קשר,ללא מחוייבות

אש אש

New member
קשר,ללא מחוייבות../images/Emo66.gif

זה התחיל ממשהו ריגשי... היית רוצה להמשיך,לזרום לבדוק, ואז הוא עצר טען ממקום ריאלי כמובן למה לא נכון לנו להיסחף,(לצערי הוא צדק) אבל לא מוכן לאבד אותך,הוסיף. את בולמת בחריקת עקב חושבת,אם כדאי לאבד אותו גבר מקסים,שיודע לכבד,להרגיש,ולתת הוא יכול להיות חבר ניפלא, אז אין הגדרה לקשר,אין מחוייבות את עושה סוויץ' בראש,מורידה את העקבים וממשיכה. יש כתף שעליה תמיד אפשר לבכות יש חבר שתמיד אפשר איתו לצחוק גבר שתמיד אפשר עליו לסמוך בכל שעה שאקרא לו יתייצב,ייעץ יילטף ויאהב,הוא חבר אמיתי בכל שעה. לא שלא הייתי רוצה זוגיות בריאה אבל בינתיים יש לי כבר שנתיים,גבר מלאך. היית מוכנה להיכנס לסוג כזה של קשר? האם זה עוצר אותי מלהכיר את הנכון לי? אשמח לתגובות,נשים גברים...מה דעתכם?

שילה1

New member
קשה להכנס למקומו של אחר,ולבטח לדון

אותו. אם ידעת ויודעת להפריד בין חברות ואחרת-אשרייך. אם מסתפקת בחברות במקום זוגיות אמיתית-זה אולי המחסום אותו עלייך לעבור בדרך לאושר האמיתי. שואלת אותי. ידידות של אחרי קשר שכזה-ממש לא מתאימה לי. אני מוכשרת בלסיים קשר שכזה,ולו בכדי להמשיך הלאה. אחלה יום גם לך אשונת.

אש אש

New member
אולי זו גדולה לדעת להפריד??../images/Emo4.gif

הרי כמה מאיתנו באמת מסוגלות?? תמיד אהבתי להיות שונה,אחרת...(לא שתמיד הרווחתי מזה). אם אני מסתפקת בחברות במקום בזוגיות אמיתית? איזו אישה כן הייתה? הרי הדגשתי שלו,ושאלתי אם זה מונע ממני להמשיך ולמצוא את הגבר האמיתי הרי יש משהו רגוע בקשר,משהו שנימצא קיים,נושם... שתי ברירות היו לי לא? א. לאבד אדם שהוא יקר לי ב. להישאר לבד. לא יודעת אם זה נכון,באמת שלא,אבל אני לא לבד והוא יותר מחברה טובה.(ומונע ממני...עצם קיומו,ללכת לאחר...). רק בגלל שהגוף צועק,הצילו

Deerest

New member
למה?

הוא, נוכחותו, מונעת ממך ללכת לאחר? או למצוא אחר? זה משהו טכני, רגשי, השוואת איכויות? לדעתי, איימי זו אחת השאלות החשובות בנושא? יש לך רצון לחפש ויכולת למצוא. את התשובה?

אש אש

New member
DEEREST אתה מאלץ אותי להדגיש אופס

שטוב לי עם הרעיון שעצם קיומו,מונע ממני להכיר מיטות גברים כשהגוף צועק הצילו כמעט שנה הייתי לבד,לא נעים ואז הוא הגיע... זה נוח התנתקתי שהרגשתי משהו ריגשי לאחר ניסיתי,משלא הצליח,אני חוזרת.

Deerest

New member
ונניח

שתכירי מישהו אחר, שתרצו אחד את השני לקשר זוגי בריא, כפי שאת מגדירה... את חושבת שהמלאך יפריע לו?

למה הדילמה?גם גבר וגם מלאך

פיסגת השאיפות של רובנו זירמי עם זה ואל אל תשאלי שאלות חיי את היום כאילו אין מחר כי מחר לא יהיה כמו היום

אש אש

New member
אדגר ידידי../images/Emo24.gif

אם אחייה את היום... איך יראה המחר שלי?

אש אש

New member
אני מאמינה....../images/Emo66.gif

שאנחנו בוחרים במחר. אנחנו אדונים למחשבותינו ואני רוצה להקשיב לאנשים שמנצחים שיודעים מה הם עושים ומוכיחים זאת. ואולי אלך בדרכם,אל המחר שלי.

אלמרה

New member
את לא מפתיעה איימי... לא אותי!

יש לי תחושה שאולי אני מבין אותך. יש לי אולי אפילו מחוש קליל של אותם דיגדוגים קלים בבטן... זה לא אמור להיות מנת חלקי כי אני הרי גבר מחוספס ולא רגיש, אבל אני מרגיש אותך ואת מה שאת חשה זו לא רק הבנה את המצב זו גם אמפטיה, תחושה ביחד איתך את הדגדוג הקליל כמו גם את הכאב העמום... חברייך הטובים, האמיתיים, יתייצבו, ילטפו ויאהבו, הם בעצם להקת מלאכים ששומרים עלייך מלמעלה, שם היכן שהכוכבים נוצצים. לא זה לא עוצר בעדך להכיר את Mr. Right "הנכון" אבל... האם אני הייתי מוכן להכנס לקשר כזה? עניתי!

