רוק עצמאות

jenngirl

New member
אביב היה יותר טוב משנה שעברה../images/Emo82.gif

שייגעצ וברי סחרוף היו טובים-שירי הפתיחה שלהם היו בחירה מצוינת,עיר של קיץ של ברי,וחייל של מאה שערים של שייגעצ...היה ממש טוב. מוניקה לא השקיעו כ"כ,רואים שהם היו עייפים. חמי גם היה סבבה לגמרי והוא עשה שירים טובים חוץ מהשיר של זוהר ארגוב.דיי היה ברור ששי להב ישיר את "אחלום לנצח".עצוב אבל שרוב הקהל מסביבי לא ידע את המילים של ה-4,5 שירים הראשונים של חמי. אריק הרדים אותיP: חוץ מהקטע שהוא שר את "כשאתה כאן". אכזב שהוא עשה את הרוב להיטים...ואכזב שהוא אמר "פעם הייתה לי חברה",ואני מתלהבת,חושבת שזה כבר אל תדאג ופתאום זה שיר הסמרטוטים.למרות שזה גם אחלה,אבל הפתיחה הזו זה תמיד אל תדאג]; עצבן אותי הקהל. פתאום ב"זה רק הלב" כל הקהל צורח ושר,וב"עצוב בלעדייך" היה יחסית שקט. היו 4 בנות פקאצות לידי שפשוט כל הזמן גיחכו על זה שידעתי את המילים.גם כן,יצורות שלבשו סקיני. בחיי,הקהל שלו נהיה נוראי. המעריצות הדפוקות האלה שב"זה רק הלב" התלהבו שהוא מקדיש להן את השיר ולא הבינו שהוא צוחק עליהן. אבל עכשיו מעונן,אין מה להגיד.היה מפציץ. ריגש אותי כל כך והתאים לי.מתנת גיוס ממש
משינה היו מעולים,חשבתי שלא יהיה לי כוח אליהם אבל מלא זמן לא הייתי בהופעה לא אקוסטית שלהם והיה כ"כ יפה עם הזריחה. נהניתי מאוד. גם סינרגיה היו נחמדים. עברי איכזב,לא היה מרי לנצח,והוא שר ממש קצת שירים. סה"כ היה אחלה השנה.

חצילע

New member
מסכימה איתך.

פשוט ראו מי הם האנשים שבאמת מעריכים את אביב גפן בתור אמן, ומכיר עוד שירים חוץ מ"זה רק הלב שכואב לך". ממש היה עצוב שה"מעריצות" ראו את זה שהוא מקדיש להן את השיר כמשהו טוב, והן לא הבינו שהוא בעצם רק יורד עליהן.

Hosh17

New member
דרך אגב רק אותי עיצבנו הפוגואים?

זה היה פשוט מלחיץ פתאום נפתח מעגל וחבורת בנים (אם הם בני אדם) עם שיער עומד מתחילים להתנגח אחד בשני וזה לא שיש לאן לברוח.. כי אתה מוקף אנשים בצפיפות. צריך רק להתפלל שהם לא יעופו עלייך בעיקר בהופעה של ביט 69 ושייגעצ.. סכנה

galush29

New member
../images/Emo45.gif כ"כ.

בביט 69,היו לכולם מלא ארגיות. חשבתי שאני מתה שם.לא יכלתי לזוז,וכל שנייה דחיפות.וזה דיי עיצבן>< אבל בשייגעצ,ממש לא היו דחיפות איפה שהייתי,שחושבים על זה בזמן שייגעצ הייתי במקום הכי טוב. אבל באביב גפן,לפני שהוא עלה פשוט כולםםםםםם רצו להיות בשורה הראשונה והיו דחיפות כל הזמן,אבל שהוא עלה כבר לא היה. והיו אילתיים כאלה>< שיוווווו הם דחפו בלי סוף,רציתי לזרוק להם נעל על הפרצוף.זונות.

תמרוש5

New member
זה היה ממש מעצבן!

הם הרביצו לחברה שלי מסכנהP: אבל אז בא מאבטח והעיף אותם. שונאת שעושים עלי פוגו.

ליאורנר

New member
הייתה הופעה מאכזבת ביותר.....

למה לעזאזל הוא שר את 'כשאתה כאן' ו'שחור לבן'? זה שירים להופעות רישמיות שלו, לא להופעות כאלה... זה לא מקום לשמוע שירים חדשים... הייתה הופעה גרועה מאוד, ביצועים ממש על הפנים חוץ מעכשיו מעונן שעשה את זה סטייל ערד 97 עם הפתיחה בהתחלה והזיקוקים בסוף, היה גם בעית סאונד מטורפת וגם היה לו משהו מוזר בקול שכנראה מנע ממנו לצרוח, כנראה ההופעה בחיפה דיכאה אותו אז לא היה לו מצב רוח, קיצר הופעה על הפנים[ארוכה אבל ההופעה הכי פחות טובה שהייתי בה ברוק עצמאות] רק שתי צדיקים בסדום היו ברוק עצמאות ואלה היו ברי סחרוף ומשינה שהביאו הופעות ממש ממש יפות[אבסורד כי דווקא אותם אני הכי פחות אוהב] קיצר יהיה טוב יהיה טוב, לא מבין מה המניע של אביב לבחור פלייליסט כזה ביזיוני

ליאורנר

New member
אין מה לעשות, הביאו הופעה טובה...

אפילו יותר מטובה, את היית ברוק עצמאות או בחיפה? או במקום אחר?

חלפו עברו כנראה..

ברגע שאשכרה התחלת להנות בהופעות שלהם.. זוכר את יום הסטודנט בחיפה? בהופעה של משינה אפילו לא היינו בקהל.... אבל היה כ"כ כיף :)

ליאורנר

New member
איך אפשר לשכוח את יום הסטודנט בחיפה?

אחד הימים שניחקקו בזכרוני לעד, וההופעה של משינה הייתה טובה, ניגנו לשם שינוי את ריקוד המכונה ועשו ביצוע ל'דופק על דלתי גן עדן'[אין לי כח לרשום באנגלית] ובכלל ההופעה של אביב הייתה טובה ביותר, סופרסטאר וביצוע בלתי נשכח של סוף העולם קיצר שירבו הימים האלה

למעלה