קשר,ללא מחוייבות

אש אש

New member
תודה על ההסבר והסבלנות כלפיי../images/Emo39.gif

אם יש בי משהו טוב שהוא אוהב בי ומעריך זו האמהות שבי (שתמיד,תבוא לפניי חלומותיי רצוניי או חישקוקיי כמובן גם לפני הקשר). אבל ההבנה קיימת כי הוא אבא לתפארת והאמן לי,יש לי את הזמן שלי נכון,לא בתוך ביתי,עד שהאמין שיש נכונות רצינית. באמת תודה לך על ההסבר שחשוב לי

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
תשובה מ"ידע אישי חינם"

ישנם אמנם גברים שמטבעם אינם מוכנים לשום התחייבות, למיטב ידיעתי הם מיעוט ועם רובם לא היית רוצה לחיות גם אם לא היו אומרים לך את זה. ברמה הפרקטית כאשר גבר אומר לך "אני לא מוכן לשום מחוייבות" את חייבת להתייחס לזה By default כאילו אמר לך "איתך אני לא מוכן לשום מחויבות". גם אם הוא נופל במקרה בקטגוריה המתוארת בסעיף הראשון הרי שהמסקנה האופרטיבית חייבת להיות אותה המסקנה, לא ? עד כאן היתה התייחסותי לנושא המוכנות למחויבות אולם אין בכך עדין הבעת דעת הכותב על מה צריך לעשות הלאה, הכותב דוקא מצדד בלחיות את ההווה וטוען כי רוב הסובב אותו מנסה לחיות את העתיד האוטופי ומפקשש תוך כדי כך את ההווה.

אש אש

New member
לא מוכן להתחייב לאף אחת

כבר שנתיים.... אבל יודע מה? אקח את עצתך,ועם זה אני מחליטה ללכת,באמת הוא לא מוכן להתחייבות איתי! השאלה חחחח למה? שטויות נכון שלא הכול צריך לדעת? הרי היו שהתחייבו ורצו,ולא הסכמתי פעם אתה למעלה ופעם אתה למטה. "איך שעולם מסתובב לו" תודה לך השיח

כל מילה בסלע מבחינתי

למרות כל התורות האיזוטריות כל חכמת המקובלים ההודים הסינים והיפנים והאמריקאים שהמסר היחיד שלהם הוא חיה את ההוה אתה ממש לא שולט במחר וגם ההוה לא בשליטתך קיימת איזו נטיה אנושית מחייכת מלשון מעוררת חיוך שאם נצהיר חגיגית על העתיד (בוא נאמר עוד שבוע) נחיה את החלום ואת מימושו יש לי המון פרפרים בגינה אני לא יודעת למה אבל יש שעה ביום שהם מתקבצים להם למחול הפרפרים והם לבנים (כמו באיזה שיר של חתונות) זריזים חיוניים ומלאי שמחה ואני חושבת לעצמי האם הם היו מחוללים באותה עוצמה אם הם היו יודעים שזהו הם יום אחד וגמרנו ? והתשובה שלי היא כמובן לעצמי כל יום הוא יום צריך להתבונן בו ואולי לסכם אותו נים ולא נים לפני השינה ולקבל את המחר כמו פרפר מההתחלה

אש אש

New member
../images/Emo4.gifהלו?? זה רדיו??

אז מי צריך לומר שלום? זה שיורד או זה שעולה? אז עצתך לחיות את היום...

לא זה לא רדיו זו חנה בבלי בתוכניתה

אז ככה, זה שיורד כי יותר קל לרדת מאשר לעלות ויותר קל להדרדר והנה הדרדרתי לשטויות אמיתיות חמודתי אין לי עצות בנושא יחסים אני רק מהרהרת בקול והרהור שלי אומר לי שצריך לפנות מקום שצריך לדעת להפרד שצריך לנקות את השולחן ולמחוק כמה מיילים מהזכרון כי כשהיום נגמר יש דברים שנעלמים עם היום אל תוך האופל ומוטב שישארו שם

פר, איימי בינינו, אבל באמת האמיתית

כשהבית נקי אחרי שניקית את עצמך ואת הבית לדעת את יושבת רגל על הרגל ונאנחת בסיפוק יש גדולה מהאנחה הנ"ל ????

אישון36

New member
אין גבר ואין אישה שלא מוכנים למחויי

בות. כולם רוצים מחוייבות..........השאלה היא עם מי ? למה ? כולם רוצים קשר טוב...........כולם רוצים בטחון..............השאלה היא עם מי.........אותי אותה אחת שאומרת שאיש לא עוניין להתחייב לה.........אז באמת איש אינו מוכן להתחייב לה ? אישון. תחשבי על זה.

אש אש

New member
ווואווווו פורפורית,באמת???

איזה כייף לי על ההבנה, וממך לשמוע כל הכבוד עושה לי את הלילה טוב:) תודה לך

שילה1

New member
איימי-קראתי הכככככככככל..ורוצה

להסביר לך משהוףלהיות לבד,או בדידות? שני אלה שונים בתכלית השינוי. לבד.משמע בלי קשר עם בן זוג,כזה אני ואני. בדידות?זה כבר משהו פנימי,עמוק,לא נעים כזה.. ואילו את רק לבד. אז מה נורא כל כך?

אש אש

New member
לא נורא,אבל לא נעים.../images/Emo66.gif

אני לבד כבר שנתיים ללא בן זוג (אמיתי) פתאום הצמא הזה לקשר כבר כמה ימים,שהגעגוע נוגע,ואולי איתה גם הבדידות אני יודעת שזה נישמע לא טוב אני לא בדיכי,לא אגיע לשם לעולם הכול עיניין של בחירה לא מתאים לי,ואין מקום בתוכי לדיכאון אבל בהחלט קצת בודד,מקבלת את זה בהבנה ויודעת שזה ייעלם,אם לא אעלים את זה:) פעם ראשונה שזה קורה לי,יו. תודה לך אישה יקרה התגעגעתי

שילה1

New member
אשונת-תמיד יש לחשוב חיובי.האיש

שלך נמצא,ויגיע בזמן המתאים.ובינתיים-מצי את הטוב ממה שיש.גם בלבד יש המון טוב ורוגע,רק צריך להכירו. מאחלת לך..ההםםםםםםםםםם..שאולי לשנה החדשה תמצאי.ואולי?

אש אש

New member
אני יודעת שהוא בדרך../images/Emo163.gif

כנראה שהוא הולך ברגל מהדרום לצפון,ואין לי מושג מתי יצא, אולי מתעכב קוטף פרחים,מקווה שהכתובת שלי לא אבדה לא.

שילה1

New member
לא חביבה..הוא מגיע במטוס משוכלל...

רק שטרם יצא למסע החיים שלו. את חכי לו,הוא יגיע,יישאר ויחד רק תבנו. סבלנות,יקירה!

אש אש

New member
חברים יקרים

תודה,והמון תודה על התייחסותכם שהובילה אותי לחשוב ולהחליט שלא צורת חיים שכזו מתאימה לי,או ראוייה לי. מנשקת ומחבקת את כולכם. איימי.

אלמרה

New member
אין כמוך ואני מברך על החלטתך ....

מה שהיא רק תהיה. חיבוק ונישוק לך ולכל מי שעזר לך...

למעלה