קשר,ללא מחוייבות

אש אש

New member
איזה קשקשנית אני../images/Emo6.gif

אז כמו גדולה החלטתי...... ואז שינתי את דעתי אתם מוכנים לא לבלבל אותי? חחחח לא מוותרת על חברות ניפלאה:)

yamit32

New member
קשר ללא מחוייבות - נפלא !

אש אש אין לי מושג בת כמה את אבל קשר ללא מחוייבות הוא קשר נפלא. מי צריך שוב לכבס, להכין לו אוכל, לא צריך לדאוג שהכל יהיה לבקשתו, לא צריך לעשות סקס בכל אמיתי שהוא רוצה. הרגישי איתו כאילו הוא המאהב שלך, הוא תמיד יהיה בשבילך, הוא תמיד יפנק, יעריך ויתן כתף. תעשי קצת מניפולציות ואולי, הוא יהיה שלך פעם. במידה ותתעייפי תעיפי אותו לכל הרוחות.... רק אל תראי חולשה, גברים שונאים בחורות חלשות ... הייתי בקשר נפלא שכזה מספר שנים ניתקנו קשר בבום גדול והיום שנה אחרי הוא רוצה לחזור על 4 ואני משחקת את הקשה להשגה הוא יוכל הרבה קש עד שיראה אותי שוב ... אם בכלל.

זה קטע שלעולם לא אצליח להבין

כדי לזכות בגבר חלומותי אז דוקא כלפיו עלי להיות קשה להשגה?

אש אש

New member
מקודם עניתי לימית,ועכשיו לך בדויה:)

אז עדיין לא אמרתי לך ברוכה הבאה
מסיכמה איתך לא אשחק את הקשה להשגה למרות שאני שקופה מידי,אמיתית מידי ורק שומעת כמה לא נכון הדבר אין מתח,והדרמה מסתיימת מהר אולי צריך ללמוד לשחק.... מחר אני אלך להירשם לחוג לדרמה במתנ"ס שלנו:)

חן-חן

ואני אלך להרשם לחוג סריגה. סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם.

yamit32

New member
ממש ממש כך !

הרי כל הגברים בעצם רובם (אלמרה לא יאהב אותי אם אכליל) לא אוהבים בחורה מתמסרת בקלות.... תני לו לרוץ אחריך אם הוא באמת אוהב הוא יהיה שלך.

אש אש

New member
HOLD YOUR HORSES../images/Emo163.gif

"לא צריך לעשות סקס אימתי שהוא רוצה"? הביאי מלי את הגבר שיעשה סקס כל זמן שאני רוצה
כאילו המאהב??? אז הייתי נישארת נשואה. אני לא מתכוונת לעשות מניפולציות,ולא לחיות בהשליה אולי יום אחד יהיה שלי..... אם הוא לא עכשיו,הוא לא יהיה! אשמח להכין את האוכל ולפנק לא מחפשת סקס פעם בשבוע מחפשת אהבה באהבה הכול קטן עליי. אוי אני כל כך לא אוהבת משחקים זאת פשוט לא אני. אז גם אם דעתינו כל כך שונות ימית תודה על התייחסותך,ותגובתך וברוכה הבאה אישה:)

yamit32

New member
../images/Emo178.gifאששששששששש אש חמודה

אני מקווה שאני שולחת לך בפרטי ולא אגרום לך לבושה... להביא לך גבר שירצה כל הזמן סקס מתי שתרצי ? יש לי כמה כאלה שלא יורדים לי מהוריד כבר חודשים ומתים לאות שלי הכל תלוי במה שאת נותנת וכמה את קשובה לצרכים שלהם וכמובן שאני לא קשובה לצרכיהם אם הם לא קשובים לצרכי.

למעלה