קשר,ללא מחוייבות

אש אש

New member
אישון זה בא עם תירגום?

לא אהיה לעולם עם אחד שלא יהיה לו צליל נעים במייתר הוא מנגן ניפלא,מכיר את כל התווים והלחן שלנו פשוט מקסים להפליא אין שריטה בגבי,ולא בליבי. מקווה שהצלחתי להבין אותך.

אש אש

New member
אשאל אותכם גברים

איזה סוג של גבר לא יהיה מוכן למחוייבות? זה מצב בחיים? זה אופי? אולי זאת בעצם קשור לאותה הפרטנרית שאין אהבה אמיתית אליה. אשמח לשמוע.

אלמרה

New member
אענה לך בפשטות איימי יקרה.

מי שלא מוכן למחוייבות הוא אינו מוכן למחוייבות. זה מצב לא סטאטי אמנם (ברוב המקרים שאני מכיר) אבל הדינמיקה והתזוה למצב מוכן למחויבות היא איטית הדרגתית וצורכת זמן "החלמה"... לא את ולא אישה אחרת צריכות לקחת את זה אישית, הענין הוא שהתסמונת הזו קיימת גם אצל נשים - נא לזכור זאת. והדבר הכי גרוע שיכול לקרות לזוגיות הוא "הגעה" אליה מתוך מצב של "אי מוכנות לזוגיות" שהיא מקרה פרטי של "אי מוכנות למחויבות" כזכור לך לעיל.

אש אש

New member
לא לקחת את זה אישית../images/Emo70.gif

תודה על המשפט אני תוהה...מוכנה לחשוב עם זה משהו אישי אבל מודה לך על משפט חביב.

Deerest

New member
בהתעלם ממקרים פתולוגיים

זה הגבר שחש באופן בלתי מוסבר שבת זוגו לא באמת יכולה להתחייב למרות הצהרותיה. איני חושב שאפשר לקשור אהבה ומחוייבות בקשר של סובב ומסובב, אלו שני פרמטרים שנמצאים על מישורי זמן שונים לחלוטין, במהלך חיי הטרום זוגיות.

אש אש

New member
דיברתי על עצמי DEEREST ורק עליי

מי שמכיר את איימי יודע שאני אמא 24 שעות! לא יוצאת מהבית,מלבד פעם בשבוע קניות זמינה תמיד. והמילים שלה חזקות,אמינות,יציבות,אמיתיות ואוהבות. זו לעולם לא התחושה של בן זוגי. לא הצלחתי לענות למעלה לשאלתך... כשיש לי קשר ריגשי עם אחר קל לי מאוד להעלים את ה"מלאך" שלי.

אש אש

New member
חסרה לי שם שורה אוףףף

זה לעולם לא התחושה של בן זוגי שאני לא מסוגלת להתחייב או לעמוד בהצהרותיי.

אש אש

New member
המילה לא חסרה כלל

אין אליו! כל עוד אין מחוייבות! זה לכל הגברים שיהיו בקשר זוגי איתי. (הרי אי אפשר למשוך את החבל משתיי קצוותיו).

Deerest

New member
אם אני מבין נכון (הפעם אני שואל)

את מתנה מחויבות שלך אליו במחויבות שלו אלייך? לא מומלץ. אוף, בואי נחליט על קיצור למלה מחוייבות, מח טוב?

Deerest

New member
o.k. אני חושב שהבנתי.

קראתי פעם כאן ברשת, לא זוכר היכן ושל מי: אם אתה רוצה מאד משהו, תתנהג כאילו כבר יש לך אותו. לדעתי, מה שיש בזה, זה, שהשידורים הסמויים שלך (סמויים גם עבורך), אלו שמפריעים לך להשיג את המטרה, נעלמים. תודה גם לך על ערב מעניין.

אש אש

New member
בינגווווווווווווווווווווווווווווווו

וואוווו אתה משהו! חשבתי על זה עם כל הקושי בלהבין את זה,את עצמי נברתי בתוכי,בחיי,בנבחיי נישמתי לא יום ולא יומיים שברתי את הראש! לא מאמינה שהמשפט שלך "אם אתה רוצה משהו תתנהג כאילו יש לך אותו" פהההההההההה נופל לי האסימון! לא מאמינה שפתרת לי תעלומה אתה גדול,אתה ענק ואני מאושרת קבל ים חיבקוקים ונישקוקים

Deerest

New member
ראיתי, קראתי

ובשביל חיבקוקיות ונישקוקיות כאלו היה שווה לי. יש עוד? שאלות?

אש אש

New member
לא../images/Emo4.gif רק אמירה אולי....

אתה לא עוזב אותי עכשיו שומע?
הנה רגע,עושה לך מקום לידי.

Deerest

New member
טוב, בכל מקרה

אני לא יכול לדבר עלייך כי איני מכיר אותך. אבל אולי זה בדיוק העניין, בן הזוג הפוטנציאלי רואה בכך איום/תחרות על מחויבותך כלפיו. לא? למה שיחשוב שזה יופנה גם אליו? ובאותה עוצמה? בשאלה שלי למעלה שאלתי אם זה יפריע לו, לא לך, הרי הוא ידע על המלאך.

אש אש

New member
אנחנו מתבלבלים?../images/Emo6.gif

מהתחלה טוב? מתחילה קשר ריגשי הבחור לא מסוג הגברים שמתהולל,ובכל זאת רק התגרש אולי גם לזה יש מרכיב חשוב ואז נישארים חברים טובים,אחרי הצהרותיו אני כבר רגועה,לא מתאהבת,מתרגשת...פשוט אוהבת את מי שהוא והחברות פשוט מופלאה. אז הוא לא יודע על אחר,ואת משפטך הראשון,על התחרות...לא הבנתי:)

Deerest

New member
יכול להיות

בעניין התחרות... המחוייבות שלך כלפי משפחתך, כפי שאת מעידה עליה ומפגינה אותה, עלולה "לצרום" לו, עלולה להוות תחרות למחויבות שלך כלפיו. המילה מחוייבות אינה עומדת בפני עצמה, היא באה בסמיכות עם מטרה. אדם אינו יכול להעיד על עצמו: אחת מתכונותי היפות היא התחייבות. חשיבות יעד המחוייבות, היא היא, שיוצרת את המחוייבות. אפשר להתחייב לאחד ולא להתחייב לשני. אז יכול להיות שהוא חש/מרגיש/חושש/חושב שמחויבותך כלפיו תהיה בעדיפות נמוכה יותר מזו כלפי ילדייך. הם היו שם קודם... זה קשה... זה דורש הבנה מיוחדת. טוב?

למעלה