רוק עצמאות 2007-נהלי פירסום

nitzan lei

New member
WTF

אז זהו שהיא לא עיצבנה אותי!! כולם על הזין שלי! ואני ניסיתי להבהיר לה על מה אנחנו מדברים ... ואת יודעת משו על כל משפט שכתבתי חשבתי בגלל זה המכתב שלי יצא מוצלח מאוד!

עדי D

New member
חמודל'ה. למה שלא תבואי תירי לי בראש ונגמור

סיפור? לא באתי נגדך. כולה רשמתי מה שאני חושבת זכות הדיבור! דמוקרטיה!! אל תקראי לי טיפשה, אחלה? אני לא קיללתי אותך את אל תקללי אותי. אני לא אמא שלך ואני לא חברה שלך אז להירגע.

nitzan lei

New member
חמודל'ה ?!?!XS

זכות הדיבור! דמוקרטיה!! XDDDDDD נ.ב טיפשה זהאת לא קללה=\ זה דבר שמאפיין את הבנאדם את יודעת צריך להבדיל לפעמים בין קללות לאופי XS XDDDDDDDDDDDD

עדי D

New member
אוקי צודקת עלית עלי. אני טיפשה.

החיים לא מושלמים מותק. ובואי נגמור את השיחה הזאת כאן למה לא כדאי שאני יתעצבן מידי:)

בונא או שתירגעי ומהר

או שסופך יהיה רע ומר את לא תבואי ותדברי ככה לאנשים מהפורום. דבר ראשון לא שווה בגלל ויכוח כזה לדבר לאנשים ככה. לא משנה מי הם. דבר שני אם זה ימשיך אני מקווה שימחקו את ההודעות שלך.

nitzan lei

New member
להלהלהP:

חעחעחעחע אני רגוע מאוד! וסופי יהיה מתוק מאודמאוד^^ דבר ראשון:אני מבהירה לה דברים והיא התחילה עם הוויכוח הזה ואני מסיימתXD ומה לעשות שזה הפליג כבר לעוד כמה מקומות=\ דבר שני:תמשיכי לקוות! ביושP:

B a m b o o k

New member
ואנחנו יכולים גם לגרום לזה...

אז תפסיקי וזהו! מי את שתבואי לכאן ותתחילי לרדת ולדבר ככה אל אנשים?!

a d i 8

New member
שתיהיה בריאה

טוב אני לא מרבה להגיב פה אבל... מה נסגר איתך מותק? עדיף באמת שפשוט תפסיקי להגיב.הבהרת את הנק' שלך כבר?סבבה.בואי לא ניתן לזה לרדת למישורים אישיים יותר ממה שזה כבר הגיע. לא מדברים ככה לאנשים ובמיוחד לאנשים שאת לא מכירה אז פשוט דיי.

nitzan lei

New member
:)

את יודעת מה סבבה צודקת למרות שאני לא יודעת מי את=\אעע שזזאת עדי הקודמתXD הקיצר צודקת אבל אני שונאת שמנסים להתחקם איתי><

nitzan lei

New member
למה?!=\ממש לא באסה לי אני ילדה מאושרת~!

וכן העולם מלא מתחכומים ואת לא רואה שאני מתמודדת עם זה=\ קשיי הבנהXDDDDDDD

ססילייה

New member
קשיי הבנה בתחת שלי, סבבה?

התגובות שלך מתחילות לעצבן אותי כבר יותר מידי. כל העניין הזה עבר כל גבול. דיי, סבבה? אין לך פה סיבה לצאת על אף אחד.לא משנה מה מי מו. או לקרוא לנו קשיי הבנה. מאיפה יש לך את הביטחון לדבר ככה, חמודה שלי? חזי ובנצי, תעשו טובה, תמחקו את כל החלק המטומטם הזה בשירשור.בחייכם.

nitzan lei

New member
סבבהXD

טוב נתחיל בזה שצודקת שעברנו כל גבול ולכולם יש חלק בזה! ובתאכלס אין לי סיבה לצאת פה על אנשים ביגלל סינרגיה=\ [ניראלי שעל זה התוכחנו לא זוכרת] וביטחון מאז ומתמיד היה לי וגם יהיה ליXD אז אני פותחת פה דף חדש וכן כל זה קורה כי אני ילדה עצבנית ויודעת טובטוב להצטער אחר כך! אהמ,חזי ובנצי עדיף שתמחקו תשרשור המזדיין הזה כי הוא רק מביא ררע לפורום הזה=\

למעלה