רווקות : !

gili812

New member
../images/Emo6.gif

אבל לגבי המספור, מוכרחה לציין שהכרתי אחת כזאת באופן אישי והיא לא היתה עתודאית... (אותה אחת גם עשתה חרם צילומים על ידיד שלי כי בסמסטר הראשון הוא העביר דף שלה בפידר של המכונת צילום והוא טיפה התקמט בפינה השמאלית....ומאז חסל סדר להעביר דפי הרצאות שלה בפידר.....קריפי)

דעתי, פעם אחרונה בדיון הזה...

כשהיינו קטנים היו ספרונים כאלו של "מר X" או "גברת Y", לא זוכר את שם הסופר. אחד מהספרים האלו נקרא "מר חוטם" ובו מסופר על מר חוטם שדחף את אפו, הארוך במיוחד, לכל מקום, בין שהיה רצוי שם ובין שלאו. סיומו של הסיפור הוא שמר חוטם מקבל מכת קורנס על האף ומאותו יום הוא לומד לקח. כל מי מאיתנו ששירת, משרת או ישרת בין שבצבא גופו או בשירות לאומי בוחר בכך. הדרך להשתמטות היום קצרה וקלה למרות תילי התילים והררי המילים ששופך בנושא אלוף אלעזר שטרן, ראש אכ"א (באופן אירוני, הגוף שאחראי בסופו של דבר על השחרור). אנחנו בחרנו לשרת, יש אחרים שבחרו לא. אני לא אוהב אותם, לא מעריך אותם אבל לא שופט אותם מראש, בטח לא בענייני בינו-לבינה. (אגב, עלמות הפורום הנאוות, האם למי מכן יהיה אכפת, ברמה של פסילה מוחלטת, מה היה, אם בכלל, תפקידו של עלם החמודות שאיתו אתן יוצאות לדייט בצבא?) מדי שנה אני מרגיש בפועל, לא רק מקריאה בעיתונים, איך עול המילואים גדל והולך. יותר ויותר אנשים בוחרים לא להתייצב או שפשוט לא מסיימים שירות מלא, דבר שממילא פוטר אותם לפי ההגיון הצבאי, משירות מילואים. אני חושק שיניים. הבחירות של אחרים הם לא ענייני. אני בוחר להתייצב כל אימת שאני נדרש. ביום שבו ארגיש שהגיעו מים עד נפש אני פשוט אוריד את הייצול מעל גבי בבת-אחת. בלי אזהרות. אם יהיה מי שירים אותו וימשוך את העגלה במקומי - מה טוב, אם לא באסה. באסה לכם זאת אומרת, ביום שבו אני ארים ידיים יהיה היום שבו אני אעלה על מטוס למקום אחר, כל מקום אחר, שלא נקרא ישראל. כל עוד שאני בוחר אבל לעשות מילואים אין לי מה לומר על אחרים שבוחרים שלא. כלומר יש לי מה לומר, וודאי, אבל זה לא ענייני הבחירות שלהם. אני בכל מאמין שככל שיותר ויותר אנשים ישמרו את חוטמם לעצמם ייטב לכולם. לאף של אחרים אין מה לחפש בעכוז שלי. היה ובחרתם לתחוב אותו לשם... אל תתפלאו אם הריח לא יהיה הכי נעים שבעולם.

אפילו שאמרת שזאת פעם אחרונה

אני חייבת לומר משהו... לצערי, באמת לצערי, אין פה עניין של בחירה. אני מניחה שרוב החיילים היו מעדיפים לבזבז 3 שנים מחייהם בדרך אחרת. כזאת שמכניסה יותר מ-300 שקל בחודש נניח וכזאת שלא דורשת יציאות הביתה פעם בשלושה שבועות . נחמד לשמוע שאתה בחרת לשרת כהגדרתך אבל במדינה כמו שלנו הצבא לא מורכב ממתנדבים אלא מאנשים ששירות הוא חלק מחובתם האזרחית שאם לא כן, תמצא את מדינת ישראל מורכבת מצבא של 3000 איש במקרה הטוב ואני לא צריכה לתאר לך מה היה המצב הביטחוני פה במקרה הזה. אנחנו לא חיים במקום שמאפשר זכות בחירה ולכן כל תופעת המשתמטים די חורה לי למען האמת. אתה לא מעוניין להתגייס?סבבה, לך תתנדב בשירות לאומי ,לך תתרום למדינה בדרך אחרת. אל תהיה אגואיסט. הייתי שמחה מאוד אם היו מוטלות איזשהן סנקציות קצת יותר מחמירות על אלו שלא תרמו כלל למדינה מתוך אנוכיות גרידא (כמובן שאני לא מדברת על אלו המוגבלים מבחינה פיזית וכאלה). עבדתי קצת עם בני נוער וחבל לי לראות שזה מה שנהיה מהנוער של ימינו... בד"כ אני גם בגישה של "חיה ותן לחיות" אבל אני לא חושבת שפה מתאימה ההגדרה הזאת. במדינה מוקפת אויבים, אם אתה רוצה לחיות ,מומלץ שיהיה צבא.

כמו שאמרו לפניי...

