון האוכלוסייה בשם החיטה שלך ,הקוסמת, תפוחי האדמה, עגבניות, מלפפונים וכו...
אין לי בעיה עם גידול חיות משק(רק חיות משק) למאכל, חלב וכד...
ועם החקלאות שמביאה לי את הירקות והפירות שחשובים מאד לי ולילדים שלי.
העיקר שיתנו לחיות הבר לחיות וישמרו על ערכי הסביבה.
אם קראת עד הסוף, תודה.
שימור זנים הוא ערך עליון.
במאה הקודמת הרסו את החי והצומח בשם הקידמה.
היום יש לנו מחוייבות לנסות ולתקן את מה שקרה.
מקומות כמו הספארי קיימים כדי לתת לאנשים כמוך את האפשרות לראות את מה שאתה עם הטכנולוגיה שלך הורס בכל פעם שאתה מדליק את האור, מתניע את האוטו, זורק עטיפה מפלסטיק לפח, רושם במחשב שלך, מדליק את הפלאפון שהוא אחד המזהמים הגדולים ביותר(בעיקר בגלל הסוללות, אתה יודע כמה חיות מתות כדי שאתה תוכל לגלוש מהנייד?), ועוד....
ללא המקומות האלו, שהאנשים שם עובדים מאד קשה כדי לדאוג לחיות וכדי להעלות את המודעות לסביבה שלך, אנשים לא היו מודעים לנזק שנוצר ובזכותם הצליחו להחזיר זנים לטבע כדי להחזיר את האיזון.
החזרת הדגה לירקון שיקום מקומות הקינון של ציפורים נודדות הוא גם חלק מזה.
אתה מציע להרוג את כל חיות הבר?
אתה לא רציני!!!!!!!
אני לא פליאו ולא טבעוני ולא צמחוני ולא אוכל רק פירות שנשרו או דיאטת בשר.
אני אדם רגיל שדואג לסביבה שלו, ומודע לסביבה שלו.
צא לטבע, לך לראות את נדידת העגורים באגמון החולה, שיקום היערות בדרך לירושלים, החזרת הדגה לירקון, שימור מה שהיה פעם הביצות בעין אפק, הניסיונות לשימור חוף פלמחים ובכלל החופים הדרומיים, לך תראה הטלת ביצים של צבי הים בחופים הצפוניים, או שפני הסלע בראש הנקרה, את המעברים האקולוגיים שהם פרוייקט תשתיתי ענק כדי ליצור רצף של אזורי מחיה ולמנוע הכחדה של זנים.
תחשוב על חיות הבר המסכנות שהורגים אותם בשם החקלאות. הסרטנים בחוף הים שבכל פעם שעובר טרקטור הם מתים, השועלים שמתים בכבישים המהירים, חזירי הבר והאיילים שניצודים כדי לשמור על איזון האוכלוסייה בשם החיטה שלך ,הקוסמת, תפוחי האדמה, עגבניות, מלפפונים וכו...
אין לי בעיה עם גידול חיות משק(רק חיות משק) למאכל, חלב וכד...
ועם החקלאות שמביאה לי את הירקות והפירות שחשובים מאד לי ולילדים שלי.
העיקר שיתנו לחיות הבר לחיות וישמרו על ערכי הסביבה.
אם קראת עד הסוף, תודה.