אביב היה יותר טוב משנה שעברה../images/Emo82.gif
שייגעצ וברי סחרוף היו טובים-שירי הפתיחה שלהם היו בחירה מצוינת,עיר של קיץ של ברי,וחייל של מאה שערים של שייגעצ...היה ממש טוב. מוניקה לא השקיעו כ"כ,רואים שהם היו עייפים. חמי גם היה סבבה לגמרי והוא עשה שירים טובים חוץ מהשיר של זוהר ארגוב.דיי היה ברור ששי להב ישיר את "אחלום לנצח".עצוב אבל שרוב הקהל מסביבי לא ידע את המילים של ה-4,5 שירים הראשונים של חמי. אריק הרדים אותיP: חוץ מהקטע שהוא שר את "כשאתה כאן". אכזב שהוא עשה את הרוב להיטים...ואכזב שהוא אמר "פעם הייתה לי חברה",ואני מתלהבת,חושבת שזה כבר אל תדאג ופתאום זה שיר הסמרטוטים.למרות שזה גם אחלה,אבל הפתיחה הזו זה תמיד אל תדאג]; עצבן אותי הקהל. פתאום ב"זה רק הלב" כל הקהל צורח ושר,וב"עצוב בלעדייך" היה יחסית שקט. היו 4 בנות פקאצות לידי שפשוט כל הזמן גיחכו על זה שידעתי את המילים.גם כן,יצורות שלבשו סקיני. בחיי,הקהל שלו נהיה נוראי. המעריצות הדפוקות האלה שב"זה רק הלב" התלהבו שהוא מקדיש להן את השיר ולא הבינו שהוא צוחק עליהן. אבל עכשיו מעונן,אין מה להגיד.היה מפציץ. ריגש אותי כל כך והתאים לי.מתנת גיוס ממש
משינה היו מעולים,חשבתי שלא יהיה לי כוח אליהם אבל מלא זמן לא הייתי בהופעה לא אקוסטית שלהם והיה כ"כ יפה עם הזריחה. נהניתי מאוד. גם סינרגיה היו נחמדים. עברי איכזב,לא היה מרי לנצח,והוא שר ממש קצת שירים. סה"כ היה אחלה השנה.