אש אש

New member
שיט! הלוואי והייתי חזקה יותר../images/Emo70.gif

אחשוב על זה.....

תרגיל בהינתקות

אני חושבת שדיברנו על זה בטלפון למה צריך להתנתק כדי שנוכל להמשיך לחיות טוב יותר יש אנשים שסוחבים איתם קשרים שנים כל מיני מינים סוג של pending כולם על המשמר רק לבחור ולחזור כדי שסופר יוכל לכתוב ספור חדש הוא חייב לסיים את הקודם או להניח לו לגמרי לשכוח ממנו ולחזור אליו מתישהו עם סוף מוכן אש אש חמודתי כולנו אוהבים להיות בשליטה דהיינו להחליט מה טוב בשבילנו אבל במפגש האנושי יש לפחות שני טעמים ואם אחד מהשניים החליט שלא כדאי להיסחף מהמקום הכי הגיוני מבחינתו צריך לקחת את ההחלטה שלו ולגמור את הספור רגשית ולהמשיך הלאה אי אפשר לשבת על המדוכה שלו כי שיירי אוכל שלא זורקים לפח נירקבים אני תמיד אומרת לעצמי בהתאהבות יש סוג של קסם וכשהוא פג אי אפשר לשחזר אותו אי אפשר לקומם את הריסותיו ככה זה קסם הוא לעולם רק במשותף גם אם היה לך מופע של קסם להרף עין תדעי ליהנות ממנו כי החיים בנויים מקסמים קטנים ומכמה ארוכים אני מאחלת לך אחד ארוך מפעים מסעיר מלבב בקרוב

אש אש

New member
דיברנו בטלפון על חדש,על אחר....

אבל שנתיים זה באמת קשר אמיתי ואוהב, מכבדת מעריכה, כן גם הוא אותי לא עושה דבר בלעדי. לא אקנא אם יש אחרת זה מה שמשונה כל כך. ואם קשר שלי לא מצליח בזמן שהוא מחכה בפינה אז רק יבוא לנגב את דימעותיי מתי שאקרא. זה עצוב נורא הלבד הרבה יותר נעים לדעת שהוא שם. יו,את כותבת כל כך יפה נישמע כל כך נכון. להבא,משוכנעת שלא אתן לקשר כזה להתקיים!

עזבי את שליטה ותנוחי יקירתי

את כותבת שהוא לא עושה דבר בלעדייך את קוראת את מה שאת כותבת יקירתי? איזו תלות,על בלי מה, אבל תלות ואת, אם יש לך דמעה חיש קלי קלות מגיע הטישיו אולי זה עצוב לפעמים להיות לבד אבל לומדים המון דברים נורא מהר כשלבד בין השאר והכי חשוב לומדים להיות לבד וכשיש לך את עצמך יש לך את העולם זה לקוח מאינספור מנויואלים של איך לחיות טוב את מוזמנת לקרוא את דיפאק צ,ופרה וכל מאות אם לא אלפי חבריו יקירתי את מהממת עצב הוא חלק מהחיים ולפעמים כשהוא קיים מספיק זמן אנחנו לומדים המון על השמחה נסי את יכולה ואת גם מתוקה

אש אש

New member
דיי,הייתי בשיעור הזה.

הייתי לבד צמחתי מתוכו,החכמתי,למדתי,הפנמתי,יישמתי. למדתי אפילו לפעמים לאהוב היום זה ממקום אחר הבחירה של לא להיות לבד. לא רוצה לבדדדדדדדדדדדדדדדד אוף! לא רוצה לא רוצה לא רוצה
תודה מכל הלב על העצות אני באמת לוקחת לתשומת ליבי.

אש אש את כל כך מתוקה אני מתפוצצת

מצחוק ואל תכעסי עלי אל כל כך חמודה ואותנטית עם המון אופים חמדמדים ואני כמובן רוצה לאחל לך בן זוג כאן מיד ועכשיו ומצטערת שאני לא פיה כי אם הייתי מיד אבל מיד הייתי שולחת אליך את המושלם אני מבטיחה שאם אמצא אותו אני שולחת אותו ארוז ישירות לאי מייל שלך

אש אש

New member
השתגעת???../images/Emo12.gif

היית שולחת אותו ארוז ישר לאימייל שלי?? לא אמרתי לך שאני אוהבת אותם גדולים?? גבוהים??? שיו...מזל שלא שלחת עדיין. אוי אני ממש אוהבת את אמא של איתי
תודה,את משהו.

זה מסוג נסיכי הצפרדע

המופע הראשוני שלו ממש קטן ואז את מנשקת אותו והוא מיתמר לגובה המדויק שאת רוצה אל תדאגי חמודה אני לא שוכחת את הוראות ההפעלה

למעלה