קשר,ללא מחוייבות

אישון36

New member
אני לא מבין.

אש.............מה עם המקום הראלי ? אישון. השכחתי הדלתות להבריח, אם דלתי לא נעלתי כדין, הוא כיוון מבטו והגיח, הגיח הסעיר והרנין. מה ביני השקטה וביך אדמוני מבושם ונלהב איך אוכל להסתיר מפניך את אשר לי אגרתי בסתיו. מקווה שבלי יותר מידי טעויות.

אישון36

New member
את יודעת מה היה בסופה ?

ובסופו ? ראליות.........ופולניות........מזיזים את העולם. אישון. יש רגע לראליות.........נו מה לעשות.

אש אש

New member
נו באמת אישון,שוב אסביר לך

אני עוצרת לחשוב משחקת אותה ריאלית
וברגע שאני מחליטה שטובה לי הזרימה? אי אפשר לעצור אותי
שמחה שחזרת

אישון36

New member
.....על הציטוט..........

או לפחות הנסיון לציטוט ? בכול אופן..............במגע לתנועה היא עשתה לו מיתר הוא עשה לה קשת..............יש לי הרבה שריטות בגב מזרימה מהירה מידי למקומות עמוקים מידי..................ויש לי משפט אחד.........כל פעם שקבעתי לעצמי עם מי לא ................היא הגיעה.........אותה אחת ... שענתה באופן מושלם על ההגדרה.................את לא. עניתי ? אישון. במגע לתנועה הוא עשה לה מיתר היא עשתה לו קשת.

לא אגיב על הכל,כי את די יודעת

את דעתי בענין,אבל על דבר אחד לא יכולה להבליג...כתבת שאת "... מאמינה שאנחנו בוחרים במחר..."???????? ה א מ נ ם ??? להזכיר לך כמה אנשים לא היה להם מושג איפה הם יהיו ביום שאחרי??? בואי לא נהפוך את הדיון הזה למשהו פסימי ונתמקד במה שטוב לך מהקשר הזה!!!מעטים הדברים כיום שמסבים לנו כל כך הרבה נחת.נכון-זה לא מושלם,נכון-זה לא מפיג את ה"לבד",אז מה ??? לוותר עליו??? ממש לא נראה לי בשלב זה של חייך.כי אם הזמן כן היה מתאים עבורך "לשחרר" אותו,לא היית שואלת את עצמך את השאלות האלו.(ואלו היו כמה 60 שניות על ההבדל בין פולניה לרוטווילר....) אבל זו רק אני...

אש אש

New member
יש משהו בדברייך../images/Emo163.gif

ובכל זאת אנחנו מלאים עכבות,מחסומים שונים שעוצרים אותנו בחיים ולא עושים כל מה שאנחנו רוצים כי מי יודע איפה ניהיה מחר...

s h o o s h a

New member
לחלום

לא יודעת עד כמה דבריי הבאים יתקשרו לשירשור שהתפתח כאן, אבל מוצאת את עצמי כותבת דווקא כאן (מקווה שיסולח לי). אמר לי איש מאד חכם כך : "את מעיזה לחלום, אבל חלומות אינם מתגשמים באמצעות חומרי מציאות ולכן עליך להאמין בחלומות שיתגשמו. מרגע שחלמת, ההתגשמות בידייך." מודה שמעולם קודם לא העזתי לחשוב על להאמין בהתגשמות. התכרבלתי בחלום כאבתי את חוסר האונים את ה so calld ידיעה שלא יתגשם. איבדתי את האמונה. והאיש היקר הזה השיב לי את האמונה, אמונה שיכול להיות אחרת אמונה שיכול שיצליח בזמן ובמקום הכי פחות צפויים אז החלטתי לאמץ את הגישה ולהתחיל להאמין ובהזדמנות זו לשלוח מילת הערכה קטנה-גדולה-ענקית לאיש שכך החכים אותי אז אני מאמינה ש "קה סרה, סרה, what ever will be will be The future's not ours to be קה סרה, סרה" (ויסולחו לי שגיאות הכתיב והמילים, אני באמצע ריחוף)

אש אש

New member
דווקא פה בחרת?../images/Emo24.gifSHOOSHA

חחח באמת לא ממש הבנתי את המיקום אבל תמיד שמחה לקרוא אותך. ואהבתי מאוד את הציטוט שאני מכירה על חלומותיי. תודה לך.

לי דוקא אמרו

שאיש אחד, פאול ואלרי שמו, אמר שהדרך הטובה ביותר להגשים את החלום היא להתעורר.

אלמרה

New member
וזהו שאצלי... כשאני חולם בהקיץ...

אני לא מתעורר מהחלומות... הם מציאותיים תמיד! יען כי אני מקפיד לחלום את המציאות ואותה בלבד. אותי לימד אחד חכם סיני אולי קוראים אותו צארלס פוקסטרוט (לא משנה מאיזו עדה): שאין דבר יותר טוב מדבר שקורה בספונטאניות, ואין דבר יותר ספונטאני מזה שתוכנן ממש בקפידה.

זה עתה סיימתי שיחה

עם קרוב משפחה בן 91. גבר בעידן המודרני. כזה שתמיד, ועדיין מודרני לזמנו. צלול, פעיל, עושה הכל... גם נוהג... והוא אומר שהסוד הוא בלחיות את הרגע, בלי לחלום בכלל. ותאמינו לי: הוא יודע מה זה להנות מחיים...

גם התגובה הזו

מתואמת. ומאחר שאני מאמינה לכם, הרי שנתתם את התשובה לשאלה הכי חשובה: "האם יש הבדל בצורת החשיבה של גברים ונשים?" אליבא לאלמרה & פורפורית 1 - אין

אישון36

New member
העכבות האילו הן מה שמציל אותנו.....

בשעה שאנו ללא עכבות........אנו מוצאים עצמינו במקומות מוזרים ביותר. ורק אח"כ לא מבינים כיצד זה לא שמנו לב..........לפחות אני. אישון.

למעלה