קודם כל תירגע... נראה שהלחץ הוא האוייב הכי גדול שלך כרגע... בגיל עשרים דברים עוד צריכים להתגבש להם ותהליכים לוקחים זמן... כל עוד "בוער לך" יש גם סיכוי טוב שתעשה יותר טעויות, בחירות לא נכונות, ובעיקר תגיע למסקנות לא מדוייקות לגבי עצמך... ובכל זאת, בגלל שהעניין מעסיק אותך כ"כ, אולי כדאי שתנסה להכיר ולפתח קשרים בדרכים פחות ישירות, ולאו דווקא למטרת קשר רומנטי... נסה לצפות לפחות בשלב הזה, בעיקר מעצמך, ואולי כך הדברים יתגלגלו באופן נינוח יותר, מה שלדעתי דווקא יכול להוביל אותם לכיוון הרצוי... ובאווירת שאנטי רוגעת זו... בהצלחה!

magenta73

New member
קודם כל תרגע.

אחרי שנרגעת, תרגע עוד קצת. מן הסתם אתה בלחץ ולכן דברים פשוטים כמו להתחיל לדבר עם בחורה נראים לך קשים...אז שוב - להרגע. אולי להתחיל לדבר סתם ככה, בלי סיבה מוגמרת בראש, זו דרך שתהיה לך יותר קלה. כפי שנאמר - שורש ז.ר.ם. - תזרום.

הכל בסדר איתך,בן 20 איזה כייף, לאן-

אתה ממהר.רובינו הרגשנו ועברנו תקופות בצורת בעבר ויש כאלה שעדיין ממשיכים. אך במקרה שלך אל תטריד את עצמך בשטויות שמשהו לא בסדר איתך ותראה שעם הזמן הכל יסתדר. בינתיים קטנצ'יק ותהנה מהנוף ומהחיים. בהצלחה

bellab21

New member
איך את מדברת אלינו תחזרי לבית גיל ה

הזהב מה זה הגישה הזו איזה נסיון הרגשנו חשבנו למה מי את

טישט

New member
תגובה לתגובות

שלום חברים... קודם כל תודה רבה על ההיענות הרבה... בקשר לכל העניין של בחור בן 20 שלומד באוניברסיטה... אני רואה שזה מטריד חלק ממכם. שירתתי בצבא 6 חודשים במקום נורא ששמו "משטרה צבאית" זאת היתה התקופה הכי קשה בחיים שלי ואחרי מאבקים רבים יצאתי על סעיף רפואי, עכשו אני לומד ובחיי שעשיתי החלטה נבונה. לגבי מה שאני מחפש... אני כבר כ"כ בלבלתי את עצמי... באופי שלי אני לא זיין, קשה לי לבוא להתחיל עם בחורה אם היא לא באמת מעניינת אותי, אבל אולי אני צריך ככה הסיכוי יגדל שיקרו דברים. בא לי לטעום מהעולם הזה. נקודה חשובה היא גם הגיל. בלימודים רוב הבחורות באמת יותר גדולות ממני, והגיל "המקסים" הזה באמת קצת מרתיע נשים, אבל לדעתי אם באמת הגישה שלי היתה אחרת אז העניינים היו מסתדרים..... בקיצור קודם כל אני אנסה להירגע................................................................וכמו שאומרים הח'ברה בני ה-20 לזרום... שיהיה יום מיוחד טישט (רווק מתלמד)

אישון36

New member
בגיל הזה אני לא חושב שאתה

כל כך אטרקטיבי. זה גיל שבו שירות ל"נורמאליות" נחשבים הרבה יותר. אני לא חושב שזה שיא הנורמאליות שלא שירתת ולא מצאת את מקומך..........בכלל אם הייתה לי בת בגילך אני לא חושב שהייתי שמח במיוחד שהיא יוצאת עם משטמט שסובל מבעיות עלומות. אישון. אולי עוד מישהו חושב כך ?

טישט

New member
אישון

אני חייב להגיב לקטע הזה של הנורמליות.... אתה חייב להבין אישון, במקום שבו אני גר= הבועה זה מאוד נורמלי לא לעשות צבא אחוז הח'ברה שהתגייסו מהשכבה שלי הם מאוד מאוד נמוכים ואילו אני ממש לא באתי בקטע של לא להתגייס... פשוט הגעתי לסיטואציה שזאת היתה האופציה היחידה שלי... לקרוא לי לא אטרקטיבי בגלל שאני עכשו לא פקיד בתל השומר, לא נירא לי לעניין... יום טוב טישט

אישון36

New member
זה שאתה לא פקיד

ולא משרת ולא כלום - לא הופך אותך לאטרקטיבי. זה שכאילו אתה לומד או משהו כזה - גם זה לא הופך אותך לאטרקטיבי. אני מניח שאתה אטרקטיבי לבנות שלא משרתות וחיות לידך וכול זה. שיהיה. בעיני אתה משתמט, סוג של עבריין, סוג של ניצול על החברה, וזה שאתה גר בסביבה שהיא עבריינית = לא משרתים בצה"ל למרות שיש יכולת - בהזדמנות מדליה. אישון. גם רוזנשטיין הוא סוג של סלב.....סבג את עצמך לאורו.

belli80

New member
זהירות לך...

עוד יוציאו מזה שאמרת שרוזנשטיין לא שירת בצבא כי היו לו כאבי גב.. או שאבא של הרמטכ"ל הוא כירופרקט, או מיליונר, או משהו כזה... יש פה אווירה קשה של הכנסת מילים לאנשים, וסוג של חזרה שוב-ושוב-ושוב על אותם טיעונים. או, שלחלופין, לא יצליחו לעמוד בחריפות שלך... בכל מקרה, קבל

Miss Thang

New member
ניוז פלאש: לרדת על ילד בן 20

עם בעיות נפשיות, זה גם לא אטרקטיבי בעליל.

למעלה